PinkyFunkyBirdy -> RE: Jesenske bebe - termin 2014. (19.5.2014 10:13:54)
|
Pozdrav drage moje okruglice! [sm=smiley1.gif] Draga Marijana, uživaj na pregledu! [sm=smiley1.gif] Andy, milena, dal je bilo kakvih micanja bebice sad za vikend? [sm=zmeden.gif] Vjerujem da je sve ok jer je bebač još maleni, ali ako si jako zabrinuta skokni na pregled. Šaljem ti puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Nicebo, dal se smirila situacija? [sm=zmeden.gif] Raffice, dal si bolje? [sm=zmeden.gif] Draga ikaaa, i nama je bilo svejedno dal je curica ili dečko, samo da bude živo i zdravo. [sm=smiley1.gif] Kisice, kako je tvoja curka? [sm=zmeden.gif] Riza, nemam pojma do kad rade i vaginalni pregled. [sm=zmeden.gif] Meni ga je sad radio da vidi dal se posteljica digla jer zadnji put nije još bila skroz visoko i sad je tamo gdje treba biti. [sm=smiley1.gif] Vidjet ću dal će mi i sljedeći put raditi isto vaginalni pregled. [sm=zmeden.gif] Curke, dal koju od vas boli stidna kost? Mene užasno boli kao da sam se lupila svaki put kad ustanem, a kad trebam dići nogu da obučem hlače boli prestrašno. [sm=zmeden.gif] Probala sam sjediti široko, ali onda je još gore kad trebam ustati. Imate kakav savjet kako smanjiti tu bol? [sm=zmeden.gif] Eto, nisam se već dugo žalila na ništa, pa bi bio red, zar ne? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|