justice -> Rana trudnoća (8.8.2013 19:55:53)
|
Ovako stoje stvari: U ponedjeljak sam trebala dobiti menstruaciju,ali nije došla. Niti u utorak, ni u srijedu. Inače NIKAD ne kasni, uvijek u dan. I reda radi sam u srijedu popodne napravila test i bio je pozitivan. Nisam mu baš vjerovala pa sam iduće jutro napravila još jedan test i također je bio pozitivan. Odmah nakon toga sam otišla kod ginekologice na pregled i napravila mi je ultrazvuk gdje se je vidjelo zadebljanje i nekakva točkica, ali nije mogla sa sigurnošću reći što je to, nije sigurna da je to gestacijska vrečica. Pa me je poslala na bhcg koji sam jutros obavila i iznosi 395. Pošto ona na ultrazvuku nije vidjela ništa osim točkice, pošto je prerano, je li možda pametnije da se ne veselim trudnoći? Nova sam u svemu ovome ,sad zujim po internetu i educiram se. Postoji li šansa da krene nešto po zlu tj. da od ove trudnoće ne bude ništa? 26-tog idem na novi ultrazvuk također me zanima da li da krenem sa folnom ili da sačekam drugi ultrazvuk i postoji li išta što trebam još uzimati. ova moja ginekologica nije bila baš darežljiva sa informacijama, tako da sam sama na svome
|
|
|
|