Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje kolovoz 2014, (6.8.2014 15:13:58)
|
Jučer mi na moru. Neka žena vani s mužem se sunča, imaju između 50 i 55 godina. I veli ona meni za Emu: kako je slatka, kako se zoveš, ideš u vrtić i slično. Nastavi ona: i ja bih htjela dijete, htjela bih psotati baka, ali ništa još... Kćerka je 4 g. u braku i ništa se ne događa. Kako sam i sama u toj nekoj situaciji pokušavanja i nespjeha, ne treba mi puno da se rastužim oko toga, samo sam joj odgovorila "čuda se događaju". MIslim si, ma što ću ulaziti u detalje, prvi put se vidimo! Onda ona opet: nema dijagnoze, sve je uredu s njima, već su u MPO vodama, idu u Ri na 3. postupak.... Onda sam izvalila "znači da su idiopati!" Pita ona "što su?!" Ponovim joj, i objasnim da to znači da je jednostavno neobjašnjivo, nema uzroka tomu kod njene kćerke i zeta. Prihvati ona to objašnjenje, priča još nešto o svemu tomu, sjetim se svih vas, srce mi počne lupati. Baš ste mi prirasle srcu! Al da je baš mene ubola s tim pitanje, s tim problemom...[sm=smiley13.gif] Odemo s plaže: MM ljut! Da što ja govorim pojam idiopati (njega asocira na nešto uvredljivo). Nisam ga ja izmislila! Onda, da što ja govorim "čuda se događaju" - kao da nema lijeka za njih. Pa što onda!? I meni treba čudo, očigledno! Eto, oko toga smo se natezali.... [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|