|
barby -> RE: ginekolozi za neplodnost u Rijeci (16.2.2009 13:33:35)
|
pozdrav svima! evo ja sam nova na ovom forumu.malo sam citala i jako mi se svidio forum,o svemu se pise... sad cu u kratko reci nesto o sebi...prije 14mj sam imala spontani u 7.tj trudnoce, i dan danas ne znam zbog cega je do toga uopce doslo,ni jedan dr. mi ne zna tocno reci,svi samo nagadjaju.jedno vrijeme sam morala pauzirati zbog nekih ginek. problema i lani na ljeto smo ja i muz poceli radit ponovno na bebi,i od tada ja nikako da zatrudnim,vec smo poludili totalno.naravno krenuli smo na sve zive pretrage oboje,ja sam radila briseve na klamidiju,ureaplasmu,itd. nadjena mi je jedna cistaa inace nemam redovite stvari),dr. mi je dala dabroston pila sam ga 3mj i sad ovaj mj. popila zadnju turu do sad uz njega redovito dobivala stvari ali ovaj put mi dosle i trajale samo 1 dan i stale.imala sam sve zive simptome trudnoce,bila mi mucnina,stalno mokrila(jos uvijek),grudi me uzasno bolile,stalno bi nesto jela itd. kako mi te stvari trajale samo 1 dan pomislila sam ajde hvla Bogu ovaj put nam je mozda uspjelo,i ja jucer radila test ono opet negativan,ne znam sta je sad zabrinuta sam,prekosutra sam kod dr. narucena za papa test pa cu vidjet odmah sta je.muz je 2 puta radio spermiogram,i nije mu u redu nalaz.ima OLIGOASTHENOZOOSPERMIA,prvi nalaz je radio lani u 11mj a drugi sad pred 10ak dana i jos mu je losiji nego prvi,a pije sve zive preparate za poboljsanje spermiograma(znaci nista ne pomaze).bili smo prosli tj. kod urologa,pregledao ga je,radio utz bubrega,testisa,prostate.sve je u redu osim lijevog testisa na kojem je nadjeno neko zasjenjenje,tj. varikocela.uputio ga je da napravi ostale pretragembris na klamidiju iu uretre.bakterioloski ejakulat,i vadit hormone,i onda se opet njemu vratit.spominjao je cak da ce se to zasjenjenje morat kirurski rijesit.jako smo zabrinuti zbog svega,i cudno nam je kako sad nikako da zatrudnim a prosli put sam iz prve...inace nas je na to sve uputio dr. vlastelic i ja uz moju socij. ginek. idem kod njega,predivan covjek je.kako ovo sve vodi nikamo,cini mi se da cu morat na umjetnu oplodnju pa me zanima ako mi moze reci tko koliko se u Rijeci na taj postupak ceka i da li su rezultati dobri?u 3mj moramo se na kraju svih tih pretraga javit u sterilitetnu ambulantu kod dr. Vlastelica.zvala sam jos neki dan za narucit se ali da je odsutan i da ga nema 15 dana
|
|
|
|