gorina -> RE: Zimske bebe 2015/2016 (28.7.2015 12:52:44)
|
Vi vec pricate o porodima, a ja jos nisam ni svjesna da sam trudna :) Zapravo polako pocinjem biti jer ne mogu zamisliti da bilo sto jedem, a od jutros osjecam mucninu, ne povracam, ali mi se sve stislo u grlu, jedva se natjerala muzu napraviti rucak, smeta mi sve, od mirisa do okusa. Silvestrica, samo ti odmaraj i misli pozitivno, sve ce to dobro biti na kraju :) Sto se tice imena, ako bude decko vjerojatno ce biti Tomislav, a oko cure se nismo jos bas slozili, ja bi Lucija, a iako se MM i to svidja, interesantna mu je Eva, tako da ko zna sto ce biti, mozda neko trece ime. Inace, uvijek je govorio da bi htio imati 4 sina, valjda da mu mogu pomoci obradjivati zemlju, ali kako sada ima malu necakinju, toliko mu se uvukla pod kozu da navija za curu, stalno mi prica sa trbuhom u zenskom rodu. A opsjednut je sad s tom bebicom, valjda kako smo duze na nju cekali i sretali se s raznim mukama da je imamo. Toliko je brizan i pazi na mene, na nju, kad nije doma stalno pita za nju, a kad je doma s njom prica :) Kako se vasi muzevi ponasaju?
|
|
|
|