|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
19.4.2017 14:29:45   
papučica
Dobar dan trudilice,

šta da vam kažem, juče dobila i išlo je kao i uvijek , danas jako slabo s obzirom da mi je drugi dan. Al eto stigla je. Kao što sam i rekla nisam se puno nadala s obzirom na akciju user posted image ali i u suštini ja se više i ne nadam puno. Tužno koliko želje imam ali nije mi se dalo nikako.
Htjela bih da kažem mladim djevojakama tj.ženama nemoj te se sekirati previše, imate vremena , opustite se , uživaj te u životu i beba će doći. Naravno uz sve pretrage koje obavite.
Kada dođete u ovakvu situaciju ko ja kada znaš da su mjeseci u pitanju i da ću morat odustati jer neću sa 50 rađait onda je to drugo.

Ne mogu vam reći kako se osjećam, nešto kao prazna u duši.

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 201
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
19.4.2017 14:38:47   
Mini Bav
Jako mi je žao što se tako osjećaš. I jako mi je žao što mi se čini da odustaješ-nemoj.
Ovaj mjesec nije bilo akcije, hej, PA TO JE GLAVNI RAZLOG ŠTO NIJE NI DOŠLO DO TRUDNOĆE, ajde, novi mjesec- više akcije, više pozitivnih misli, više volje, više zdravlja! Glavu gore, sve smo mi tu na istom mjestu i radujemo se i očekujemo isto! Sve smo mi žene, i sve imamo istu sposobnost i predodređene smo za istu stvar user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 202
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
19.4.2017 16:47:29   
Mini Bav
Trudilice:

user posted image Mini Bav - 23.04.
user posted image Leilani - 27.04.





_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 203
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
19.4.2017 17:14:21   
Leilani
mini bav ne znam kako je kod mene user posted image Bradavice me bole, opet neka depra me hvata, tipicno za pms... A nekako mi se cini da su me opet gadure gljivice napale pa sam sad krenula sa acidosalus vaginaletama i strogo pazim na prehranu pa me i to pshicki umara. Ali nisam sigurna jel umisljam ili ne jer kod mene je to gljivarenje stvarno opsesija. A kaj, kako je kod tebe, ima li simptoma??

papucice draga moja, tako me rastuzis sa svojim razmisljanjem. A poslusaj i svoj savjet, mislim, opterecena si sa time da brojis mjesece user posted image Nije to bas tako crno bijelo. Moja teta je 5 godina nakon prvog djeteta odustala i dogodilo se te je sa 39. g rodila drugo dijete i to bas kad su odustali od svega.

maybie baby ne znam ti reci nista pametno...zelim ti od srca da ti ne dođe i da su to sve znakovi trudnoce.

mali anđeo mila, grlim <3

I sve ostale grlim puno!!

_____________________________

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 204
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
19.4.2017 18:18:53   
Mini Bav
Leilani ne znam kaj da ti kažem u vezi gljivetina, ja sam ih imala često također, i onda sam prešla na platnene uloške i više nemam problema sa njima..
Što se tiće mojih simptoma tek je prošlo par dana, max 5 od ovulacije (bar kolko sam ja zaključila, pretpostavljam da mi je O bila 14., LH test je počeo svjetliti 13.,ali još nije bio skroz svjetliji, a pošto mi je razina i inače povišena, zaključila sam da je onda pik bio dan prije recimo, znači 12., a 14. sam imala ful puuunoooo sluzi) pa nemam neke pretjerane simptome bilo čega. Iscjedak je obilan podosta, bijeli, sluzavi pomalo ali i jako kremasti..
Cice me bole moram priznat, nisam sigurna jel me i inače tako bole jer osjetim i bradavice user posted image imala sam jučer ful jaku žgaravicu, ali znam i inače imati žgaravušu u ovom djelu ciklusa.. trebala bi mi kasniti kojih 5 dana, ako je vjerovati meni user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 205
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 9:14:32   
belina
Jutar
Leilani i Mini Bav bilo bi bas lijepo da zakljucite travanjsku listu na najbolji moguci nacin, da budete ponosne user posted image to vam id srca zelim.
Leilani znaci gljivarstvo opet pocelo, a slusaj-pala je kisauser posted image a jebemu misa, kad ce te pustit na miru!!!
Mini Bav sad slijedi najteze-cekanje. Nadam se da je ovaj mjesec dobitan, lijepo si pratila trakice, sluz-mora bit nesto iz toga. Zgaravica je dobar znak. Ima li kakvih probadanja?
Mejbi bejbi a sve znas, moze bit i ne mora, ja ti zelim da bude user posted image . Javi nam. Hoces da te netko stavi na listu?
Papucice draga moja, moja sestra ima 41 i zeli bebu, moja mama je rodila sa 42, na nasem forumu je proslo more zena koje su uspjele nek ti one budu zvijezda vodilja. Jucer je bio takv dan, danas je vec bolje, je li tako? Zeno ne daj se, ako nesto zelis napravi sve sa to uspije. Ovaj mjesec u turbo mega akcijuuser posted image suprug ce bit presretan!!!😘❤️
Mali andeo pridruzim vam se ovih dana, laptop mi je riknuo u najgore moguce vrijeme, kad trebam pripremat za ostatak godine. Javi kako je bilo na pregledu!
Druge drage cure kako ste?

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 206
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 10:47:07   
tišina
jutro cure drage!!
belina bome, prvašica, pa to je već velika cura, imat ćeš lijepu pomoć kada beba dođe. veseli li se bebi? user posted image ja sam imala 6.kad mi se sestra rodila, bilo ratno vrijeme, ja ljubomorna, ona preslatka i predobra beba. hahah, ajme kad se sjetim user posted image

papučice draga, grlim te puno, punooo. znam da nije lako, ali prvi dan i najgore je prošlo. ima još prilike, ništa nije gotovo!!! evo, moja poznanica je ostala trudna s 45!!! presretna je, nisu se nadali ali su oduševljeni. nemoj sebe bedirati, idući mjesec ćete imati više prilike, nitko neće biti bolestan i možda te baš iznenadi!!! user posted image

mini bav hoćeš raditi test dok ti normalno kasni ili kad prođe tih nekoliko dana kašnjenja koji čekuješ?


(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 207
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 11:42:43   
Mini Bav
belina hvala ti! ne, nista me ne boli niti ne probada, prekjucer sam osjetila ponovo nekakvo probadanje ali nista za usporediti sa onim za vrijeme O.
tišina čekat ću ovaj "pretpostavljani" dan, neću raditi 23.

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 208
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 15:07:02   
belina
Tisina, je velika cura, veseli se prinovi. Ma mislim da ce bit ona dobra stvarno. To je i zeljela ne pokazuje nikakve znakove ljubomore za sad, vidjet cemo sta ce bit dalje. U kojoj si mi ti sad fazi?

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 209
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 19:15:34   
Mini Bav
Ostale cure, ništa se ne javljate, što ima kod vas?

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 210
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 19:17:01   
Hajdi
Draga papučice baš mi je žao da si razočarana i razumijem te u potpunosti user posted image . Ipak vjerujem da nije još kasno, nitko ne zna što sve i do kad može naše tijelo. Nemoj odustati, ništa nemaš za izgubiti ako nastaviš pokušavati, i ja znam primjera u 40-tim god. i sve je bilo dobro. Želim ti svu sreću da dođe još jedna beba u tvoj zivot.

Leilani eto opet gljiva, znaš sve kako se boriti, sigurna sam da će se povući. Još se nastoj malo i opustiti jer psiha je isto uvijek jako bitna.
Neka te iznenadi plus zajedno s Mini Bav krajem mjeseca.

Mejbi bejbi želim ti od srca da je to to, javi nam.

Belina nadam se da se dobro osjećaš i čekamo te na trudničkoj temi.

Lourdess draga ako nas čitaš nadam se da se držiš user posted image

Perlice čuvaj se, još malo ležanja do kraja user posted image
Ja sam dobro, uskoro idem na novi pregled gledati bebu user posted image

Svim curama šaljem poljubac na ovaj hladni proljetni dan user posted image user posted image

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 211
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
20.4.2017 19:40:44   
tišina
belina ma bit ce ona super, velika sekauser posted image
ja cekam sutra da mm dode pa da nastavimo s akcijanjem. user posted image , plodni dani su navodno danas poceli,.iako nemam nikakvih signala. On dolazi sutra pa se nastavljamo druzitiuser posted image , uspjeli smo iskemijati nesto da budemo skupa za vikend.

Mrvice, kako si?

< Poruku je uredio tišina -- 20.4.2017 19:42:28 >

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 212
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
21.4.2017 9:55:15   
Mini Bav
Pokupila sam nekakvu bakterijsku upalu, imam iscjedak grudičast i neugodnog mirisa je user posted image i naravno petak je , a ja radim u istoj smjeni kao i ginekologica.. user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 213
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
22.4.2017 10:37:10   
tišina
Mini bav, bas peh. Ja sam znala u takvim situacijama uzeti linex pa bi proslo... kako se osjecas, ima li sto zanimljivo?
Meni trakice presvjetle, vec su trebale malo potamniti, no briga me-sigurno ne valjajuuser posted image .

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 214
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
22.4.2017 10:58:50   
papučica
Hvla drage trudilice i trudnice na velikoj podršci, na razumijevanju user posted image

Leilani neka ti 27. 04. donese najveću radost u tvom životu

Hajdi hvala puno, a tebi sretno na pregledu i uživaj

Belina draga hvala i tebi , još si tu sa nama , neka lijepo te je vidjeti

Mejbi bejbi sretno

tišina nadam se da je vikend od akcije, sretno

Mini Bav sutra je tvoj dan , neka bude sretan momenat kad budeš radila testić

Mali andeo, tintin sve vas grilim i zahvaljujem na velikoj podršci.

Puno mi znači vaša podrška i razumijevanje. Eto bila sam potonula ali opet se pridigla jer imam vas i vi mene takođe za podršku.

Biću s vama tu, biću vam podrška i odbrojavat ću još malouser posted image pa šta mi Bog da.

Moja je želja veća od straha, borbe, pa ako bude sudbina i bude Bog dao biće a ako ne , šta se može. Nisam se još predala imam još malo vremena pa hajde šta god bude.

Ne želim da vam prenosim negativnu energiju, želim da vas ohrabrim i da se borite zajedno samnom zato i jesmo ovdje na Raji
Evo meni prolazi, pijem femisan A kapi, med koji već mjesecima jedem na biljnoj bazi baš za žene koji sam kupila, malo čaja kad prođe skroz ciklus,
svaku drugu noć akcija i eto ... sve sam zamislilauser posted image Eto ako ko ima savjet neka mi kažeuser posted image


Pozdrav

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 215
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
22.4.2017 21:38:38   
Mini Bav
tišina bolje je, skoro pa se povuklo..
Sto se tice trakica-mozda O kasni :)
papučice radim 27. testic jer mi je kasnila O, ako prije ne dode user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 216
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
23.4.2017 7:56:35   
Leilani
Jutro drage moje!

papucice mila, drago mi je sto si pozitivna i da nastavljas borbu dalje. Nije jos vrijeme za odustajanje. A znas da ti od srca zelim neka akcija urodi plodom. Ljubim!!

mini bav super da se povlaci ta upala ili sto li je vec user posted image Kako si uopce, ima li simptoma za prijaviti?

tisina kako si ti draga? Nadam se da je akcija u punom jeku i super da ste ipak uspjeli ovaj mjesec biti skupa u te dane user posted image

Kod mene sve pms-avo...cice bole, glad, zimogroznost, nekakvo bezveze raspoloženje i tako to kako vec ide. Nemam nista neuobicajeno za prijavu...

Pusa svima!

_____________________________

Already in my heart, someday in my arms...

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 217
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
23.4.2017 9:05:53   
belina
Papucice user posted image to je nasa hrabrica!!! Samo jako!!!

Leilani user posted image uvijek se do zadnje nadam da to nije to, da mogu bit i simptomi t. Ah...proslo je par mjeseci ima li kakav plan za dalje ili je jos opusteno?

Tisina neka ovaj put akcija urodi plodom, doslovnouser posted image bas dobro da ste uspili iskemijat da se vidite. Kad se sjetim svih kombinacija, posto je mm dosta na putu. A ljutnje kad se nebi uspili vidit u te dane. I onda onaj trenutak iza operacije kad sam shvatila da su te godine bile uzaludne jer su mi jajovodi zacepljeni hahahaaha sad mi je cak i smijesno sta smo sve radili. Ali neka...

Mini Bav zeno zelim ti da ovaj put bude user posted image da to nije nikakva upala nego da se to bebica gnijezdi.

Mene boli glava danima, ali necu vas gnjavit time. Samo cu vam rec da je ovo prvi put da mi se ne ise radit!!!! A sutra pocinje skolaaaaaa!!!!jahahahahahaha!!!!

(Odgovor članu Leilani)
Neposredna veza do poruke: 218
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
24.4.2017 7:48:50   
Mini Bav
leilani pa ne znam.. cice me bole poprilicno, jedino kaj su mi se ti hemeroidi javili prije tjedan dana i nedaju se .. njih sam dobila na porodu prije dvije i pol godine i od onda se tu i tamo jave i maknu, nikad nisu bili bas ovak dosadni. Zgaravicu sam imala par dana..uglavnom na przeno/peceno/masno. Imala sam nekakve bolove slicne menstrualnim jedno 2 dana, ali vise ih nemam user posted image
Ne zelim se nadati nicemu,voljela bi da smo uspjeli ali meni stoji u glavi da sam previse opterecena trudnocom da bi to bilo moguce. Stalno mislim da dokle god cu tolko razmisljat o tom nece se dogoditi. Zacarani krug.

belina hvala ti. Uzmi bolovanje i doma spavaj user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 219
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
24.4.2017 9:11:12   
tišina
papučica draga, ja bih tako voljela s tobom sjesti i popit kavu. toliko topline, vjere, dobrote i pozitivne energije isijava iz svakog tvog posta da mi je to nevjerojatno! user posted image
hehe, svaki drugi dan pa praksom do savršenstva! user posted image
kod nas je vikend je od akcije, samo smo sad preskočili subotu, da pokušamo ovaj ciklus svaki drugi dan (malo za promjenu).user posted image

mini bav ajde neka se povukla upala, super, na kraju ti gin nije ni trebalauser posted image da, izgleda da O kasni.. još nije kako treba, čak sam i na posao ponijela trakice da se malo istestiram (nije mi dovoljno 3x od jučer kod kuće, sreća pa ih imam još cca 40-50 user posted image )

leilani neka ti izostanak simptoma bude najvećiiii simptom! držim fige još nekoliko dana da nas sve skupa usrećiš! hheheh, uspjeli smo iskombinirati da on dođe prije, a sad O kasni. user posted image pa nastavljamo u istom ritmu.user posted image

belina ahahah, eee baš to! najgoriii osjećaj kad se promaši i "propadne" mjesec user posted image .
Mene je bilo frka za ovaj- nekako smo našli rješenje, a onda i za idući imamo neke putne akcije u krivo vrijeme, ali barem ćemo dio biti zajedno, ali možda opet bude kasnila user posted image .
dočekali ste vi svoju srećicu, sad fino uživajte u svakom danu, a ti lijepo ajde na bolovanje, pusti školu. neće propasti user posted image

< Poruku je uredio tišina -- 24.4.2017 9:12:32 >

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 220
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
24.4.2017 13:00:09   
LourdessPadme
Pozdrav curke
Evo da vam se malo javim.
Ono najgore je proslo i mislim da sam stvarno sve hrabro izdrzala zbog svoje bebice.
Moj mali junak se javlja 0/24 pravi je aktivko. Sutra cemo na pregled nakon 4 tjedna sta se nismo gledali.
Bit ce nam 26+5 . Nadam se da je sve ok i da se dobro razvija.

Kako ste mi vi curke? Zatisje na proljetnim,nadam se da Perlica i Anandi guraju u komadu. Javite se curke
Ljubim vas sve

_____________________________

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 221
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
24.4.2017 16:13:53   
PinkyFunkyBirdy
Draga Lourdess, jako mi je drago da si bila hrabrica i uspjela progurati najteži period misleći na svog bebača. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super da ti se stalno javlja jer vjerujem da ti je odmah lakše kad znaš da je dobro. user posted image

Tišina samo hrabro u akcijanju! user posted image

Mini Bav, kakva je situacija? user posted image Čekamo onda 27.04.! user posted image I, da hvala što si održavala listu dok me nije bilo. user posted image Slobodno ti preuzmi i na dulje vrijeme. user posted image

Belina, draga trudnice, jako mi je žao zbog glavobolje. user posted image Nadam se da ti je danas bolje i da si uspjela pregurati dan. Kad ćeš doći k nama na trudničku temu? Čekam te! user posted image

Leilani, navijamo! user posted image user posted image user posted image

Papučice, samo hrabro i nemoj odustajati! Nikad ne znaš kad će te život iznenaditi. user posted image

Tintin, milena, gdje si nam ti? user posted image

Mrvice i Maybe Baby kakav je na kraju rezultat? user posted image

Ja sam svakim danom sve veća, ali s nestrpljenjem čekam pregled u srijedu jer se već 5 tjedana nisam vidjela sa svojom mrvicom pa stalno brinem dal je sve ok. user posted image

Grlim vas sve i navijam da ubrzo sve postanete ponosne okruglice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 222
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
24.4.2017 17:07:08   
Mini Bav
Bok curke,
evo da vam javim da sam prije nego sam krenula na posao osjetila ko neko rezanje u križima, tj bolje rečeno kao da me je netko piknuo nečim, otišla malo kasnije na wc i primjetila kad sam se obrisala svjetlu svježu krv.
I reko kreće user posted image , ali od onda do sada nije ništa krenulo.. i dalje je to iscjedak pomješan sa krvi, ne ide uopće jako, ne dođe uopće do gačica, samo brišem s papirom što je za mene jako neuobičajeno, ja nemam nikakve iscjetke niti krvarenja lagana prije menstruacije, uvijek krene odjednom..
Meni je prema trakicama, sluzi i bolovima u jajniku ovulacija bila prije 10-11 dana user posted image
Čekam da krene i dalje, javim vam sve naravno..
I da cice i dalje bole i to podosta. Žgaravica lagana se i danas javila.

Pinky o pa živa si! Da, malo sam te zamjenila user posted image ma može nema problema, da te riješim zadatka ha? haha
ma mrvica je sigurna u bušici niš ne brigaj user posted image

Lourdess baš mi je drago da si super izgurala! Već ste veliki, još vas manje od pola dijeli do kraja user posted image

tišina bome si se opremila haha ma bude sad koji dan potamnila, tako sam se i ja bunila pa mi je već sljedeći dan bila tamna user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 223
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
24.4.2017 21:55:01   
Mini Bav
Krenula user posted image . Nema mi nikakvog smisla da sam danas dobila ako mi je O bila 14. ili 15.4. al ok, jesam.
Tuzna sam, ljuta i zbunjena.

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 224
   RE: Odbrojavanje - travanj 2017.
25.4.2017 8:21:06   
tintin
Jutro cure,
Mini bav jako mi je zao, glavu gore i hrabro naprid, želim ti od srca da što prije ugledaš plusić.
Pinky draga evo me, bila u guzvi i nikako stići pisati, kod mene sve ok, ostali hormoni gotovi i sve ok, danas nalaz spermiorgrama i nadam se da će biti dobar, i to je onda to što se tiće nalaza, sad samo čekati 15.05., kako si mi ti, do kad ćeš raditi?
Papučice draga grlim jako, Lourdess veliki zagrljaj.
Cure drage moje ostale da vas sve pojedinačno ne nabrajam svima šaljem zagrljaj.
Jučer mi je na ovulac.test bija pozitivan obe crtice jednako tamne, nočas pala akcija user posted image user posted image user posted image inaće nisam nočni tip ali nisam mogla nočaš spavati pa zašto ne iskoristiti priliku user posted image
Pozdrav svima

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!