Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje studeni 2014. (30.11.2014 17:45:33)
|
Hej, cure! Evo mene malo kod vas..... [sm=smiley1.gif] Jučer i danas smo bili u šopingu, za svakoga nešto. MM kupio trenerku, Emi smo kupili bordo haljinicu [sm=smiley4.gif], a meni majicu i čizme.[sm=smiley27.gif] Dobih toliko slatkoga da mi je više dosta šećera.... a od brata štapni mikser i kuhalo za vodu - kad sam odmotala imala sam osjećaj kao da sam se udala![sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] MM me lijepo iznenadio - na Eminu ploču kredom u svim bojama je napisao sretan ----- rođendan. Ove crtice predstavljaju broj godina. Štrecnulo me, došlo mi je da obrišem....[sm=smiley36.gif] Obrisao je on, na moj nagovor.[sm=smiley36.gif] Jučerašnja torta s 300 g oraha je ispala savršeno![sm=smiley36.gif] Toliko jednostavan recept, a dobitan.[sm=smiley20.gif] Sad sam napravila kolač za posao, sutra zakuska za kolege. Ovo moje čudo još kapa.. Po noći ništa, ujutro mislim da je gotovo, a onda krene smeđe. Kao spotting, ide na živce![sm=zz_banghead.gif] Planirala sam akciju za jučer, ništa, za danas, ništa. Ah.... [sm=smiley15.gif]Jedva čekam![sm=jezicek.gif] Trebala bih ići sutra vaditi betu, ali neću... Padat će kiša, trebam organizirati zakusku, ma nije hitno vađenje. Dan gore-dolje. Andy žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif][sm=smiley19.gif] Sve vas grlim![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|