aries -> RE: Jesenske bebice 2016 (31.10.2016 9:37:36)
|
Bubulu hladni oblozi skupljaju zile a kako sam bila na granici da dobijem mastitis i bilo me strah te temperature i da mi ne bi ukljucili atb i da ne bi morala ici na punkciju jer ja nikako nisam uspihevala izdojiti niti on izvuci...kad se sjetim curica mi je nakon 5 dana sluzbenog puta u 10 minuta izvukla sve i jedan cvoric,on nista...ali hajd bilo pa proslo.nije (.) u funkciji 100% vec doji neka 3,4 puta ostalo sve desna.i da,poslije nje uvijek brzo trazi desnu...i duze treba da krene otpustsnje mlijeka...tek kad desna reagira,oshetim bockanje,onda krene i iz nje...super ste napredovali za 3tj[sm=bravo.gif] vepikice,vaia smo jedne vec popili skoro,bez neke koristi celike.probat cu i gaia,pa i te homeopatske...znam i sama da vjerojatno nikakve pomoci ali eto,moram probati,kad place onoliko...jucer skoro citav dan.sreca mm nije radio.ali te ga glava boli,te mora on odmoriti,pa ga onda bole ruke...a cura se budi po starom vremenuntako sa jutros u 5.30 mamaaa naspavala sam se...nymeria,[sm=bravo.gif] za velikog decks.super da ste uspjeli nastaviti s dojenjem...
|
|
|
|