Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (21.12.2013 20:43:50)
|
Ange, što se tiče kilaže nemam ti pojma jer također nemam iskustva, mogu ti samo poželjeti dobrodošlicu k nama [sm=bravo.gif] Nego ženeee, htjedoh s vama podijeliti svoje današnje uzbuđenje iako ne znam je li moguće to što mi se činilo [sm=smiley36.gif] naime iako sam tek u 18.tjednu i prva mi je trudnoća, nekako mi se čini kao da sam danas osjetila kucanje [sm=duda.gif]! Mislim da crijeva nisu (imam dosta ''probavnog iskustva'' nažalost, pa mislim da su crijeva više iza)... A ovo je baš bilo neobično, dok sam sjedila i nešto radila, kao da mi je zatreperila prednja strana maternice, baš ono na par sekundi, kao laaaagano grčenje odnosno vibriranje samo s prednje strane, i ponovilo se par puta. Nisam sigurna s obzirom da je po doktorima još dosta rano, ali tak nekako zamišljam kad beba se javlja [sm=smiley1.gif]! Inače, doktorica je isto rekla oko 20 tjedana (može malo prije, a može i malo poslije), ali tu negdje... a vidim da po raznim forumima dosta cura dosta piše kako su osjetile već recimo u 17.tjednu neke čak i prije, i uvjerene su da je to TO.
|
|
|
|