Bucika001 -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (18.11.2013 9:28:58)
|
bebac mila [sm=bravo.gif] za maraton,svaka cast!! pinky draga,vidi se da nam te nema,vrati se sto prije!!! daxy mila ja jos nikada nisam kupila nesta sebi za bebu,jer sad nakon godinu dana imam osjecaj da cu se jos punoooooooo nacekati da moj mali andeo dode...ali obavezno svrljam po djecijim odjelima..[sm=smiley36.gif] perlice mila ma nedaj se isprovocirat,bitno ti je da ne ovisis o svom muzu i nema on tebi sta prigovarat..ja hvala Bogu nemam takvih problema..mm me stvarno u svemu podrzava i nikada mi ne prigovara...nedavno sam uzela zepterovu kupolu za 2500kn na rate...nije mu bilo bas po volji ali rjeci mi nije rekao...iako ja imam svoj nacin kako da ga obradim...htjela sam kupiti ipl uredaj za trajno uklanjanje dlacica....bio je na akciji...on kao,sta ce ti to sad,kupit ces kada bude siguran posao...a ja sam mudro sutila...sutra dan sam isla sa posla pokupila mamu,brata i njegovu curu,nazvala mm i samo rekla,ljubavi ja ti sada idem kupiti ipl...on se samo nasmijao i rekao ako ga ne budes koristila zavrsit ce na cesti...hehe...a sada ga ne koristim jer zelimo bebu...hahahha...dobar izgovor,ali stvarno se bojim loseg utjecaja,nije to bezazleno...i tako ima more sitnica ali nikada nisam dozivjela da me mm nije podupirao..hvala Bogu... anamiha,voljela bih da je to kod tebe samo lazna m.... stvarno je vrijeme za [sm=rozacrtici.gif] ovaj mjesec!!! kisice draga,sorry,ali malo sam se nasmijala tvom padu...nadam se da ce kost prestat boliti...draga puno pusa saljem tebi i tvojoj malo mazi!! cecilija,nadam se da je to sve posljedica koje ti uzrokuje tvoja [sm=duda.gif] iz buse... ostale cure,da vas ne nabrajam saljem vam svima ogroman [sm=smiley31.gif] ja sam vam cure ok..spotinga vise nema...jednom sam priliko kupila vrkutu i marulju..popila jednu salicu i eno stoje...odlucila sam ih ponovo krenuti piti...jedan dan ovaj tjedan cemo ici u grad pa cu navratiti do G po uputnice,samo moram smisliti nacin da ih trazim,jer on mrzi kada mu dodem i kazem citala sam na internetu,tako da moram ici drugim putem..ja sam na zalost 45km od grada tako da mi sada nije nikako situacija da idem samo radi G,nemam goriva...ali cu se potruditi da do iduce M odem po uputnice... vjestica je pocela pricati sa mnom,ali tako mi je odbojna da vam ne mogu opistai...ne zelim nikakve velike kontakte s njom...samo neka me pusti na miru... ostalo je sve po starom...mm i ja smo u akciji i cekamo naseg malog andela da nam dode... ljubim vaaaaas!!!
|
|
|
|