| 
				  Newy ->  RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak  (28.5.2014 18:01:31)
			   | 

maaggie baš mi je drago da uživate i posebno mi je drago da dojenje funkcionira i ja bih tako voljela...      Jooooj bellatrix, ma samo da se to ne oduži baš predugo [sm=zmeden.gif] vidim da sam malo ''zabrijala'' s tim kako sam ja zamislila rodit ''po planu'' odnosno do termina [sm=jezicek.gif] sad mi je jasno da ne ide to baš tako nego kad mali bude spreman, tek onda, a ne kad ja zamislim [sm=smiley1.gif] ali ako već ne ovaj tjedan, onda barem idući. Ja se nadam da će se nešto pokrenuti. Jer budem li morala plaziti do Sv.Duha non stop pa poludjet ću svaki put čekat po par sati [sm=smiley1.gif] jel znaš ako prijeđemo termin, odnosno sad nakon idućeg pregleda, koliko često će nas onda naručivati na kontrole ako je sve kak treba, svaki drugi dan ili...? Nije valjda svaki dan [sm=zmeden.gif]      E da, tebe nisu vaginalno pregledavali, pa barem imaš još neke nade da si možda nešto i otvorena i svaki čas ti možda krene [sm=bravo.gif] a ja sad više ni ne očekujem nakon što mi je jučer rekao da je sve zatvoreno, nema pomaka, i da se vidimo mi svakako drugi tjedan na kontroli [sm=smiley36.gif]      I još nešto, jesi već pripremila malome robicu za izlazak iz rodilišta? Ja otprilike jesam, ali sve i svašta, uopće nisam pametna s obzirom na vrijeme [sm=zmeden.gif]. Body kratkih rukava najmanji koji imam, benkicu, plišano odijelce dugih rukava, pamučnu kapicu, čarapice, štramplice jedne čak, hlačice sa stopalima...ma svega sam izdvojila, e sad što će mi trebat od svega, pojma nemam [sm=zmeden.gif]    

| 

| 

| 

|