PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (5.6.2014 13:01:57)
|
Evo da uletim samo nakratko. Bebac, dal si bolje? [sm=zmeden.gif] Sretno danas na pregledu i javi kako je bilo. [sm=smiley1.gif] Tintin, milena, vidim da uživaš. Samo tako nastavi i javi nam se s vremena na vrijeme. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Roccoko, stvarno ti ne znam ništa o anesteziji za vrijeme trudnoće. [sm=zmeden.gif] Malo mi je čudno da nešto što je tako daleko od trbuha može utjecati na bebicu. [sm=zmeden.gif] Vjerujem da će sve biti ok. [sm=smiley1.gif] Marijana, samo uživaj na moru dok možeš. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Nicebo, bravo za tvoju super naprednu mrvicu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja sam vam još uvijek u strci na poslu i jedva čekam da odem na GO i porodiljni. [sm=smiley1.gif] Osjećam kako mi sve više organi stišću želudac jer mi se počela javljati lagana žgaravica navečer - to moj bebač sigurno raste. [sm=smiley1.gif] Još uvijek imam užasne bolove u stidnoj kosti tako da mi je svaki pokret i okret bolan, a čak me i par puta grč u listu noge zgrabio tijekom noći tako da svako jutro izgledam kao zombi (pošto se nikako ne mogu pošteno naspavati). [sm=zmeden.gif] Oticanje mi je malo splasnulo jer sam izbacila jako slanu hranu i ove niže temperature su isto pripomogle. [sm=smiley1.gif] I, da, danas idem na trudnički tečaj u Dom zdravlja! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Baš me zanima kako će to biti. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|