|
lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (21.12.2016 7:22:28)
|
Jutro,cure [sm=kava.gif] Evo ja njonjam okolo već od 6:15 [sm=smiley13.gif],postala sam ko neki babac koji nemre spavat [sm=smiley29.gif]. Kazic,nadam se da bu V to brzo prošlo...pa kak to da vas nije poslal alergologu,pa ovo mi zvuči ko prava alergija[sm=zmeden.gif] Hipo [sm=bravo.gif] za 11.zub,nadam se da se i kašalj i nos smiruju [sm=smiley24.gif]. Jezic,kak ste vi,jel M već daje znakove poboljšanja na Flixotide? Danira,a di si ti nestala [sm=zmeden.gif]nadam se da je sve ok. Ja jučer oprala pola kuhinjskih ormarića,pola mi je ostalo...i oribala napu i oko ploče za kuhanje skinula sve kaj je bilo već zapeklo.Danas,ne znam dal ću stić kaj ,popodne moram kćer vodit ortodontu,pitaj Boga jel bumo opće kaj obavili-naime nema jedan trajni zub tj.ostao joj je mliječni na tom mjestu,al je već koma,a u čeljusti zuba nema...i sad se zubarka sjetila ju ipak poslat ortodontu i sad bi joj ipak ona stavila aparat(a na temelju te dijagnoze ima i pravo na njega),al problem je u tome da ona ima 17,5 godina i na aparat ima pravo prek HZZO do 18.[sm=zz_confused.png]I sad bi njoj neko do 18.trebal stavit aparat,a znate ono čekanje itd.itd. I kaj je najbolje,prošli tjedan smo saznali da B nema tog istog zuba [sm=smiley23.gif],samo su njemu mliječni popadali,al ga je zubarka poslala slikat zube jer mu trajni jedan fali,kad gle ti genetike...pa nosim i tu njegovu sliku od zuba da pitam žensku dok sam tam pa ak bu htjela/mogla da uzme i njega... Eto kod mene nikad dosadno [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|