Jagodica13 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (28.11.2015 9:52:51)
|
Jutro [sm=nosecka.gif] [sm=duda.gif] evo da se javim, bila sinoć na pregledu, sa bebom sve super, napreduje dobro (dr.tako kaže, vjerujem joj), opet nije dao da mu vidim lice nešto samo malo, okrenut nam leđima [sm=smiley13.gif] ali je glavicom prema dolje i dalje [sm=smiley1.gif] ja dobila 5 kg al šećer u redu, radila ogtt, pa se moram opet javiti na kontrolu za 10-ak dana da vidimo što se događa sa kilama (iako ih ja neosjećam, samo trbuh raste, i svi kažu da mi se sad vidi samo trbuh, al sam ja tip osobe kojoj se kili odmah primaju) i da provjeri tlak, sinoć bio 110/80 da nebi kao kasnije bilo problema sa tlakom, iako mi je jednom bio 130/80 i tad je bio normalan, a sinoć kaže da je malo povišen [sm=zmeden.gif] izašla sam od nje malo [sm=zmeden.gif] .. bitno mi da je bebač dobro, a kile ću kasnije rješavati.. u trudničku još napisala da sam uloživa za prst vanjsko ušće, da to nije ništa zabrinjavajuće, da je unutarnje normalno zatvoreno, al da provjerimo i to kad budem dolaziti na kontrolu, te je još nešto napisala (anro)?metrija 40 mm, nemogu pročitati rukopis da ga ubiješ..zna netko što to znači? perlice i meni moj dečko zna biti mirniji dan-dva kao da osjećam samo protezanje i to neko lijeno pa me to ustraši, al kad počme ludovati onda nestaje cijeli dan [sm=smiley36.gif] od jutros je jako aktivan..mene leđa znaju ubiti dok perem suđa pa to pranje traje u etapama [sm=jezicek.gif] jutros nemam volje za ništa, hormoni me opet peru [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|