|
Farah 00 -> RE: Odbrojavanje studeni 2013. (12.11.2013 21:07:50)
|
eternitiy bas mi je zao [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], ali idemo dalje, bar da sad ponovo utvrdis kadti je O, odnosno je li ti ostala na 16. DC. kisica nisam nalaze danas mogla podici, kao sto sam i pretpostavljala, ja ti radim sa strankama na poslu, i imala sam unaprijed zakazane termine, tako da nisam mogla nikako odgoditi, nadam se da cu sutra moci, pa vam javim. Saljem ti jedan hugic [sm=smiley31.gif] Perlice ovdje na RR nema mjesta za pesimizam, inace ces na onu listu za dobiti po turu [sm=smiley36.gif] daxy bravo za nalaze [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] syiringa navijam da ti nalazi sutra budu ok [sm=bravo.gif] bebac nadam se da ce se i kod tebe smirit situacija i da ce te ti i tvoj dragi naci zajednicko rjesenje...[sm=smiley27.gif] pinky, bucika, cecilija, lelaluna, snjeguljica, malena i sve ostale koje nisam spomenula puno pozitivnih vibracija i zagrljaja vam saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smajl.gif][sm=smajl.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|