|
Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2014. (11.3.2014 7:17:46)
|
Jutro, cure! Prije svega, Daxy, nećeš tako skoro pročitati ovaj moj post, ali valjda ćeš jednom, kad budeš prelistavala i čitala što si sve propustila... Znam taj osjećaj da se želiš odmaknuti od foruma. Jednostavno te sve to skupa iscrpi, izmuči.. Znaš da sam ja hiperosjetljiva pa te onda i razumijem. [sm=smiley1.gif] Da, najbolje ti je da si uzmeš pauzu kolika ti treba, središ si emocije i onda ćeš opet krenuti dalje. Kad meni dođe M., onda kao da cijeli svijet stane taj 1. dan. [sm=smiley19.gif] Sve dok M. ne završi, sva sam spora, vučem se, psiha ubija. Ali znaš i sama da nećeš odustati, baš kao i ja. Užasno mi je žao što ti je M. opet došla..... [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Glavu gore...... [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] Jučer bijah kod zubarice. Kad je ČULA, ne vidjela, da je zub upaljen, rekla je - a ništa, vaditi ga. Odmah sam joj rekla da ne želim vaditi, tako sam čvrsto odlučila. Kad onda meni - mora se! Ja njoj - ja znam da me taj zub nije bolio 8 godina, a vi ste kao probudili vraga, čim ste počeli raditi na njemu, upalio se. A ona - ma vi meni zadirete u struku. Ja sam vidjela da je zub loš, došli ste s granulomom.... Ja njoj - ali me nije bolilo. Kaže ona - to je u vama tinjalo godinama, sad je došlo na površinu. Tek na kraju sam uspjela izvući od nje zašto mi to nije prije došlo - jer sam imala dobar imunitet pa sam to izdržala. Uglavnom, tri su kanala u zubu. Ona je sređivala, čistila dva, treći nije dirala i iz tog trećeg je izlazio gnoj! Zašto nije i njega sredila?! [sm=zmeden.gif] Rekla je da ga ne moram vaditi, da ga držim ovako, da ga drugi zubar sredi, ali te bakterije i dalje će ići po mom tijelu, blizu je sinusa, zub je istrošen..... Opasno je držati ga u ustima... Na kraju me pita jer je vidjela da se držim za usta. Boli li vas, da vam dam antibiotike? A ne, odbila sam, kad vać NE TREBA, da se ne kljukam još i time. Evo ga, nakon lekadola prošla mi je i glavobolja i nešto malo zubobolje, sad sam kao nova. Čekam 19.3. [sm=zmeden.gif] Shvatih, zubar koji je brinuo o tom zubu nije napunio kanale i oni su se punili hranom i bakterijama....... Cure, dajte mi savjet: - da li da ga vadim (imam tek 30 g. i počinjem vaditi zube! eh, ljuta sam!) - da li da idem kod drugog zubara da mi napuni kanale, stavi kolčiće i pričvrsti plombom? Mogu ga zvati i pitati imali li smisla to sad napraviti, kad je zub istrunuo (a trebao je to davno prije naparviti i sve bi bilo ok) Ugnjavila sam vas, sorry [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|