|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (18.3.2014 9:53:02)
|
Hvala vam drage moje na komentarima za ticker. [sm=smiley1.gif] Draga daxy, mogla sam uzeti isti takav ticker samo sa smiješnim tekstom (ovaj je više edukativan). Joj, jedva čekam da nam se pridružiš na trudnicama. [sm=smiley1.gif] Ovo za inseminaciju je presmiješno ... pa tko bi normalan to radio sam bez doktora. [sm=smiley36.gif] Lili, mila, vidim da je FF označio O! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mali andeo, vidim da ti je daxy već odgovorila. Ja sam obično barem 2 dana imala pauzu, ali ne znam točno pravilo. [sm=zmeden.gif] Ajme Syringa pa što se to kod tebe dešava? [sm=zmeden.gif] Pa onaj spontani ti je napravio totalnu zbrku. Predlažem ti da napraviš kompletnu obradu (spolne hormone, hormone štitnjače, prolaktin, inzulin te cervikalne briseve ako već nisi) i vidiš što je to što te zeza. Baš mi je žao da to prolaziš. [sm=smiley13.gif] Draga Snjeguljice, ma vjerujem da će ti danas LH trakica biti pozitivna. [sm=smiley1.gif] Kažeš da ti je teško vjerovati da sam trudnica, a da znaš kako je tek meni. [sm=smiley36.gif] Tamo na trudnicama postavljam tisuću pitanja jer nemam pojma o ičemu. Valjda misle cure da sam prolupala. [sm=smiley36.gif] Ali to je ono što sam rekla: znam biti trudilica jer to sam već 2,5 g., a kako biti trudnica nemam pojma. [sm=zmeden.gif] Pumbice, milena, kad je u planu testić? [sm=zmeden.gif] Navijam od sveg srca za [sm=rozacrtici.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Moja draga Andy, baš mi je drago da te više ne boli i da si mi dobro. [sm=smiley1.gif] Malo mučnine je ok, a nadam se da će ti se tako i nastaviti. [sm=smiley1.gif] Fiona, draga, vidi kako ti se tempica fino ustabilila (vjerojatno od kad vježbaš). [sm=smiley1.gif] Ma, ja sam sigurna da tjelovježba puuuuno pomaže nama s dugim ciklusima. Samo tako nastavi. [sm=smiley1.gif] Vjerujem da će i O ubrzo, a onda i mala [sm=duda.gif]. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga ikaaa, baš mi je drago da je tvoja mrva super i da si mi ti dobro. [sm=smiley1.gif] Ako ti se buša tek počela vidjeti onda te šišam. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Moja se vidi već fino. [sm=smiley36.gif] Jedva čekam kad ću osjetiti pokrete ... ne mogu ti reći koliko se veselim tome. [sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|