Farah 00 -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (25.11.2013 14:48:58)
|
ikaaa budi hrabra i misli pozitivno kao sto ti cure kazu, znam da je tesko kao i svima nama, ali ne preostaje nam nista drugo nego misliti pozitivno, i ja vjerujem da ce nama svima doci taj trenutak kada cemo ugledati [sm=rozacrtici.gif] i da ce tih narednih 9 mjeseci proci u najboljem redu. Uz tebe smo, kad ti je tesko isprazni se ovdje, lakse je zajedno prebroditi teske trenutke... Big hug [sm=smiley31.gif] Bucika za je i tvoja [sm=hudicek1.gif] dosla? [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. Perlica je upravu, trebala bi na pretrage, bolje da i stim zavrsis, i da otklonis sumnje da nesto nije u redu. syringa SRETAN ROĐENDAN [sm=darilo.gif][sm=rozica.gif] i zelim da ti se sve zelje ostvare, a prvenstveno jedna, koju mi sve ovdje zelimo!!!![sm=rozica.gif][sm=darilo.gif][sm=rozica.gif][sm=darilo.gif]. Ako ti je na LH trakici tamnija linija od kontrolne to znaci da je test pozitivan i da je vrijeme za akciju, odnosno da O nastupa u roku od 24-36 sati [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Snjeguljice ja osjetim takva probadanja, kao sto si ti u svom postu navela, one dane pred ovulaciju i na samu O, tako da ja mislim da je ista stvar i kod tebe [sm=bravo.gif] cecilija jesi li piskila test, cekamo rezultat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ostale djevojke sa liste , Boška, Katarina, ima li simptoma?
|
|
|
|