lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (15.7.2015 9:13:51)
|
Evo mene,čim kavica zamiriši [sm=smiley36.gif] Obavila ja već vrtić nije da sam spavala [sm=smiley36.gif]...sve me strah ovih najavljenih vrućina za vikend,mi doma nemamo klimu i gore na katu di su nam sobe nije za spavat kad je tak vruće,a dole nam je kat djelomično ukopan u zemlju pa je fino hladno po ljetu,al baš se ne možemo svi nagurat u boravak [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] U petak već u 7 ujutro moram bit sa kćeri na Plesu,već mi i od toga kuha u želucu,kak će sama putovat i bla,bla,bla...a ova već ne može dočekat,spakirala kofer već prije 3 dana [sm=jezicek.gif]....ehhh,mame ko mame [sm=smiley36.gif] Perlić,žao mi je kaj se kuhaš u autu...ta klima je spas po ovoj vrućini,mada imam osjećaj da kad je baš onak fest vruće da ni klima puno ne pomaže,odnosno ja moram stavit svoju tipa bar na 2 da osjetim da hladi..nadam se da popravak ne bu puno koštal [sm=smiley1.gif] Kako ste mi danas?Ostale? Silvestrica,nadam se da ćeš nam ubrzo prijavit termin...i dobro došla naravno [sm=smiley1.gif] Ne znam kaj da kuham [sm=smiley5.gif]...moja vječita dilema... Gorina [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],čestitam i službeno!!!Kad ti je termin,da te stavimo na listu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|