lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (13.1.2016 11:39:57)
|
Evo mene na brzaka dok imam koju minutu [sm=smiley1.gif] Spužva,nadam se da je sve prošlo u najboljem redu i da ste ti i curka u veeeelikom zagrljaju [sm=bravo.gif] Danira,super za Dominika [sm=bravo.gif] samo tak nastavite [sm=smiley1.gif] Kazić,vidim opet nekakva bolovanja...tebi bu cijela zima izgleda tak prešla... Jezic,[sm=bravo.gif] za veliku Luciju [sm=smiley1.gif] E sad da vam napišem kaj se kod nas događa...a nije niš lijepoga [sm=smiley13.gif] Dakle,fino ja maloga od kad sam doma na cicu forsam,čujem gutanje,al vidim da i puno spava na cici i stalno visi na njoj...navečer,svaku večer neki napadaj gladi da mu dodajem adaptirano..čekam nadobudno patronažnu u ponedjeljak,ja reko doć će ga izvagat da vidim na čemu sam,pošto je otpušten doma sa 2850 nije mi baš svejedno ak i dalje gubi na kilaži...da napomenem da je otpušten i sa dosta jakom žuticom(bilirubin mu je bio 228 na dan otpusta),bjeloočnice žute ko limun... Prođe ponedjeljak,niš-nema patronažne,jučer čekam,čekam,već pol 2 popodne-nema je,idem ja tražit broj i zvat...da bi se ona javila i rekla da joj poće još nisu niš iz Vinogradske poslali da sam ja rodila,da ona nema pojma...i eto,molim ženu ak može odma doć jer mi se čini da on puno spava,a sitan je,ima žuticu...žena došla za pol sata,izvagala,pao je još na 2810,veli žutica je uzela maha,spava od žutice...radili pokusno dojenje,iz jedne cice je pojeo 10 i dalje ga se nije moglo razbudit,iz druge niš-spava na cici [sm=smiley19.gif]-vukla ga za uši,čupkala mu ona kosu-ma kakvi ne vuče i gotovo...i onda je rekla-odma na dohranu,dat mu 5,10 minuta cicu i odma flašicu,bez razmišljanja i obavezno ga budit svaka 2 sata i da kao ak ne bi jeo ni iz flašice,da obavezno s njim u bolnicu [sm=smiley19.gif]...i tak ja od jučer popodne dežuram,budim,hranim,cicu neki put samo duda pa odustanem,neki put popije ono valjda od prve kaj mu fino ide i već drijema i moram žurit s flašom...danas je došla patronažna da ga opet vagne jer je rekla da do danas mora obavezno dobit nekaj na kilaži-danas smo na 2950,kaj je odlično je rekla i da ga i dalje budim na 2 sata po danu,a po noći da mogu na 3-sam se ne budi i dalje,al mi se čini danas življi kad ga zbudim,bistrije gleda,oči su mu i dalje koma žute i vidim da sad skuži da je gladan kad ga probudim...doći će ga još vidjet u petak da vidi jel manje žut i da ga izvaže.. Ja se pokušavam izdajat ,a izdojim mizernih 10 ml uvrh glave,pa mu i to dam na špricu da popije,bar nekaj da dobije...al vidim već da su se cice ispuhale,pumpat ću dok će ić,pa kak tak-eto i ovaj put niš od dojenja [sm=smiley13.gif] Al dobro,već sam navikla da nejde,ko sa nijednim-bitno da mi se moj miš oporavi i dođe sebi,rast će na Hippu ko i ovi 4 prije njega... Pusa svima,sretno svima...čujemo se opet kad stignem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|