Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 3.3.2009 8:17:11
|
|
|
|
mikica
|
Jutro barby,nemoj imati strah od ničega jer imaš cilj,a osim toga mozes traziti tablete za bolove.Ja sam prije svakog postupka pila šumeći aspirin C a po ure prije aspiracije voltaren.A MUŽA STISNI NEKA TI BUDE velika podrška jer i oni su u tome
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 3.3.2009 12:07:27
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: mikica Jutro barby,nemoj imati strah od ničega jer imaš cilj,a osim toga mozes traziti tablete za bolove.Ja sam prije svakog postupka pila šumeći aspirin C a po ure prije aspiracije voltaren.A MUŽA STISNI NEKA TI BUDE velika podrška jer i oni su u tome a jel moze i on s tobom unutra kad ti to rade??joj nadam se da ce sve u redu biti,samo cekamo nalaze njegovog sljedeceg spermiograma pa da vidimo....danas su mu gotovi od briseva i hormona moramo po njih,joj daj boze da je sve u redu...
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 3.3.2009 12:12:38
|
|
|
|
mikica
|
a ne oni moraju u wc na donaciju.ma biće sve ok i ponesi super atak da se zaljepi
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 3.3.2009 12:14:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mikica ....ponesi super atak da se zaljepi sretno
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 3.3.2009 14:34:09
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: mikica a ne oni moraju u wc na donaciju.ma biće sve ok i ponesi super atak da se zaljepi hvala.....he.he,he!!!!!!!!!!!!! evo dosao muz sa posla bio odmah po nalaze briseva i hormona sta mu je urolog dao da napravi.2 su u redu koliko se ja razumijem,a treci nisam sigurna.razumije se tko u to da mi ocita?
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 4.3.2009 16:48:00
|
|
|
|
srećica
|
super baš mi je drago da je sve ok sretno sada
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 17.3.2009 15:44:10
|
|
|
|
mayica01
|
bokic barbi .. kod koga si se nakraju odlucila ici? ja sam upravo napravila ivf/icsi,kod dr smiljan.. ako jos nisi odabrala doktora odaberi ili vlašića ili vlastelića.. smiljan je malo grublja,i to sam cula od puno cura koje sam upoznala dok sam cekala red..tako da .. ako te jos sta zanima samo pitaj..ja sam u nedjelju imala embriotransfer i sad sam na cekanju do vađenja bete. sretno
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 17.3.2009 22:11:11
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: mayica01 bokic barbi .. kod koga si se nakraju odlucila ici? ja sam upravo napravila ivf/icsi,kod dr smiljan.. ako jos nisi odabrala doktora odaberi ili vlašića ili vlastelića.. smiljan je malo grublja,i to sam cula od puno cura koje sam upoznala dok sam cekala red..tako da .. ako te jos sta zanima samo pitaj..ja sam u nedjelju imala embriotransfer i sad sam na cekanju do vađenja bete. sretno mayica01,jos nisam odlucila ici,jel sad moram najprije napravit HSG a tako me strah,ici cu sljedeci mj moram se psihicki pripremit....kod vlastelica sam inace i narucila sam se sad opet krajem mjeseca na humanu pa cu vidjet sta i kako dalje....moram i sedimentaciju vadit. koji put ti je to da si bila na ivf/icsi? ja sam ovaj mjesec opet imala simptome.jutarnje mucnine,stalno trcim pi-pi,grudi me bole za poludit i stavri mi kasnile 8 dana i danas popodne ih dobijem....poludila sam skroz...tako i prosli mjesec ista stvar.u biti sam imala ih zadnji put 14.1 jel su mi prosli mj samo 1 dan trajale i to je to,ne znam kako to a inace mi po 6,7 dana znaju trajat.kad sam bila kod vlastelica sad nedavno radio mi utz kaze da je sve cisto da nema ni ciste pa mi je cudno sta je sad to da mi opet kasnile....a kod koje si inace socij ginek? drzim ti fige!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio barby -- 17.3.2009 22:12:26 >
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 9:16:45
|
|
|
|
mayica01
|
hej draga.. ja sam ti inace kod ginek.bačića..ne znam dali ga znas..ja sam zadovoljna.. prvi put sam bila na ivf-u.. ovako nemoj se bojat hsg-a,prosla sam ga,ako ce ti ga radit vlastelic-super jer je njezniji od smiljan. a sto se tice samog pregleda,istina neugodan je a ja sam ti totalno osjetljiva pa se na svaki dodir doktora stresem ..a ako sam ja uspjela to proc onda ces i ti.. i taj pregled ti mozda traje 2-3min,meni je bilo sve ok,nakon toga mi se malo vrtilo u glavi,jos sam lezala 1-2min i isla kuci..poslje sam malo osjecala pritisak u jajnicima ali nista strasno.. koliko dugo pokusavate imat bebaca ti i dragi? mi 3,5god..vidjet cemo sta ce biti za 15ak dana..kad izvadim krv.. ako te jos sta zanima-pitaj.. mozda smo se srele koji put dok smo bile na humanoj--ha ajde pusica... i bez straha..
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 9:25:15
|
|
|
|
mayica01
|
hej,zaboravila sam ti nesto napisat.. vidjela sam u prijasnjim objavama da se bojis umjetne jer da boli,ne smijes mislit na bol nego na cilj da to napravis i to je to.. vjeruj mi i moj muz ne da je nervozan kad ude u bolnicu nego..ma.. ako te bilo sta zanima mozemo se cuti.. velika pusa i drzi mi se..
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 9:28:56
|
|
|
|
srećica
|
joj kak si ti hrabra ja sam kukavica ja sam bila kod Vlastelića i kad mi je rekao da moram napravit hsg ja sam odustala od straha .Bila sam zatim kod Smiljanice i ona mi je rekla da ak se tak bojim da nemoram ići .A sad se moram rješit ureoplazme i gljivica a onda moram opet do giniča da vidim kaj bum dalje..predlažu mi umjetnu a ja se i toga bojim dosta mi je više njihovih bolnih uzaludnih pretraga.Sad ču kod Hallera tak me je smiljanica uputila jer i oni šalju jedan drugom na konzultacije
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 9:43:14
|
|
|
|
JUdy
|
Bog Srećice, evo i jedna podrška od mene. Nemoj se nićega bojati. Ja sam prošla cijelu proceduru (hsg, laparoskopija..)nebo sam došla do ivf i to smo išli zasad na prirodni. Sada sam u ćekanju kao i Mayca. Sva bol se da izdržat kad pomisliš da ćeš jednoga dana vidjeti . Ja ti na to tako stalno mislim.I nije to sve tako strašno. Ipak si nekada kažem zašto nisam muško, njima je u ovome puno lakše. Ali život je samo borba u mi smo u njoj. Držim fige.
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 9:47:20
|
|
|
|
srećica
|
havala ali ja sam i dalje kukavica iako sam sad odlučila da moram iči jer nemam više 18 pa da imaam vremena sam možda je vama nekima lakše koje nikad niste ostale u drugom stanju ali ja sam 5 puta i to prirodnim putem zato mene još više muče da zakaj sad nemrem ostat trudna i ubiti odugovlače sa svime
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 10:12:37
|
|
|
|
mayica01
|
ajoj srecica,bas mi je zao.. moras biti hrabra i imas podrsku svih nas.. nije ni meni bilo lako al i si mislim to se mora i gotovo..ma nije hsg tako strasan, vjeruj mi ,ja ne da sam osjetljiva nego totalno osjetljiva,cak i kad me muz nekad takne mene to skaklja a ostalo da ti ne pricam.. mozes si popiti tableticu protiv bolova prije i bit ce sve ok..ili za smirenje.. jer ako si u panici i tijelo ti onda tako reagira i normalna stvar da ces se sva zgrcit i da ce te boliti,zato jednu tableticu i smiri se i bit ce sve ok.. ima puno gorih stvari od hsg-a,ili nekog dr pregleda u ivf-u.. pozzzic
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 10:14:10
|
|
|
|
mayica01
|
hej judi,sta si i ti na cekanju?? ja moram na betu 2.4. ti?? sta si isto iz ri ili? pusa
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 10:21:09
|
|
|
|
JUdy
|
Oh Srećice žao mi je. Budi jaka i samo naprijed. Moraš se bar malo opustit u ovima nelagodnima pregledima da te manje boli. I postoje razne tablete za smirenje.
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 10:22:38
|
|
|
|
JUdy
|
Evo Mayca i ja moram na betu tako nekako 30.3. kad to ne dobijem. Sam iz Dalmacije. Jesi li prvi put išla na ivf?
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 10:26:21
|
|
|
|
mayica01
|
da prvi mi je put,tebi?
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 10:28:49
|
|
|
|
mayica01
|
cure jeste mozda na fejsu?
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 11:06:56
|
|
|
|
JUdy
|
Meni drugi ivf-prirodni. Neznam jeli mogu reći drugi. Prvi put nije uspjelo u labosu, do transfera nije došlo, ovaj put se oplodnjeli dvije, jedna vrlo dobra, druga normal. Iz srdca ti držim fige da i ti doćekaš plusić. Kako dugo se trudite?
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 11:12:01
|
|
|
|
mayica01
|
3i pol god.. ja sam bila na klomifenu i samo se 1 folikulica napravila i tu jednu su mi vratili..nadam se da ce uspjeti... pusa
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 11:19:26
|
|
|
|
JUdy
|
I ja se nadam da ćeš biti sretna. Baš mi je drago da je neko s menom u čekanju. Mi pokušavamo 5,5 godina. Stanovena idiopatska neplodnost. Oba smo zdravi. U ponedjelak sam imala transfer, tako da još danas ću mirovati i od sutra manje poslovi da ne moram o tome toliko razmišljat.
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 11:22:34
|
|
|
|
JUdy
|
Ja sam uz femaru i nekoliko doza menopura, izvađene 4 stanice, 2 vraćene.
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 11:22:48
|
|
|
|
mayica01
|
poslala sam ti poruku na PP,jesi dobila?
|
|
|
|
|
RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci 18.3.2009 11:24:31
|
|
|
|
JUdy
|
pogledat ću.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!