RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno



Poruka


Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (31.3.2017 14:59:51)

leilani jako mi je žao! otjerat ćemo ju sad u 4. mjesecu, pozitivno samo, we can do it! [sm=smiley36.gif]

Pinky svakako ću vas još prije pregleda pitati što je bitno da napomenem i tražim kod gin. Hvala ti!

tišina u istom smo sosu, ha? baš me ljuti što toliko moram čekati. Kod prošlog gin sam jako brzo na red dolazila al on je pred penziju i polučorav, trudnoću sam si praktički sama vodila. Nalaz ogtt-a mi je bio krivo pročitao i reko da nemam šećer. Došla na merkur mj i pol prije termina i poslana hitno na guk profil i dobila po prstima zašto nisam na trudničkoj dijeti i kako to mislim "REKAO MI JE DA NEMAM ŠEĆER", a ova budala od ginekologa nije skužila ni kad sam mu naknadno donjela nalaz da mi da uputnicu za guk profil po nalogu doktora s merkura, doslovno sam mu ja pokazala gdje je povišeno, a on "ahaaaaa, je stvarno!" OMG. Na kraju sam bila i zaprimljena u bolnicu prije poroda (istina, nakon 4 dana sam rodila ali 4 dana ko 4 godine [sm=smiley36.gif])
Ova gin je fenomenalna zato i ima toliku gužvu! Jbg-a, ako trebam čekat- čekat ću, znam da će mi savjetovati najbolje.

Hajdi 4 i pol tisuće su veliki novci, a neke veće deformacije se vide i na samom uzv-u ako postoje. Naravno može se dogoditi da doktori previde u tim svojim mjerenjima, al ja bi ipak uložila to u sređivanje kakvo god ćete imati i čekala zdravu lijepu bebicu. [sm=smiley36.gif] izvaži i odluči.




PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (31.3.2017 16:06:37)


Trudilice:

[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tintin - 10.04.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] tišina - 10.04.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] papučica - 16.04.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Mini Bav - 23.04.
[image]http://i65.photobucket.com/albums/h203/Sexxieracerchik4/Miscellaneous/SMILIES/babydustfairy.gif[/image] Leilani - 30.04. ?





Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (31.3.2017 16:12:17)

Cure, još nešto.. primjećujem i dalje sluzavi iscjedak, jednak kao i prije menstruacije. Sve mi se više čini da se radi o nekoj upali, iscjedak je sluzav i popracen žutom bojom povremeno, nema nikakvog mirisa, mene ništa ne boli, niti ne svrbi.. Sad je boja izraženija jer mi je prošla menstruacija.. Ne znam što da napravim, zaista mi je 5. mjesec jako daleko, a iscjedak traje skoro 3 tjedna..[sm=smiley13.gif]
Da napomenem kod naručivanja i zamolim neki raniji termin? Ne znam jel to pali uopće.. što mi savjetujete?
U trudnoći sam imala problema sa ureaplazmom, nakon trudnoće kojih 9 mj kasnije sam radila bris i nije izolirana..




belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (31.3.2017 20:59:00)

Večer cure kako ste mi sve odreda? Ne stignem se ni javit kako treba, stalno u nekom muvingu! Ili oko posla ili oko male-škola, trening, igra, ma sve je to super samo mi nema mm-a pa nema nekog predaha. Roditelji mi stvarno ulete šta god mi treba, tata pogotovo- kad s njim ostavim malu ne trebam se mislit ništa. Najbolji je[sm=smiley36.gif]
leilani [sm=smiley13.gif] baš sam se rastužila zbog tvoje [sm=hudicek1.gif]. navijam da ovaj mjesec uspiješ odradit f-metriju!!!
tintin ide to tebe super! Čini mi se da mi PAPa uopće nije trebao za postupak, samo brisevi. A isto dosta čekate za spermiogram? A kad se mislis naručit za pregled, tamo negdi 26-27.4? Pa ti možeš već zvat i naručit se tada negdi. Znam da je ravno čudu-ali daj Bože da ne dode do toga da ti konzultacije uopće trebaju!!!!
Tišina draga a možda ponovit hormone? Pa da znaš na čemu si? [sm=bravo.gif] da te za 10-ak dana iznenadi +
Mini Bav toliko mi je užasno to s ginekolozima i tim naručivanjem za 2 mjeseca, mislim to je van svake pameti. Nazovi-reci da imaš neki problem i da te ubaci čim prije. Ako ne-otiđi privatno na pregled!
papučice draga dani su od akcije[sm=bravo.gif] je li zanimljivo?[sm=smiley36.gif] šta je na kraju ispalo s poslom?
Pinky daaa još par dana do pregleda, počinje me lagano prat trema, pa šta ako ne čuju srce, pa ovo pa ono. Danas me tako bolilo na desnoj strani da mi je sto crnih misli prošlo kroz glavu!
A reakcija tvoje rodbine je krvava[sm=jezicek.gif] nadam se da će kod roditelja proć bolje. Mi jos nismo rekli sveki, čekam ponedjeljak. Ne osjećam se baš ugodno [sm=jezicek.gif]
hajdi moram priznat da sam malo istraživala Nifty i Harmony i jesu skupi stvarno, ali ako si zabrinuta ili se misliš između amniocenteze ili toga ja bi radije na Nifty. Mada moja sestra je bila na amnio i bilo je sve ok i nije više toliko "opasan" kao prije. Medicina je jako napredovala[sm=smiley36.gif]
Mali anđeo kako si nam ti? Uživaš li sa svojom velikom curkom u ovo lijepo vrijeme? kad si na pregledu?
Perlice, Daxy, Lourdess naše trudnice kako ste nam? Nisam ovih dana čitala proljetne ni jesenske bebe pa nisam u toku, morat ću malo škicnit.
anandi šta nam je s tobom?




Hajdi -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (31.3.2017 22:54:49)

Leilani baš mi je krivo za [sm=hudicek1.gif]. Nadam se da će f-metrija pomoći.

Belina počele su znači neke tegobice, proći će to, treba izdržati početak, čini mi se da tu ima svakakvih simptoma jer se tijelo navikava na promjene i hormone. Ja sam danas 12 tt [sm=smiley1.gif]. U srijedu je idući pregled.
Danas sam i Nifty odradila, neće biti naodmet.
Moram na spavanje, tipkama se drugi dan vise [sm=smiley36.gif]




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (1.4.2017 17:52:39)

Hej cure, evo da provjerim za LH trakicu. Kolika je osjetljivost 20mIU/ml?




papučica -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (1.4.2017 21:49:48)

Pinky upravu si dani su od akcije [sm=smiley36.gif]

Draga belina moj posao tj promjena planirana je od septembra, napravljen je plan i sad preko ljeta vidjet ćemo kako su to neki zamislili.
Mislim da bi odlično bilo za mene , uh ne smijem se ni previše radovati . Nadam se najboljem [sm=smiley1.gif]

U međuvremenu desit ćemi se trudnoća pa ću vidjeti kako ću i šta[sm=jezicek.gif]. Mašta može svašta[sm=smiley1.gif].
Ti draga uživaj u svemu, raduj se i ne brini.Samo pozitivno.

Pozdrav za sve trudilice i trudne žene[sm=bravo.gif]




Leilani -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (2.4.2017 8:56:38)

Jutro drage moje!

papucice to je optimizam, tako je, desit ce ti se trudnoca [sm=smiley1.gif]

Evo samo da javim novi datum za travanj 27.4. i pak me neka prehlada uhvatila, grlo i nos, šmrc, a vani vrijeme kao izmišljeno.

Uzivajte u vikendu, puse svima!




belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (2.4.2017 9:46:42)

Jutro cure
Leilani u nas je suncano ali jako vjetrovito, uopce mi nije vani bas ugodno. Ne znam bas... a naravno da svejedno idem vani, dijete trazi svoje. I pas hahahaha
Papucice draga tako se razmislja[sm=bravo.gif] bit ce bit ce!
Sta se tice LH trakica mislim da imaju i osjetljivilje od 10jedinica




tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (2.4.2017 18:40:39)

boog cure, evo mene nakon kratkog izbivanja, ništa se pametno nije dogadalo.

leilani, mjesec još nije gotov, sve se stigne promijeniti da ti travanj bude zaokružen veseljem! [sm=smiley1.gif]

Mini bav pa da, isti problem s ginicom... Meni je i sestra otegotna okolnost, aždaja živa!!!! Ono se ne rađa i ne zapošljava 2 puta. Zapravo ni ne znam zašto ju ne mijenjam, dugo čekam, nikad ju na telefon ne mogu dobiti, upisivanje je samo jedan dan u mjesecu (ako je u jutarnjoj smjeni, nemoguće mi je to izvesti jer se ne javlja na telefon).. Ne sjećam se kad sam kod nje bila zadnji put, radila sam privatno preglede i papu...

Ajmeee, pa je on godina imao kad nije vidio čitati nalaze, kako je onda išta drugo vidio? [sm=smiley36.gif] vjerujem da tebi nije smiješno. Dobro je da si sada zadovoljna i da imaš stručnu ginicu, puno to znači kad te vodi netko tko zna i koga je briga.

belina pričekat ćemo još koji mjesec (ako sad nije upalilo [sm=jezicek.gif]) pa onda na pretrage hormona. Bio je jako stresan ovaj period, što na poslovnom, što na privatnom planu pa da se dovedem u ravnotežu [sm=smiley1.gif]. Još koji dan pa ćeš čuti svoju mrvicu [sm=smiley1.gif], bit će to sve dobro, nema negatvnih misli, vibram pozitivu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[sm=smiley1.gif] zaslužila si to!

papučice radne akcije u tijeku, sreća pa su to slatke akcije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], heheh, nadam se da će im se planovi poremetiti pa će ti trebati tražiti zamjenu [sm=smiley1.gif]

tintin još tjedan dana do testića. hvata li te nervoza? ja se trudim ne guglati i ne pipkati se [sm=smiley36.gif],
mjerim bazalnu temperaturu- 22 dan 36,8. Ništa mi to ne govori, ali kao da imam sve više pod kontrolom (makar u glavi) [sm=jezicek.gif]

trudnice drage, pozdravček vama i vašim bebicama, hvala vam na potpori [sm=bravo.gif]




tintin -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (2.4.2017 22:15:03)

Tisina viruj mi ne hvata, jer se ne nadam, trbuh poceo boliti tocno po pravilu, 10 dana prije ocekivane, tako mi je uvik, al ja se od srca nadam da ces ti taj datum zaokruzit sa
Znakicem [sm=nosecka.gif], sretno sretno.




tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (2.4.2017 22:41:44)

tintin zao mi je to cuti, ali ti najbolje poznajes svoje tijelo. Drzim fige da ti nalazi tsh i progesterona budu ko bombincic pa hrabro u nove pobjede! [sm=smiley20.gif]

Nooc svima [sm=smiley1.gif]





mali andeo -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 8:48:07)

Jutro curke [sm=smiley1.gif]

Leilani draga žao mi je radi tvoje [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif]
nekako sam se nadala[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

draga Tintin nadam se da te tijelo vara [sm=smiley1.gif] nema predaje do zadnjeg [sm=smiley1.gif]

Tišina
kako je stanje kod tebe ?

Papučice draga navijam za dobitnu akciju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Mini Bav ja nezz kaj imaš to za ginikologa [sm=zmeden.gif]

Belina kada je tvoj prvi uzv ? Sretno !![sm=smiley1.gif]
kako se osjećaš ? Simptomi ?
Ja sam ok ,sada ! uživam sa svojom curkom ..evo ovaj vikend smo slavili njen veliki 5.i ročkas....
Ne mogu vjerovati da je tolika već, a sjećam se one štruce iz rodilišta..
kada god se toga sjetim suze mi natope oči[sm=smiley1.gif]

Cure grlim vas sve od reda [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]




tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 9:05:15)

jutrooo!! [sm=kava.gif][sm=kava.gif]

mali anđeo draga, ja ti pokušavam ignorirati samu sebe, ali guglanje opet postaje jače. Nemam ništa bitno prijaviti. Sinoć sam zabrijala da mi je jedna bradavica tamnija od druge i da je to SIIGURNOOOOOO neki znak, danas vidim da su jednake [sm=jezicek.gif]. Mjerim tu bazalnu pa mi varira od 36,76-36,81 zadnja 3 dana, nemam pojma ima li to ikakvo značenje i tak... Trudim se biti u granici normale. [sm=smiley36.gif]

ohooo, velika ti je curka, hoće li na godinu u školu ili ćeš joj produžiti malo, veseli li se bebici?? [sm=smiley1.gif]




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 9:25:42)

mali andeo imala, imala.. prebacila sam se [sm=smiley36.gif]

tišina kolko ja znam bazalna naraste za vrijeme O i ostane povišena do najčešće koja 2 dana prije menstruacije, ako i onda ne padne to bi vjerojatno značilo trudnoću.. imaš još fore, al nadam se da neće past [sm=bravo.gif]




mali andeo -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 9:39:40)

Mini Bav [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] užas ,velim da me ova trudnoća ubila...
i još pročitah da imaš sad drugog,ali da je gužva ,ajme [sm=smiley36.gif]

Tišina da velika je ,eto naša borba traje od njenog prvog ročkasa ,i sve mi je jasno ,mjerenje BT, pračenje bradavica ..
predugo je trajalo...ali nekad svaki simptom je bio neka nada i bilo je lakše...
Neće u školu ,ona je rođena 5.4. neka uživa ,namučit će se još u životu...
jedino ako dobimo poziv ,ali ja neću forsirati [sm=smiley1.gif]




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 9:53:44)

mali andeo ma bitno da je krivac za smetenost nešto što je ispunjeno nakon toliko vremena [sm=smiley27.gif] [sm=smiley1.gif]

I tak, ja piškim LH svaki dan, polako se crtica deblja, ali svakodnevno je tu. kao što sam napisala višlje osjetljivost testa je 20mIU/ml, pa ako koja ima kakav alarm za mene neka mi kaže. Uskoro kreće plodno razdoblje.. (bar bi trebalo biti plodno [sm=smiley1.gif] ), valjda će mi test pokazati ovulaciju. [sm=smiley1.gif]




tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 9:57:20)

mini bav ee tako je s tim temp., hehe, hvala ti, ako je upalilo, vi ćete znati odmah nakon MM-a [sm=smiley1.gif].

mali anđeoda, dugo je trajala borba. svaka vam čast na upornosti, ne mogu niti zamisliti koliko je bilo teško, svaka vam čast ustrajnosti. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] ali sad ste dočekali svoju bebicu i to je najbitnije. [sm=smiley1.gif]
drago mi je da će se malena još malo igrati, moj kolega je svoju malu s jedva 6 godina poslao, jer je po njegovom shvaćanju bila prenapredna i nije imalo smisla da se nastavi igrati s vršnjacima u vrtiću...




tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 10:09:57)

mini bav meni na trakicama ne piše osjetljivost pa nemam ništa za sugerirati. Meni se ne pojavljuje crtica svaki dan, nego samo pred plodne dane, bude jako svjetla i postupno tamni.
Jedini savjet, koji vjerojatno i znaš, je da možda radiš dva testa dnevno kad očekuješ ovulaciju da ti točno pokaže taj LH pik...




Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 11:24:12)

tišina jesi sigurna da nigdje ne piše?

Znam da je ženama sa PCOS-om blago povišen LH uvijek, ali meni nije nitko do sada utvrdio PCOS..




tišina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 12:04:14)

hej, pa doduše, dobila sam naočale nedavno [sm=smiley36.gif], ali svejedno nisam našla tu osjetljivost. ovo su moji s ebaya http://i.ebayimg.com/images/g/kbIAAOSwKtlWocpm/s-l1600.jpg .
mislim da ne mora nužno značiti da je pcos, moguće da su jako osjetljivi a LH je uvijek u nekoj mjeri prisutan u organizmu.





Mini Bav -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 12:30:13)

haha a onda valjda ne piše [sm=smiley36.gif]
pa čitam kao da je i kod osoba kojima je taj muški hormon androgen koji uzrokuje dlakavost povišen moguć povišen LH tonus kroz cijeli ciklus. Dlakavost je ujedno i simptom PCOS-a i ja ju imam, ali nemam niti jedan drugi simptom PCOS-a, uredne menstuacije, menge mi nisu bolne, debljina, ha imam par kila viška ali mislim da je to više do moje ljubavi prema hrani.. [sm=smiley36.gif] tak da nadam se da nije to u pitanju.. [sm=smiley1.gif]




belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 13:43:29)

Cure kako se ja sjecam druga trakica se uvijek pojavi samo je pitanje koje jacine. Tako da se ne opterecujete da nesto nije u redu.
Ja cekam uzv ako uspije doktorica doci posto je dezurna, a ja sam padobranac! Javim!




PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 15:42:18)

Belina čekam i stalno virim dal si napisala što o pregledu! Čekam i navijam i dalje! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mali Bav, to su dosta osjetljive trakice tako da je normalno da stalno vidiš blagu drugu crtu. [sm=smiley1.gif]

Tišina baš si me nasmijala s različitom bojom bradavica. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] To nastupa tek kasnije. [sm=smiley1.gif] Tempica je dobra i neka samo nastavi biti tako lijepo visoka. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tintin mi svejedno navijamo za pozitivan testić! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leilani kako si danas? Nadam se da je jučer bilo nešto prolazno. [sm=zmeden.gif]

Papučice onda se bacaj na TM. [sm=smiley36.gif]

Evo, mi rekli mojima i bili su ugodno iznenađeni. [sm=smiley1.gif] Danas sam rekla i u uredu pa odmah mogu opustiti bušu. [sm=smiley36.gif]




belina -> RE: Odbrojavanje - travanj 2017. (3.4.2017 16:00:51)

Hej cure nista od uzv-a doktorica je na katedri nisu ni sestre znale. Rekla mi je da dodem u petak!!!a ko ce docekat!!!!😔 Eto...smrc




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>