lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 7:39:35)
|
Hej,curke![sm=smiley1.gif] Ooo,pa evo nam Katy,nije nas zaboravila [sm=smiley36.gif]...[sm=bravo.gif] za uspješno preboljene kozice,eto jedna briga manje! Kaj brines za pelenu,Katy,bit ce sad toplog vremena i budete ju skinuli cas posla...i ja namjeravam ovo ljeto skinut M,sad je hladno a i moram lezat pa ne mogu stalno trcat s njim u wc jer ja svoje nisam nijednog opće ni učila na kahlicu nego odma onaj nastavak i ajmo drito na školjku.A gospon vidim kuži,pa kad se pokaka dođe reć da je puj-puj [sm=smiley36.gif]... Nego Katy,kakva je bila akcija ovaj mj?Vidim ciklus je pri kraju [sm=smiley1.gif]...ima kakvih nada i znakova? Jezic,ova pupčana je za ne povjerovat [sm=smiley3.gif]...stvarno Božje čudo! Hipo,a di si ti?Nadam se da mućkaš neke vitaminske smoothije stresiranom Hipcu da odradi svoj posao ovaj vikend kak Bog zapovijeda [sm=jezicek.gif]...još da imaš za ubacit malo nekih stimulansa i da vidiš,niš ne bu ni umoran ni stresiran [sm=jezicek.gif].Držim fige! Ja bila jučer kod endokrinologa,TSH 2,inzulin odličan-veli terapija ista i nek sve ponovim za 3 mj.Sutra idem giniću,javim vam novosti!Krvarenja više nema zadnja 3 tjedna,pa jedva čekam da vidim možžda dobijem dozvolu da barem skuham ručak ak niš drugo!
|
|
|
|