Žene pomoć! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod



Poruka


Anoniman -> Žene pomoć! (27.7.2015 23:58:47)

Žene,
rodila sam prije 4 mjeseca. Porod prošao u najboljem redu, sve ok. Nakon poroda sam krvarila sigurno 2 i pol mjeseca, stoga da tu računam i smeđi iscjedak a potom i žuti. Nakon toga je slijedila pauza od 2 tjedna i taman kad sam se sredila da odem do ginekologa ja počela krvariti. Znaći nakon 3 mjeseca od poroda...Ništa, odustala od pregleda jer sam predpostavljala da je menga... A krvarila sam čudno, svježu krv sa smeđom... I od tada imam iscjedak koji ne prolazi, pa je čas smeđe boje, čas smeđe sa tragovima krvi... ali svaki dan :-/ Otišla kod gin ali je na godišnjem do drugog tjedna a kod njene zamjene baš i nebi išla. Ništa me ne boli i nemam temp( za sada :-/). Jel imala koja mama takav slučaj, da joj se javljao taj iscjedak tako dugo? I da, dosta je neugodnog mirisa.
Puno hvala na odgovorima :-)




sloboda11 -> RE: Žene pomoć!!! (29.7.2015 19:01:46)

Vidim da si zabrinuta. Ja bih otišla bilo kome, čak i zamijeni. Ne može odmoći. Možda trebaju samo hormoni da sve uravnoteže...




Džeje -> RE: Žene pomoć!!! (11.8.2015 12:18:45)

Jesili imala vodenu cistu negdje na jajniku,meni se to dešava da dugo imam smeđi iscjedak i kao crnu krv poslije menge kada mi cista pukne.




Stranica: [1]