PinkyFunkyBirdy -> RE: Proljetne bebe 2017. (26.4.2017 10:46:02)
|
Draga moja daxy, nemoj ništa brinuti. Sad dolazi period kad bebice najviše i najbrže dobivaju na težini - vidjet ćeš da ćeš se iznenaditi za 2 tjedna koliko imaju. [sm=smiley1.gif] A za CR ne mora značiti da je to 100% - to ti je doktor rekao s obzirom na trenutnu situaciju. Ako se curkice okrenu sigurno će i prirodni porod biti opcija. [sm=smiley1.gif] Osjećam po tvom postu da te počinje biti strah s obzirom da se bliži trenutak kad ćeš upoznati svoje ljepotice, ali bit će sve dobro. Slušaj doktore i svoju intuiciju (ako krenu neki bolovi) i sigurna sam da će sve biti dobro i tko zna do kojeg ćeš tt izdržati. [sm=smiley1.gif] Grlim te puno i šaljem puno zagrljaja tebi i buši (curkama). [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Mimo, kakva je situacija? [sm=smiley1.gif] Joj Ivana, kad čitam tvoj post od muke bi ja plakala, a mogu si misliti kako je tebi. [sm=zmeden.gif] Moj je bio dosta zahtjevan, ali ovo kod tebe je za izluditi. Dal možeš barem na sat vremena ostaviti ga s TM ili bakom ili nekim trećim samo da si ti malo uzmeš predah i da se udaljiš od tolikog plača? Barem ćeš ti malo napuniti baterije. [sm=zmeden.gif] Ponekad su bebači iznimno dobri ako mama nije blizu (jer osjećaju blizinu pa odmah traže i pažnju mame - čudna je to veza i da ju nisam doživjela nebi vjerovala da postoji). Dal si probala sa white noise-om (zvuk fena, usisavača i sl.)? To je znalo našeg primiriti. Našla sam na Youtubu zvuk fena i to smo mu malo puštali, ali MM nije htio da dugo sluša da mu to nebi utjecalo na neki kasniji razvoj (ali ja ne vjerujem jer sam sigurna da ih taj zvuk podsjeća na mamin krvotok koji su slušali dok su bili u buši). Eto, ne znam .... probaj što možeš i neka te drži pomisao da će to prestati s vremenom. Grlim! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Tonks, kako si? Probava? Cure su ti sve napisale - čokolada za kuhanje, banane, slani štapići i neka suha peciva su isto ok uz rižu i dvopek. I ne moraš brinuti za bebicu jer imaš sigurno dovoljno zaliha od ranije pa se bebica hrani od toga. [sm=smiley1.gif] Lourdess, kako je bilo na pregledu? [sm=smiley1.gif] Nymeria, pa ženo gdje si ti? Javi se povremeno! [sm=smiley1.gif] Kako napreduje tvoj dečkić? [sm=smiley1.gif] Ljubi ga puno! Perlice, onda samo odmaraj i čekaj da tvoja curkica bude spremna. Mi navijamo da čim duže izdržite 2u1, a i ako krene bit će sve super! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|