|
kisica -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (14.11.2013 17:28:21)
|
Syringa – doći će ona, ne brini. Ako se ne varam to je prva nakon spontanog? Bude ona došla, nekima 30ti dan, nekima do 40tog. Ništa se ne brini. Perlice hvala na pitanju, ja sam ti komirana. Imam osječaj da me tek danas uhvatilo poprave, povračala sam 4-5 puta. Ova dva dana prije sam osječala mučninu, al baren nisam povračala. Nadam se kraju što prije. Ovako se natrpavam da bebica dobije svoje, a onda nakon nekog vremena ispovračam se. Kao bure bez dna. Cura je aktivna, okreće se, mrda, lupa..iskreno drago mi je da je aktivna jer znači da je oke, ali to mrdanje mom želudcu čini samo još gore. Kako si ti prošla kod gin? Lelaluna – možda i ne dođe, što znaš? Da barem bude tako. Bebac ajde baš mi je drago da si se javila, i da ste riješili sve. Za mamu mi je žao, ali što ćeš..tako je kako je, i nema druge nego biti hrabar i dalje. Super i za vježbice i za bokove. Maliandjeo – javi nam svakako rezultat sutra. Farah ovi nalazi su sasvim oke. Pinky nam nema, valjda je danas na novom mjestu. Baš mi fali, ona i njezini postovi sa punooo smajlića.
|
|
|
|