Newy -> RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak (25.4.2014 14:37:42)
|
Bravo mimee, glavno da je gotovo [sm=bravo.gif] malo se ježim od pomisli jer i ja nekako se najviše bojim tog izgona i pucanja itd., nekako najmanje o trudovima razmišljam, više me ovo drugo brine, a tebi je tako i ispalo... no na kraju krajeva što cure kažu, glavno da je gotovo i sve ok [sm=smiley1.gif] Ja sam jutros bila kod svoje ginice, ginekološki sve ok, zatvorena... ali isto joj nije bilo drago to što je beba premršava bila na ultrazvuku, i kaže da kad mi mjeri trbuh, da vidi da je bebica manja, da mi je baš mali trbuh [sm=smiley13.gif]... tako da idući tjedan ponavljam taj ultrazvuk i nadam se da se udebljao [sm=zmeden.gif]. Nije mi jasno zašto, ni ginici nije jasno- protoci koje je ova na zadnjem uzv napravila, su ok. Pita me ginica jel jedem, ja reko ne da jedem nego stvarno tamanim (oduvijek sam proždrljiva). I ne može biti da je to problem kad fino svaki put do pregleda dobijem 2 kg. Sad sam na +11 kg, i ona kaže taman. Dakle, unosim svega i dovoljno, posteljica ok, genetski isto i muž i ja smo poveći i rodili se kao kao normalne, on čak i malo veća beba. Kako je onda meni beba tako žgoljava, trbuh isto mali [sm=zmeden.gif]. A ništa u utorak sam na ultrazvuku opet pa ćemo vidjet.
|
|
|
|