chocolate -> RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas? (10.5.2014 11:58:23)
|
Pozdrav cure! imam osjećaj kao da me nije bilo godinu dana koliko ste se raspisale, i sigurno sam sve čitala skoro sat vremena. Želim dobrodošlicu svim novim curama, lijepo da se skupljamo u što većem broju.. Bravo za 3D/4D uzv svi koji ste bili, meni je to isto bilo predivno iskustvo, i najradije bi da mi svaki pregled tako izgleda.. :) Lijepo da bebice fino napreduju i rastu, tako će nam što prije doći u ruke.. Ne znam tko je više rekao da nisko nosi i da ima strašni pritisak, bolove od toga.. ugl tako je i meni dugo bilo, al evo možda zadnjih par tjedana moja cura se mrvicu podigla, i malo pomakla s mjehura, tako da mi je puno lakše, tako da vjerujem da ima nade i za vas.. I jedino što vam tu može pomoći je to da što više odmarate u smislu da legnete.. Ja za sada nemam nikakvih većih bolova, smetnji, jedino što me leđa malo zabole kad duže stojim na nogama ili šetam, ali dragi to riješi malom masažom. Mene sad jedino brine što mi se cura nije okrenula, još uvijek je okrenuta na zadak i sve su manje šanse da se okrene glavicom dole, tako da bi vrlo lako ja mogla završiti na carskom rezu i toga me stvarno strah. Jel ima netko od vas iskustva s porodom na zadak ili carskim rezom?? Što se tiče pranja dječje robice ja koristim persil sensitive, ali doslovno mrvicu, omekšivač ne stavljam i neću ga stavljati sigurno prvih par mjeseci. Od kozmetike za bebu imam jedino onu kremu za guzu JGL, ono ogromnu koju sam dobila na poklon i i imam još nekoliko raznoraznih uzoraka što sam dobivala kod ginekologa, tako da ću te uzorke nositi sa sobom u bolnicu, nadam se da će poslužiti.. A za kupanje bebe mislim da ću se zadržati samo na maslinovom ulju ili eventualno bademovom.. Imam sad možda jedno malo glupo pitanje.. Što sa bebinom kosicom, mislim kako je sušiti, čime, koristiti fen ili ne? Svugdje sam našla sve i svašta o kupanju ali o kosi stvarno nisam ništa..
|
|
|
|