lidac0605 -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (4.9.2015 8:35:48)
|
Jutro,djevojke [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif] Jako lijepo mi je sjela ova kiša [sm=smiley1.gif],čak mi je pred jutro bilo i zima spavat...nadam se da se vrućina ne bu više vratila [sm=bravo.gif] Perlić,[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],čekam je definitivnu potvrdu,oću da moj dečec dobije muško društvo[sm=jezicek.gif] Danira,[sm=bravo.gif],3.bebica,neka je,to će vam sad svima bit igračka,znam kak su moji klinci,kad sam 4.put rodila bili oduševljeni s bracom i stalno su skakali oko njega,nije smio ni malo zacvilit [sm=smiley1.gif],a isto su već bili veliki,od 11 do 6 god...htjeli ga i pripazit i igrat se s njim,ma milina... Sad ovog valjda ne budu ni doživljavali,kćer ima dečka(17 god),ova dvojica od 13 i 11 su u pubertetu,njih puca skroz neki drugi film,jedino se najmlađi(5 god) veseli bebi i inače voli male bebe,nadam se samo da se ne bu predomislil kad mama više ne bude imala tolko vremena za njega,jer je dosta mazast... Moram se pohvalit da sam skoooooro sve knjige zamotala[sm=jezicek.gif],nove su sve zamotane,ostale mi još ove rabljene,to ću danas...za ručak ću pizzu,ubacim tijesto u aparat nek mijesi i za tih sat i pol zamotam knjige [sm=bravo.gif] Već jedva čekam da krene škola,već samo dosađuju doma... Di ste ostale curke?
|
|
|
|