|
daxy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (24.3.2014 15:58:11)
|
Pinky nema na čemu. [sm=smiley2.gif] Samo ti radi,a kad god zatriba ti reci da se ja pobrinem za listu. Ne bih htjela da ispadne da se namećem ili nešto. Nije mi namjera. lili nemaš briga. Graf je super. I ja sam ih imala svakakvih,to je normalno. folletto moj razgovor je bio sve samo ne optimističan konstruktivan i ugodan. [sm=smiley13.gif] majo draga,super da je sve dobro. Čuvaj se. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] snjeguljice ma bravo za optimizam,samo se ti puni energijom i pozitivnom mislima. Eh,ljudi moji. Ja sam tako razočarana i tužna zbog ovog šta sam doživila u KBCu. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Idem sljedeći mjesec u CITO po drugo mišljenje. Luda sam već. Najprije sam čekala sat i pol da me primi. Zatim sam ušla unutra i brže sam izašla nego ušla. Pola od onog šta sam htjela pitat nisam uspjela. Da ne kažem da je pola vremena ona provela na mobitelu. Najprije mi je rekla čim je vidila nalaz AMH da imam policistične jajnike. Ja ju pokušavam pitat 100 pitanja. Pokušavam izvuć iz nje što više informacija,a ono čorak. Jedva sam uspjela saznat da PCOS možeš imat i bez simptoma IKAKVIH. [sm=smiley13.gif] Onda onako razočaranu me odvukla na UZV i dok je kopala po meni vaginalnim UZV u potrazi za lijevim jajnikom ja brojala zvijezde jer me bolilo. Endometrij trolinijski,nije mi rekla koliko MM,a folikul na lijevom jajniku 19-20 MM. Dakle O samo šta nije. Danas i sutra ciljani odnosi.... Vratila se nazad i ona meni ni 5 ni 6 nego da idem idući ciklus na IVF. Ja blenila ko da me netko ošamario. Govorim ja njoj,pa kud ranije? Sabrala se malo i kažem da bih ja pokušala neko vrijeme s Klomifenom,F-metrijom i ciljanim odnosima. Da mi se ne žuri toliko u postupak jer sam napravila HSG prije 2 mjeseca,pa bih pokušala još malo bez velikih intervencija. Kako želiš,kaže ona. U stimuliranom ciklusu ako budu više od 3 folikula ne smiješ imat odnose. Ja njoj: Onda mi je svejedno jer ni inseminaciju mi ne bi radili u takvom slučaju,zar ne? Da,u pravu si.-Ona Ja je šitam: Pa šta onda mogu izgubit? Zapiše mi sve na papir: Ciljani odnosi iduća 2 dana,ako ne bude trudnoće sljedeći ciklus od 2-6 DC uzimat CC (klomifeni) i 7 DC doć na F-metriju. 1.DC nazvat za naručit se. Eto,to vam je više manje to. Nešto sam izostavila,nešto zaboravila (i bolje). U svakom slučaju idem u CITO vidit šta će mi oni savjetovat,al cure ja ne bih još na IVF,mislim da se mogu još malo strpit do toga. Svakako se nadam da ću idući ciklus dobit i štopericu,a ako uspijem užicat za vadit LH iz krvi mislim da bi bilo super jer bih mogla nešto i znat iz toga. Ovako sve radimo na slijepo. Sve sam zbrda zdola napisala,al šta ću,ne mogu se sabrat nikako. Eto pitajte,komentirajte šta vas zanima....
|
|
|
|