baby20 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (21.9.2015 11:23:51)
|
hey ženske! evo mene napokon! već vam se par dana pokušavam javiti ali nikako da uhvati (preko moba) pa sam krenula u bitku za dnevnu nagradu, ali sam sinoc odustala i izgubila na nekih 400 razlike [sm=smiley19.gif] , danas konačni imam laptop pa ću vam valjda uspjet objavit [sm=smiley1.gif] kopirat ću tekst pa ga ponavljat dok ne objavi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] prvo da vam se pojadam [sm=smiley13.gif] starija curka mi je cijeli tjedan kurila temp 39,4*C i ništa nije htjela jesti [sm=smiley19.gif] i jučer konačno pojela jedan obrok! [sm=bravo.gif] , mlađa se pak osipala oko ustiju i to izgleda ko opečeno, a na rukicama u pregibima isto ima crvenilo! bila sam kod dr, za obje i starijoj kaže da nije ništa nego kao lagana upalica grla (a ona se uopće ne tuži da ju boli/peče grlo, više viče da ju uho boli i to joj je pogledala ali veli da nije ništa, da je sve ok.), a za mlađu je rekla da ima dermatitis i propisala nam kremice, sad mažemo i čekamo da prođe! [sm=smiley13.gif] danas za ručak grah i kiselo zelje (želja od mm) jedva čekam četvrtak da napokon vidim svoje malo blago! [sm=smiley1.gif] nadam se da će i mm stić na vrijeme da pogleda i možda vidi mali "ponos" hahahahaha[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] lidac tebe sam se sjetila noćas kad sam dva puta teturala na wc pišat, heheheh... sjetila sam se da je tebi tako bilo na početku, a evo meni sad tako u 20.tt [sm=smiley1.gif] , mislim ja na sve vas stalno, samo se ili ne stignem javit ili neće objavit, onda mi tlak skoći naglo pa odustanem! eh da vidim da ste pisale o brisevima, meni gin nije radio ni u jednoj t, pa mislim da neće ni sada! [sm=zmeden.gif] kaj se prehlade i kihanja tiče, ja kad osjetim da mi se kiše, moram brzo trčat na wc inače se zapiškim, nema toga načina koji bi zadržal vodu! ufff... šaljem pozdrave i puse malim bušama!
|
|
|
|