lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (4.12.2015 7:35:00)
|
Jutro,cure [sm=kava.gif] Eto danas sam ja malo uranila [sm=smiley36.gif] budna sam od pol 6 [sm=smiley22.gif]....išla na wc i ne bi više zaspala nema šanse...moj gazda odma krene kopat mi po boku s nogama i nema više spavanja [sm=smiley36.gif] Tina,dobro nam došla,sad ću ja tebe na listu zatefterit [sm=smiley36.gif]...evo ja nosim peto dijete,od kojih četvrti dečko...kaj te zanima pucaj [sm=smiley1.gif] Baby,kaj se tiče uši,moji ih nisu imali,mala je valjda imala sreće u vrtiću,a dečki su uvijek bili kratko pošišani i nikad ih nisu pobrali,al znam kad sam ih ja imala da mi je mama isto oprala prvo kosu s tim šamponom za uši,pa bi me naprašila,stavila prek tog najlon vrećicu da nemaju zraka i još gore maramu i onda bi mi to tek nakon 24 h skinula,opet prala s tim šamponom i opet ponovila postupak,znam da je to tak 2,3 x zaredom radila,jer kolko znam jednom nije dosta,ostanu t jajašca pa ti se opet izlegu... Kazić,nadam se da si ozdravila [sm=smiley1.gif] i da je šefica bolje [sm=smiley1.gif] Ja odbrojavam-još 17 dana ležanja [sm=bravo.gif],nadam se da bumo izdržali još to u komadu...od ove cimke malac kaj se rodio se malo zakomplicirao,poslala mi sliku,pa suze ti na oči dođu [sm=smiley19.gif]...infuzija u ruci,u nozi,na drugoj oksimetar i sad više nije samo na običnom kisiku,nego ima cijelu masketinu preko glave na noseku koja mu pod tlakom upuhuje kisik u nos...i veli da su ga sedirali da je bio dosta uznemiren i plakao stalno,da mu daju neki lijek za piškenje...ma joooj...srce malo,znam da bude sve ok,al grozno ga je tak vidjet [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|