emy0406 -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (24.5.2014 7:52:38)
|
Dobro jutro drage moje!!!!Lijepo ste ste se raspisale,dok sam pročitala do kraja,zaboravila sam kaj je pisalo na početku [sm=smiley36.gif] Lidija dobrodošla!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cure bravo za nalaze/preglede,Chocolate žao mi je zbog c.r.,ali bolje tako nego da te muče satima,pa tako iscrpljenu na hitan c.r. Bit će sve ok,bitno da je bebica dobro.Sretno!!!!!!! Jučer sam podigla nalaz od briseva i uredan je/sterilno [sm=bravo.gif] Pisale ste o dojenju poslije carskog,imam dvije cure koje su rodile na c.r. jedna na dogovoreni,jedna hitni obadvije dojile bez problema,tj.jedna još doji curku od tri godine [sm=smiley20.gif],da treba truda,treba,ali se isplati.Bočice,ni dude nisam kupovala ni prvi put ni sad.Dobila sam aventovu izdajalicu,a unutra su bile dvije bočice,pa sam jednu izvadila kad su počeli grčevi,davala sam malo čaja od komorača,iako sad mislim da sam pogriješila,trebala sam ja piti čaj,a njega samo dojiti,ovak se navuko na čaj,ah na greškama se ući..A kasnije sam dobila hrpu bočica,duda to vi kupuju,iako većinu sam podjelila dalje.Dudu je imao od drugog mjeseca i to samo za spavanje i sam je odbacio sa 8 mj.[sm=bravo.gif] ,pa su sve svi čudili,a di mu je duda????Ko da je mora imati.Neznam jesam li nešto preskočila.Uglavnom želim Vam ugodan vikend,mazite svoje bušice,dok sste još u komadu.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|