Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (11.11.2013 12:05:31)
|
Ja sam evo u 12.tjednu isto, mučnine počele sa 6 tjedana, dakle mjesec dana...kako koji dan, ali uglavnom bi cijeli dan bila nizašto, nekad bolje nekad lošije. Povratila samo jednom sa 9 tjedana. I sad ovaj protekli tjedan si razmišljam kako mi se čini da je to to, mučnine skoro prošle... ali sam zato povratila i prekjučer i jutros, pa nije valjda da će mi sad prestat mučnine, a počet povraćanje [sm=smiley36.gif]. Iako mi ta opcija puno bolje pada, lijepo mi iznenada dođe da povratim, i mir nakon toga. A ne onako kad se kilavim cijeli dan. A vrijeme, ajmeeee.... mi smo već tjednima na moru, zapravo na otoku, i ne moram vam ni spominjati kako dere bura da ne mogu glavom proviriti van, most zatvoren, preko mora nema šanse....zarobljena sam ovdje [sm=smiley36.gif]. U petak napokon idem doma u ZG, nadam se da će se vrijeme smiriti do tad. Joj lelaa, ne mogu vjerovati da netko može tako tazmišljati, i biti razočaran zbog spola... u današnje vrijeme kad se svašta događa i treba biti sretan što sve prolazi u redu, bome bi ih ja oprala samo tako.
|
|
|
|