RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (12.3.2018 14:07:36)

Ajoj, Hipo,zao mi je zbog glupe [sm=hudicek1.gif]... Nek bude dobitan novi ciklus [sm=bravo.gif].
Moji su ok, curka je isto dobro, ide danas na neki razgovor za posao jer sad nekaj kemija, hoce se iselit iz doma u stan jer je sve derutno i koma, sad kad je bila jedan vikend doma je pukla cijev u njenoj sobi(a nikog nije bilo od njih 3) i poplavila sve, ma katastrofa i onda im je domar reko da su one krive za poplavu... A nije ih ni bilo...
Faks ide, ima iz zimskog semestra 2 ispita jos(te je pala, ostale je prosla), sad su opet predavanja i tak... Ide...
Hipica je kopija moje cure u mladjim danima, to su takva djeca, izgubit ces jos zivaca i zivaca s njom, ja sam svojoj vec sto put rekla vec sad kad je velika da mi je pojela vise zivaca nek ovi svi cetri skupa [sm=smiley29.gif].
A kaj se tice tucnjave-i mene M tuce cim nije po njegovom, izgleda svi imaju iste faze [sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (12.3.2018 18:22:33)

Lidacsad sam se nasmijala kako si joj to rekla, ja si mantram lako cu joj jedan dan sve izbrojat[sm=jezicek.gif]

Vjestica dosla, obaavijestila sam hipca nek si rwzervira za dva tjedna termin u gacama.

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (17.3.2018 17:52:37)

Hej hipo i moj M je takav, tvrdoglav, neda si objasniti i ako on nesto zamisli tera to svoje i do ludila ako yreba. Isto place i urlice po pol sata i duze nekada i sat vremena zna tuliti uzas, a ima 5 g i sada ako mesto L kupim on uvijek nade zasto je to bolje od necega njegovog sto on ima isto i tako katastrofa, a zivci su mi onako nekada slabi skroz a nekada mu objasnjavam i nepomaze. Onda ga samo krenem ignorirati i kada se skroz smiri pokusam objasniti ili se dogovoriti. Uglavnom kada mi on krene sa : ali ja..... meni kosa na glavi krene rasti, a to su i tete u vrticu rekle da zna cesto koristiti tu frazu: ali ja...

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (18.3.2018 12:54:06)

Koji su to mali filozofi. Da je ova moja bila na pregovorima 90-ih, rat bi jos trajao. Uzas.

Ja bi trebala ovulirat deugi vikend, sad se mislim da muzu posaljem uridzbirai dopis oko toga[sm=jezicek.gif]
On je naravno opet uekom najstresnijem.stresu[sm=hudicek1.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (18.3.2018 18:44:12)

Hipo, pa mislim stvarno... Nek se gospon Hipac uozbilji i ne bojkotira akcije ili ima da nadjemo novog donatora [sm=smiley15.gif]...

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (18.3.2018 21:23:21)

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Hipo, pa mislim stvarno... Nek se gospon Hipac uozbilji i ne bojkotira akcije ili ima da nadjemo novog donatora [sm=smiley15.gif]...

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (19.3.2018 13:58:51)

Hej
Mislim ti muski, ni sami neznaju sta hoce i uvjek su u nekom stresnom razdoblju sto se njih tice.
Uglavnom pitala ja svog da li bi on jos jedno, a on ni 5 ni 6 nego mene pita , pa jel bi ti jos jedno [sm=smiley36.gif]
Reko, ajd budemo vidjeli dok ovo malo poraste [sm=jezicek.gif].
Tako pravila ja jucer tortu svom M za rodendan u obliku zeke. Malo sam gornju kremu rjedu slozila pa zeki usi bjeze [sm=jezicek.gif], ali ostale od torte samo usi ostatak se pojeo. Budem slike stavila da vidire. I od L pupcane vrpce, da vidite sta je curka isplela u trbuhu i koliko je imala srece i ona i ja. To sam vam zaboravila reci da je svojim stalnim okretanjem napravila pletenicu i jos na jednom mjestu obicni cvor.

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (19.3.2018 14:08:40)

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=editimage&IDAlbum=3829&page_number=1&flagSaved=1&lastPage=1

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (19.3.2018 14:12:16)

http://album.ringeraja.hr/index.php?page=editimage&IDAlbum=3830&page_number=1&flagSaved=1&lastPage=1

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (19.3.2018 14:53:57)

Super za tortu, kad se pojela odlicna je, nisu bitne usi[sm=smiley36.gif]

Pupcana izgleda nevjerojatno!!! Bas sreca!!!

katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (20.3.2018 9:58:19)

pozzi cure!

stvarno me dugo nije bilo :(
svasta se dogada - promjene na poslu, promjene u meni pa je sve zbrckano ...

vidim da su klinci dobro, bolestina ima ali ne dao bog veceg zla...

Kod nas svasta - K dobila vodene kozice 10.03 pa smo i to odradili - super je to podnijela, nije puno izbilo osim na glavi ... dva dana temp ali stvarno super podnijela...baka i dida cuvaju - ne idemo sad u vrtic ...
postaje prava mala djevojcica. pjeva, plese,sama se odijeva, jos nismo maknuli pelenu ali to sam ja kriva jer nisam doma ...
Bila je pocetkom ozujka i kasljala dosta, da bi dobila sumamed koji joj je izgleda te kozice malo smanjio ...

javiti cu se cim malo se sve poslozi
Lidac, uzivajjj u svojoj bebici!!!!
Hipo, nadam se da ce ti se zelja ostvariti!!!

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 7:39:35)

Hej,curke![sm=smiley1.gif]

Ooo,pa evo nam Katy,nije nas zaboravila [sm=smiley36.gif]...[sm=bravo.gif] za uspješno preboljene kozice,eto jedna briga manje!
Kaj brines za pelenu,Katy,bit ce sad toplog vremena i budete ju skinuli cas posla...i ja namjeravam ovo ljeto skinut M,sad je hladno a i moram lezat pa ne mogu stalno trcat s njim u wc jer ja svoje nisam nijednog opće ni učila na kahlicu nego odma onaj nastavak i ajmo drito na školjku.A gospon vidim kuži,pa kad se pokaka dođe reć da je puj-puj [sm=smiley36.gif]...
Nego Katy,kakva je bila akcija ovaj mj?Vidim ciklus je pri kraju [sm=smiley1.gif]...ima kakvih nada i znakova?

Jezic,ova pupčana je za ne povjerovat [sm=smiley3.gif]...stvarno Božje čudo!

Hipo,a di si ti?Nadam se da mućkaš neke vitaminske smoothije stresiranom Hipcu da odradi svoj posao ovaj vikend kak Bog zapovijeda [sm=jezicek.gif]...još da imaš za ubacit malo nekih stimulansa i da vidiš,niš ne bu ni umoran ni stresiran [sm=jezicek.gif].Držim fige!

Ja bila jučer kod endokrinologa,TSH 2,inzulin odličan-veli terapija ista i nek sve ponovim za 3 mj.Sutra idem giniću,javim vam novosti!Krvarenja više nema zadnja 3 tjedna,pa jedva čekam da vidim možžda dobijem dozvolu da barem skuham ručak ak niš drugo!

Snjeguljica_83 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 8:38:08)

Upadam jer trebam mišljenje!

Lidac,
evo ti si tu, ali mogu se ubaciti i druge.

Moja svekrva ima 62 godine, njen TSH je 5,53, a donja granica (piše joj na nalazu) je 4,42.
Prema onome što znam, rekla sam joj da će trebati ići na češće kontrole, da će vjerojatno dobiti terapiju i sl.
Prije par mjeseci kad je vadila TSH, bio je uredan. Tada joj je doktorica (endokrinologica!) rekla da ne treba ništa dok TSH ne dođe do 10![sm=smiley3.gif]
Stoga, ona sad ne očekuje nikakvu terapiju. Tek se treba ići javiti s nalazom.

Mislim, je li moguće da se stvarno može čekati da TSH skoči toliko u nebesa?! Jedino što bi imalo smisla da se tolerira divljanje hormona zbog godina! A što drugo! Zato opet velim, ima skoro 62 (za par tjedana).

Mišljenje?[sm=zmeden.gif]

Budite mi dobre, zdrave, vrijedne u akcijanju! Pusa!!![sm=zz_inlove.gif]
Puse bebama!!!![sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 8:52:33)

Meni ti to isto nije jasno,Snjeguljo,jer su tak i mojoj svekrvi vadili TSH prilikom jedne od kontrola kod endokrinologa na Vuk Vrhovcu pošto je dijabetičar na inzulinu i isto joj je bio 5,5 i rekli joj da je to ok i niko to više nije kontrolirao,kao ne treba [sm=smiley23.gif]...možda drukčije to gledaju kod starijih,nemam pojma...

Snjeguljica_83 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 9:12:23)

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Meni ti to isto nije jasno,Snjeguljo,jer su tak i mojoj svekrvi vadili TSH prilikom jedne od kontrola kod endokrinologa na Vuk Vrhovcu pošto je dijabetičar na inzulinu i isto joj je bio 5,5 i rekli joj da je to ok i niko to više nije kontrolirao,kao ne treba [sm=smiley23.gif]...možda drukčije to gledaju kod starijih,nemam pojma...

E očito je tako. Kad je ona rekla tu brojku 10, viknula sam od zaprepaštenja![sm=smiley3.gif] Baš je dosta dignuta ljestvica. O svašta... A kod nas mladih, svaku decimalu gledaju.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ili doktori lagano dižu ruke od čovjeka kad prijeđe, neznam, 60-tu.[sm=jezicek.gif]

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 15:23:34)

Lidac super da nema krvarenja!!

Puj puj [sm=jezicek.gif] komicni su!!!!

Katy, nadam se da ce stresiranje i promjene brzo proc!
Za pelwnu ima vrwmena, bolje kasnije nego forsirati pa da ima problema.

Snjeguljo odgovorila sma na FB bilo mi je lakse[sm=jezicek.gif]

Danas idem pisnut trakicu da vidim jel se sto kuha pocela sluz.
Muzu sam najavila sto ga veka sad cemo vidjet kakp ce to podnjet[sm=jezicek.gif]

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 19:36:01)

Hej

Vidim ovaj vikend bude bilo akcija drzim hipo da se ulovi ovaj vikend.
Lidac drzim fige da dobijes dozvolu narem za rucak. Mogu misliti kako ti je.
Katy i tebi zelim sto prije da se situacija normalizira.
Mi jos nismo preboljeli kozice, ali neka pricekaju do jeseni da mi Lorena malo poraste.
Katy super sto ih nije bilo puno i sto je curka to preboljela brzo.

Lorena je danas dobila drugo cjepivo. Vec se pocela okretati sa leda na trbuh i tak

Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (22.3.2018 19:41:40)

..... pravo mi je narasla ima 7100 i 65,5 cm. Vec je velika curka, brblja tj guguce i dosta je dobra.
Mi katy pelenu malo skidamo malo ne, dam gospodi da izabere hoce li gacice ili pelenu. Tako cemo do ljeta, a onda cemo ju skinuti i gotovo. Jer sada ima dana kada ljepo ide na nomu bez da ju podsjecam,a nekada uopce nejde nego obavlja u gacice sve. I sada hoce stajati i pisati, pa vice ja deko, a M nije i tako. Kino malo skroz

Snjeguljica_83 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (23.3.2018 7:01:46)

Hipo, hvala. 😉
Nek i ti mužu najavila. Mislim, moraš. Sluz te počela napadati!😁 Moj malac bolestan, bit će kući sve do srijede. Opet ćemo na jedvite jade ppkriti.[sm=smiley36.gif]

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (23.3.2018 7:42:46)

Ajoj jadni malac. Me i pun kufer ove zime. Sad je mala vec dugo ok, a ja vec prehodavam drugu virozu.
Jos par tjedana pa idemo na more, ja radi posla i hipica u paketu. Jedva cekam morski zrak.

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (23.3.2018 13:35:33)

Hej, curke [sm=smiley1.gif]
Bila danas kod gina, samo mi je radio cervikometriju, cervix cijelih 33 mm i zatvoren, kaj je za mene nalaz super, al dobro jos je i rano, meni se krene otvarat tam nakon 20 tjedana... Bebica je ok, nije ju nis mjerio ni nis, srceko kucka i to je to.. Nije mogao vidjet spol, pa sam mu ja rekla ja reko nije ni bitno, bitno da je ok, bute vidli drugi put [sm=smiley1.gif]. Reko je da pijem Dufaston i dalje 3x2 zbog grlica i dobila sam dozvolu da mogu skuhat rucak [sm=bravo.gif]... Kao mogu tak nekaj poprckat al vecinu dana odmarat...
I napiso u dijagnoze *stara trudnica* [sm=smiley3.gif]... A mislim si pas ti mater staru [sm=jezicek.gif]

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (23.3.2018 14:55:02)

Lidac super za bebaca i da mozes kuhat! Nemoj sad pretjerat da te ne strpaju opet s lisicinama za krevet.
Muz najavio da je raspolozen pa cemo vidjet[sm=jezicek.gif].

Snjeguljica_83 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.3.2018 7:07:56)

Lidac, mogao je gin malo ublažiti izraz, npr, starija trudnica. 😀Već ako je htio nešto napomenuti.😸
Nek je sve ok!😊

hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.3.2018 12:02:32)

Muz izvrsio obecanje[sm=bravo.gif] al ima jos posla[sm=jezicek.gif] trakica danas pozitivna, FF se vec pozurio oznacit Ovulaciju za sutra.

lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.3.2018 12:32:01)

Hipo, ovaj vikend ga zvezi za krevet i udri [sm=jezicek.gif]... Ak treba pod mus [sm=jezicek.gif]
Drzim fige za plusic za 2 tjedna [sm=bravo.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>