|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (13.3.2014 9:07:28)
|
Dobro jutro drage moje! [sm=smiley1.gif] Draga lili, nadam se da ćeš čim prije ozdraviti. [sm=zmeden.gif] Probaj mjeriti BT kako ti je i naša Pumbica rekla pa ako će baš biti jako velika razlika onda pauziraj koji dan. [sm=smiley1.gif] Supergirl, kod tebe je stvarno totalna zbrčka s tim ciklusom. [sm=smiley29.gif] Držim fige da ipak ispadne najbolji mogući rezultat. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga Pubice, kako si nam ti? [sm=zmeden.gif] Zanima me kakav je vaš plan za dalje (ako ovaj mjesec ne uspije)? Stvarno ste mi ti i TM prava nepoznanica (u smislu zašto vam se ne prima beba). Nemoj zamjeriti draga, ali mislim da bi trebali početi razmišljati o MPO jer ovo je već predugo razdoblje da nema plusića, a vi ste mladi, zdravi i sve ispada savršeno. [sm=zmeden.gif] Sorry, ako guram nos gdje mu nije mjesto, ali morala sam reći što mislim. [sm=smiley9.gif] Ajme tintin, pa ti bi mogla svaki tren! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I curka je već tako velika. Baš se veselim zbog tebe što ćeš ubrzo imati tu svoju malu štrucu u rukama. [sm=smiley1.gif] Snjeguljice, čestitam na novoj tituli! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dal ti se sad trebamo obraćati sa Vi kad si postala faca? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Malo se šalim ... ovo je stvarno uspjeh i divim se ljudima koji imaju volje i želje raditi na sebi (ja sam VSS i nema šanse da bi se ponovno primila knjige [sm=smiley36.gif]. Jedino ću ponovno učiti sa svojom dječicom one osnovne stvari, a ove komplicirane me više neće vidjeti). Za LH trakice je dobro da se pišaju od 13 do 20h. Ja sam ih isto nakon posla piškila ... iako je to obično bilo između 17 i 18h. [sm=smiley1.gif] Tinast, sad više akcije i bit će rezultata. [sm=smiley1.gif] Draga Andy, baš mi je drago da si se malo još javila. [sm=smiley1.gif] Nadam se da si mi svakim danom sve bolje i bolje. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Dal ćeš moći na snimanje? [sm=zmeden.gif] Opet te neću moći gledati jer sam na poslu. [sm=smiley13.gif] No, ako stave na YouTube snimku, obavezno javi. [sm=smiley2.gif] Draga moja Perlice, kako si mi ti? Dal si se opustila što? [sm=zmeden.gif] Vucice, da znaš da ti zavidim. [sm=smiley1.gif] Ja sam tako htjela nakon plusića skakati od sreće i da MM bude odmah veseo s menom i da se možemo odmah povjeriti najbližima, no kod mene se svašta izdešavalo tako da od kad se pojavio plusić samo smo bili u strahu dal će tamniti ili ne, MM mi je bio oprezan i stalno govorio da se ne veselim prerano, a roditeljima ne želimo davati lažnu nadu pa im još uvijek nismo ništa rekli (kako sad stoji vjerojatno ćemo reći za Uskrs kad ću ja već biti 15 tt). [sm=smiley13.gif] A tako sam željela biti bezbrižna i jednostavno sretna zbog te dvije slatke crtice. [sm=smiley1.gif] Baš kao ti ... tako da znaš da ti zavidim. [sm=zz_wub.gif]
|
|
|
|