autumn day -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (11.1.2014 16:02:04)
|
ej curke, hvala vam svima na savjetima...ja ću dr. u petak na pregledu pitati za uzv, pa ću vidjeti kaj kaže[sm=smiley1.gif] možda mi onda napravi još taj dodatni uzv, a ako ne, vjerojatno ću otići privatno. valerie, nadam se da nije ništa ozbiljno. što se tiče porodiljnog, i ja sam čula da se nešto mijenjalo, ja baš planiram nazvati hzzo u pon. i raspitati se malo... čizmica, ja isto dobila te kupone od dm-a, tako da ću ih vjerojatno iskoristiti, ali teško je unaprijed znati koje će pelene pasati kojoj maloj guzi[sm=smiley36.gif] mi smo za curku koristili pampersice na početku, i te su joj bile ok, ali sam skužila da užasno smrde po kemiji nekoj, fuj, jedino mi ne smrde one bijele pampersice, ali te su i najskuplje. onda smo dobili onaj paket dm-ovih pelena, to dobiju sve bebe od dm-a, te su joj bile grozne, guza odmah crvena, a većina mojih frendica kaže da su im te super na kraju smo koristili huggies, te joj nisu propuštale i guza nikad nije bila crvena.....i nekad one iz mullera, isto su ok ali to sve treba isprobati[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|