|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ma zamisli....
6.8.2010 9:03:58   
marija0
ma šta bi vi u ovoj situaciji.... kad smo se ja i mm vjenčali (5mj) njegova rodica je rekla da nema love za dat da će dat kad prođe lito pa od  gostiju, onda na dan vjenčanja kaže da neće dat lovu nego stvari za maloga kad se rodi.... i dala je vrtić, hodalicu i hranilicu (sve prljavo da sam čistila 3 dana- doslovno) i kaže joj mm -daješ sve to a ona na to- ionako imam sve duplo dobivala sam (ima 2 sina) i rodi prije 2 miseca curicu i dođe jučer njen muž mm da vrati vrtić sutra (to je danas)a hranilica da im triba u 10misec...... user posted image user posted image user posted image user posted image najprije nisam tila vratit al su me moji i njegovi nagovorili a sad mi i govore da im dam bez ikakvog prigovora.......al ja nemogu šutit jer takav bezobrazluk nisam još nikad vidila...... a šta je najgore te stvari sam dobivala kad se mali rodio i minjala za gluposti, a i sad kad mu je rođendan već su mu pokupovali gluposti da sam znala mogla sam reć da to kupe..... bili vi vraćale, prigovorile, šutile...... triba mi vaše mišljenje??? user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ma zamisli....
6.8.2010 9:12:01   
troubled
mogu misliti da si se iznervirala...i to junački...
ja ih isto podivljala....u sebi...
ali ih istodobno i vratila....neka im je sa srećom...
draga...budi dama...ostani iznad! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. podsjetila si me na ovu situaciju...
ex sveki nikad nije skinula cijenu ni sa čega što bi donijela pauli...bilo je tu zbilja krasne robice...
i...kad bi paula prerasla sve je tražila natrag!
ja sam sve lijepo spakirala i vratila...(i mislila svoje, naravno user posted image )
kad sam rodila magdu ona je meni ponudila tu robu...dakle, ona je to čuvala 10 godina!!!!
lijepo sam zahvalila i rekla da ne treba...
i nije trebalo...ali i da jest, radije bi gola hodala okolo...

evo, možda sam pomogla...ili nisam...ali bar znaš da se sruser posted image događaju i drugdje...user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2010 9:12:04   
livona
Vratila bi joj ali bi to bilo zadnje da me vidila ili porazgovarala samnom! To je njoj na sramotu ne tebi!!user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2010 9:15:31   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: troubled

....neka im je sa srećom...
draga...budi dama...ostani iznad! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2010 9:22:39   
marija0
ma i mislim im vratit- sve je spakirano, sad čekam da dođe.... nisam ni pričala puno sa njom jer mi se žena nikad nije sviđala neznam zašto (sad znamuser posted image ) ma lipo ću im vratit i reć da nisam znala da se pokloni vraćaju i da nisam budala da znam šta su rekli al nek im bude.... bdw mala ima 2 miseca, baš će se ona nešto igrat u vrtiću sad, al neka nek nose sve ja ću svome kupit novo

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2010 9:48:45   
adryosijek
ciganska posla  s njihove strane...ma de glupih ljudi

< Poruku je uredio adryosijek -- 6.8.2010 9:49:27 >

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 6
6.8.2010 9:57:02   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: livona

Vratila bi joj ali bi to bilo zadnje da me vidila ili porazgovarala samnom! To je njoj na sramotu ne tebi!!user posted image
istouser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2010 10:08:37   
gljiva
IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: troubled

....neka im je sa srećom...

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2010 10:11:44   
CallamityJane
Za ne povjerovati! To se zove djon obraz!
Ne shvatam koji je njima mentalni sklop u glavi kada razmisljaju o tim stvarima user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 9
6.8.2010 10:12:40   
Točkica28
ljudska smeća
puj

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 10
6.8.2010 10:42:35   
maja
ma bez komentara...pamti pa vrati

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 10:46:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 12
6.8.2010 11:18:26   
Tsmee
Ako ikako možeš, kupi malome novu hranilicu, prekrasnu, bolju od ove njihove i vrati im i hranilicu odmah pa reci "Evo i hranilicu vam odmah vraćam, nije mali zadovoljan ovom vašom pa sam morala kupit novu. Sad je oduševljen! Ali ne brinite, sigurna sam da će vašem djetetu bit ok."

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
6.8.2010 11:35:00   
tina0310
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Ako ikako možeš, kupi malome novu hranilicu, prekrasnu, bolju od ove njihove i vrati im i hranilicu odmah pa reci "Evo i hranilicu vam odmah vraćam, nije mali zadovoljan ovom vašom pa sam morala kupit novu. Sad je oduševljen! Ali ne brinite, sigurna sam da će vašem djetetu bit ok."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako se to radiuser posted image    čisti primjer bezobrazluka user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 14
6.8.2010 11:35:05   
katy mama
IZVORNA PORUKA: marija0

ma i mislim im vratit- sve je spakirano, sad čekam da dođe.... nisam ni pričala puno sa njom jer mi se žena nikad nije sviđala neznam zašto (sad znamuser posted image ) ma lipo ću im vratit i reć da nisam znala da se pokloni vraćaju i da nisam budala da znam šta su rekli al nek im bude.... bdw mala ima 2 miseca, baš će se ona nešto igrat u vrtiću sad, al neka nek nose sve ja ću svome kupit novo

i ja bi im tako rekla!ne da izgleda da mi je krivo vec na fin nacin,ali da se dobro zamisle,ako takvi upoce imaju mozga

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 15
6.8.2010 11:40:07   
sina
sa takvima ja uopće ne bih imala posla i da mi više nude bilo što ne bih uzela ni pod koju cijenu. pod broj 1 da sam dobila onako prljavo kao ti,to bi mi već puno govorilo.spakirala bih to da stoji,kupila novo,a ako bi oni tražili natrag vratila bih im tak zmazano. sad si ti to njima fino oribala i nek uživaju!

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 16
6.8.2010 11:57:04   
pako
strašno....ja joj nebi sutjela, od šutnje nemaš ništa i mislit će da je pametnija od tebe jer joj ništa ne odgovaraš po pitanju tog vraćanja, stoga draga što ti je god na duši reći i bit češ mirnija, nemoj to nositi u sebi i za par dana češ si misliti joj trebala sam joj reči ovo, trebala sam joj reči ono, reci joj sve u lice kaj te muči i oni kući ponosne glave.

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 17
6.8.2010 13:00:10   
cuba
Iživcirala sam se samo dok sam pročitala a da mi se tako šta dogodi...vratila bi sigurno (u istom stanju kakvo sam i dobila, bez pardona) a šutila nebi nikako.  

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 18
6.8.2010 13:01:17   
Imra
ja bih prilikom vracanja rekla da mi se prvi put u zivotu desava da mi neko poklon trazi nazad

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 19
6.8.2010 13:07:04   
natalijax
odvratno i bezobrazno,i jesam doživila sam to kada je šogor donio sjedalicu za auto koju su oni dobili na poklon,da bi on dosao i rekao morate je vratit jer traži ta osoba nazad sjedalicu,mošte mislit veselja sa dvije strane,mislim kako te nije sram tražit nešto ako si poklonio a oče li ta osoba posudit nekom ili ne,Joj draga ja bi vratila bez imalo razmišljanja,nek nju bude sram a ne tebe

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 20
6.8.2010 14:14:55   
ama
groznouser posted image  odrzala bi im ja predavanje vaspitno....neka ih je sram bas su jadniuser posted image  

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 21
6.8.2010 16:22:55   
danery
glupa i preglupa situacija...zato ja stvari za bebu ne posuđujem nikome i ne posuđujem od nikoga,nego dam ako mogu i imam i amen...
ovo je stvarno bezobrazno i jadno....još takvo zamuljano dati...user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 22
6.8.2010 23:04:17   
MiniMama
ja bi joj sve vratila, napomenila da sve dobija u puno boljem stanju nego sta je ostavila.. izbrojala bi da sam tri dana cistila sve i da me junacki zajefrkla jer sam mogla sve onda naruciti od drugih.
ljubazno bi je zamolila da mi se vise na cesti ne javlja jer je krajnje bezobrazno uopce poklon za svadbu prebacivati za babinje i onda jos poklanjati zmazane rabljene stvari koje na koncu trazis natrag?!

ne bi se svađala s njom, mirno bi joj odverglala svoje sta imam i pokazala vrata. u mojoj kuci vise nisi dobrodosla.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 23
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 23:07:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 24
6.8.2010 23:15:01   
MiniMama
inace, frendica mi je rekla da nece doci na moju svadbu jer nema love i da joj je neugodno doci praznih ruku. ja sam poludila, pa ionako radim malu svadbu, ne racunam na zaradu i ne zovem te zbog poklona ili para, zovem te jer smo si super zadnjih 10 godina. ostalom, znam da zivi kao podstanar, da si sama placa stan i faks i da joj nije lako docekati prvi u mjesecu.
i jedva sam ju nagovorila da dođe. i nije mi donila poklon. ali je u babinje došla s 3 paketa pelena, koferom robice (nove naravno), pravim, novim delsyevim djecjom koferom za vitu koji je doslovno napunila robicom, sterilizatorom i prekrasnim unikatim ogledalom na koje je napisala ruzem za usne. "MILF".
brijem da je od moje svadbe do mog poroda gladovala za sve to i radila ekstra posao.. 
e da, i napravila je male "kupone" za cuvanje djeteta u bilo koje doba user posted image

i to zato sto joj je bilo neugodno jer je na svadbu dosla praznih ruku. mislim stvarno ti je rodica prasica i nemoj joj presutiti nista.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!