|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJetne bebice 2013g
15.11.2013 14:21:05   
ruwenzor
Tu sam, pokušavam sve pročitati pa da prokomentiram al ne uspjevam, stalno nešt oko cura ili oko kuće moram napraviti pa ne stignem. Ukratko- N je super, opet ima novu tetu u vrtiću, mijenjaju ih ko ručnike user posted image ujutro sam bila s H u šetnji pa smo skočile do knjižnice, uzela sam za N Životinjsku abecedu i Adamsa za sebe user posted image
Helena mi je malo teško disala zadnjih par dana, ko da joj je bio nosić začepljen ali nisam uspjela ništa ispumpati, stavljam joj sterimar + kuća miriši po ravensari iz aromalampe, temperature nije bilo, ona je bila vesela, pričala, mahala, valjala se, a zadnje 2 noći je spavala 22-07 user posted image

Paola super, baš si me razveselila s lijepim vijestima
Plavka za broj obroka najbolje gledaj kak ti se beba ponaša, nekima treba više nekima manje, meni N s 2.5 god. još uvijek ima 7 obroka dnevno, a H cica kad se sjeti, svakih sat-dva preko dana, noćne je izbacila (nadam se da nije faza neg da bude tak i ostalo, i N mi je s 2 mj počela tak spavati cijelu noć)
ganja kaj niste vi u platnenima? il mu stavljaš i pp i švedsku?sad si me skroz zbunila user posted image slatki su ti kikači user posted image
Jelenko ne trebate žuriti s cijepljenjem, ne bude se ništa desilo ak pričekati koji tjedan, a btw naša pedica ne cijepi klince ak 2 tjedna prije nisu savršeno zdravi, a kaj se šetnje tiče- idemo svaki dan barem 1x po pola sata, najčešće imamo 2 šetnje od 1h
plavka super za K, nadam se da ti ozdravila i da ti je D ok. za koji mj kad se cure počnu skupa igrati bude i D lakše, vjerujem da je to kaj ti je rekla zaboravila za 5 min i uskoro će joj biti super da ima seku
And1 držim fige da ti curka ozdravi

Svim bubanim bebicama user posted image da ozdrave što prije

Idem sad spakirati stvari, kad se mm vrati s posla idemo do njegovih pa na vikend k mojima user posted image

< Poruku je uredio ruwenzor -- 15.11.2013 14:26:28 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 201
15.11.2013 15:10:34   
paola06
grrrrrrr.....napišem rat i mir post i onda me izbaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko
Ukratko....
Plavka moja sad ima 5 obroka,izbacila je kasnovečernji obrok koji smo joj davali oko 23h,promijenila je malo ritam spavanja,sad joj je zadnji obrok oko 21h i onda hrkanac do jutrauser posted image user posted image user posted image  Mucoplant mast se može koristiti na bebama,makar je nama teta u ljekarni rekla da pazimo na reakciju kože na eukaliptus,mi smo mazali i bilo je sve ok. Bočice ne steriliziram za svako hranjenje,čak ni svaki dan, nego 3-4x na tjedan.
Jelenko, što se šetnji tiče,mi idemo svaki dan bez obzira na vrijeme,ostajemo doma jedino kad je kiša. Stavim je u footmuf i voila! P uživa,i u tim vožnjama uglavnom spava. I mi papamo rižine pahuljice,neutralnog su okusa i bebe ih uglavnom dobro prihvaćaju. Mi ih miješamo sa kašicama od povrća.
And držim fige da curka ozdarvi i da se riješite kašlja.
Ruwenzor ugodan vikend sa obitelji.

pozz svima!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 202
15.11.2013 16:54:10   
mamasita
ajme a jeste se raspisale.ja soliram,P spava,cure su od jučer ujutro kod nonića od mm-a,danas popodne mi dolaze,mm ide po njih.i tako mi je čudno bez njih,i Paoli je čudno,jedva je zaspala bez buke user posted image ,već se toliko navikla na njih,da joj fale.seka nam je danas tu,mislim kod mojih sa svojon C prekrasnom,joj što je to dijete divno,pjase mioje velikouser posted image ne vidi me tako često pa ju je sram,ali se evo već tri dana konstantno družimo pa je već opuštenija.što se tiče P,ovu npć je spavala od 22-10,punih 12 sati bez probudit se,ja sam se naspavala skupa sa njom,i odmorna sam,jedino me kičma ubija od mei tai,sada kužim papalinu kada kaže da je leđa ubijaju.ugl,P samo cica,i dalje papa ko velika,ima sigurno 7 kg i smije se svima,ovisno kako je raspoložena.ja sam dobro,menga još nije došla,i neka ne dođe.YESNO bravo za velikog bebača i bravo za posao,čestitam na uspješnom hendlanju posla i malene bebiceuser posted image ja imam vremena još tri godine za posao,i ne žuri mi seuser posted image PIPI33 i mi imamo punooo robice koje smo prerasli,i moram joj pothitno poslagat robicu u njen ormarić i spremit ovo što joj malo.prekrasna je tvoja L,ljepotica.AND1 ajme kako je bura puhala onaj dan,ja san mislila da će nas otpuhat,to nije bilo za ljude,ali sve dobro prošlo.da,spavamo svi ko male bebe,i neka je tamo,ja naime ne znam što znači nespavanje,i HB na tomeuser posted image a kg su mi poslije poroda ostali,jbg ali ne brinem se,kako sam prije skinula skinut ću i nakon ove trudnoće,ači ne žuri mi se,ilijepa sam si i ovakouser posted image user posted image PLAVKA,neopisivo mi je drago što je tvoja ljepotica Klara super velika i jaka beba i što vam je pregled u Austriji prošao dobro,i vjerujem da će K izrasti u pravog i zdravog malog čovjekauser posted image a što se ljubomore tiče,znam kako ti je,mene je to čekalo x2 i kada se sjetim mukica mi dođe,ali sve se uspije pa ćete tako i vi,teško je isto rasporediti vrijeme ali snađemo se mi,ipak smo ženeuser posted image oni jako puno osjete i baš mi je drago da ste se lijepo provele ti i Duser posted image Jelenko super nam je smijalica Emicauser posted image GANJA divna ti je prvorođena i drugorođeni tiuser posted image lijepo napreduje,buco mali user posted image RUWENZOR bravo za heki-eli i tvoju N i drago mi da ste ok!PAOLA ljubim lijepu imanjakinjicu našu i ne sjećam se više šta ste pisale točno,ova moja demencija me ubija u pojam,ostalo od trudnoćeuser posted image user posted image koga sam zanemarila neka mi oprosti,kako mi je lijepo vidjeti kako se stranice naše teme pune,idemo daljeuser posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 203
16.11.2013 11:15:50   
JELENKO VG
Jutroooooo user posted image user posted image
malo je osvanulo sunce i spremamo se za šetnjicu!! Jupi!!!
maloprije smo probali rižine pahuljice i super ih je prihvatila!! žlica joj je bila smiješna,tako da smo se malo igrali.Pijela je jedno petnaestak žličica i ostatak sam joj dala mlekeca!
Baš sam ponosna mamauser posted image user posted image user posted image
Što se tiče cjepljenja,čekat ću dok skroz ne ozdravi,ne žuri mi se.Ionako ne volim ta cjepiva !!
Kašalj je malo bolje,i naam se da će kroz par dana proći skroz :)
Eto,toliko za sada!
Drago mi je da je tema aktivna i da sve više piskaramo o našim malim anđelima!!
Idemo se zabundati i vožnja!!!!

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 204
19.11.2013 8:59:25   
plavka
Jutro curke, evo mi stigli od pedijatrice, dobili smo pikicu i nismo plakali user posted image user posted image user posted image !!! Imamo 4 mj. i tjedan dana 68 cm. i 7750 gr. veli doktorica da supač napreduje što je nama izuzetno važno... Ja steriliziram sve flašice koje rabimo, kupili smo rižine pahuljice ali još nismo počele sa nadohranom imam dojam da sam zaboravila kak to ide, zvoni mi da smo prvo počeli sa jednom žlicom tih pahuljica u flašici a pak ta kombinacija nigdje ne piše user posted image user posted image a onda u kašicama... Omg uistinu sam sve pozabila user posted image user posted image user posted image ...
Mi se još mučimo s trbuščićem, carica neželi biti na njemu duže od 2-3 min. grrrr ali se zato iz ležečeg diže kao da bi sijela, radi trbušnjake user posted image user posted image user posted image veli mi mm pazi da bruh ne dobije , pa kaj ću pa nedižem ju ja!!!
Vrijeme je užasno... K. sam stavila malo u kimbač i sad ona user posted image user posted image user posted image ..... a ja idem pogledat kaj ima na internetu i popit coffe, veš je već obješen!!!
Pozz curice ljubite svoje žabiceeee...

< Poruku je uredio plavka -- 19.11.2013 9:01:15 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

Neposredna veza do poruke: 205
19.11.2013 9:55:17   
and1
jutro..

evo i mi stigle od pedice..ono hroptanje sto sam mislila da nije bezazleno ipak je, moja bubica ima bronhitis.. cudi me jer skoro nista ne kaslje, onaj dan-dva je grozno kasljala ali od tada mozda jedan put na dan ako bi se zaksaljala i to da izbaci slajm..a i hroptanje se skoro pa skroz povuklo.. tako da se nismo cijepili, a ima 7700 g i 66 cm..
pitala sam za stolicu sto su joj oni prospan cepici poremetili, rekla je bio gaja kapi i kao mogu joj sokic od kruske dati, jako zasecerenu kamilicu na sto sam joj ja rekla da joj prije 6 mj.necu nista davati jer iskljucivo dojim..nasmijala se sto jos uvijek dojim.. skoz obeshrabrujuce..
ma meni je zbilja slabo od te ped. jer samo trpa te prozivode,prospekte hipp-a, nestlea.bebimila itd. a i vidjela sam jutros da joj je stigla posiljka od nestlea 10 onih limenki Nan AD.. mislim nemam ja nista protiv ako netko ne doji, njegova stvar ali bi ti bar kao pedijatar trebao misliti na dijete i sto je zdravije za njega a ne da ti dobivas sta-ja-znam-sta od tih tvrtki i svim silama pokusavas uvaliti roditeljima.. zaista ima i onih koji nisu informirani pa nasjednu na tako sta,ali ne mozes reci da je staklenka kasice zdravija od onog domaceg napravljenog iz vlastitog uzgoja..
a sta cu kad je jedina pa ju moram trpiti do 3.god. da mogu djecu voditi kod obiteljskog lijecnika..

velika cura je u vrticu, mala spava a ja cu sad da pogledam koju seriju preko net-a ili neki film.. vrijeme nam je i tako bljak! kuca je cista, rucak cu tamo negdje oko 3 skemijat nesto da kad cura dode ima sta za pojest..

plavka user posted image curka super napreduje, vidim da su tu negdje ona i E user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 206
19.11.2013 13:24:33   
paola06
pozz cure!
Evo da se i mi malo javimo....
Bile smo malo u šetnji,budući da su već za ponedjeljak najavili pahulje,da iskoristimo još ovo malo dobrog vremena. Mislim,volim ja snijeg,al dok ga gledam iz tople sobeuser posted image user posted image user posted image user posted image  Došla nam je i kuma,nas dvije smo obavile naše ženske razgovore,P je za to vrijeme spavala.
Sad čekamo tatu pa idemo na ultrazvuk kukova,nadam se da su se kukovi okoštili i da više nećemo trebati široko povijati.
Sutra idemo kod pedijatra na pregled i cijepljenje.
Plavka, K ti stvarno lijepo napredujeuser posted image user posted image user posted image  Prava,velika curauser posted image  Što se rižinih pahuljica tiče,i mi ih jedemo na bočicu (180ml vode+prah+4-5 žličica rižinih) to nam je uglavnom večernji obrok. P sa žlicom nije na ti,ovisno o raspoloženju i danu,tako da kombiniramo s bočicom.
And,user posted image user posted image user posted image user posted image da se E riješi bronhitisa.
Ah ti pedijatri i njihovi komentari,neznam šta da kažem,nemoj se obazirati,ti si mama i znaš najbolje,ak si odlučila dojit to je tvoja odluka,kao što je i tvoja stvar kad češ dati kamilicu ili sok od kruške. svi oni lupe neki biser i ostanu živiuser posted image user posted image user posted image

pozz cure ljubite bebiceee!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 207
19.11.2013 17:09:16   
paola06
UZV kukova uredanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nemoramo više široko povijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 208
20.11.2013 8:41:41   
ruwenzor
Jutro! H aja, N u vrtiću, pa da vam se malo javim.
And1 baš me naljutila izjava tvoje pedice, ne vjerujem da ikakvo AD može biti bolje za bebu od majčinog mlijeka i zato mi je jako jako drago da s tim nemam problema, N sam isključivo dojila do 6 mj, cikila je još do 13 mj i tek onda smo uveli mlijeko (prvo AD, pa kozje, i tek iza 18 mj kravlje) a kupovne kašice me isto ljute, kakvo je to meso koje može mjesecima stajati na policama bez konzervansa? i to bi trebala dati bebi? nema šanse. voćne i povrtne kašice sam još i davala povremeno, ak mi se nije dalo doma miksati pa spremati za put al mesne su mi baš fuj. sad sam malo otišla ot al baš me naljutila, i još je pedijatrica, ajd da je baba s ceste a ne netko kome bi zdravlje djeteta trebalo biti primarno.
Plavka, And1 baš je lijepo čitati kak su vam bebice već velike, moja mrvica mi je tak mala mala još još, tak bebasta, zlato moje malo
Jelenko super za papicu, baš ti je lijepo, nek tak nastavi user posted image
Paola super za kukiće user posted image user posted image
Mamasita vidim lijepo vi spavate, to ti je da se odmoriš od mai tai, te marame su mi zakon. Mi imamo običnu elastičnu i to je predobro kad pada kiša il se mami ne da vući kolica user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 209
20.11.2013 10:53:27   
ganja
Jutar!

Evo i nas...još sam se jučer krenula javljat u par navrata, ali bi me ukućani preusmjerili user posted image , mislim da vam je sve jasno... user posted image

I mi bili jučer na sistematskom sa točno dva mjeseca user posted image i dečkonja dobro napreduje, dobio cijelu kilu, sad je na 6150g i 57cm, iako mislilm da ga ni prošli ni ovaj put sestra nije baš do kraja ispružila za mjerenje, ali k'o da je to bitno...

Dobio je i dva cjepiva, budući da je prvo bio preskočio zbog prehlade...iako sam se nešto bila dogovarala sa mužem da odgodimo cijepljenje čisto iz razloga što starijae bebe bolje podnose cjepiva jer im je nervni sustav razvijeniji i stabilniji, ali ja POTPUNO zaboravila - smoto user posted image ...pa sam baš bila zabrinuta kad je tijekom popodneva bio puno nervozniji i nemirniji nego inače user posted image ...ali kad je napokon čvrsto zaspao oko 17 na sat, sat i pol - probudio se kao nova beba user posted image ...ah, što više znaš, više brineš...zabrinuta sam bila jer sma, naravno, malo više čitala u zadnje vrijeme o navodnim posljedicama cjepiva...

Evo ga sad spava već sat i pol - nakon jutarnjeg ritualnog umivanja, presvlačenja i dojenja user posted image , a ja već sredila i kuću pa mogu na miru sjest i napisat 3 slova..iako u mom slučaju to uglavom završi na 333 user posted image ..

..evo probudio se, posisao i odlučio još malo kunjati user posted image

ruwenzor, pa da, stavljam platnene sa zaštitnom pa široko - ti nisi stavljala široko? Negdje sam bila pročitala da kao ne treba budući da su platnene šire pa su kao i široko...bo...iako, moram priznati da u zadnje vrijeme naveliko kiksam - ne da mi seeee user posted image , a za uzv smo dobili tek 15.1.2014....

ovo, And1, za pedijatricu - stvaaarno nemam riječi...a baš mi je i neki dan frendica spominjala svoju frendicu - pedijatricu koja je isto prestala dojit sa 6 mjeseci, jer kao - dosta mu je...mah, mislim da je potreba ili nemogućnost jedna stvar, a vlastita komocija - druga, ali opet - svatko odlučuje za sebe...nije na meni da sudim...ali ona da ti daje takve komentare - strašno! A, ruwenzor, misliš da je meso koje kupujemo po supermarketima i mesnicama bolje od onog u kašicama? Nažalost, čisto sumnjam.. user posted image ..ili ti nabavljaš domaće? Ja za prvorođenu na početku jesam...ali ne možeš vječno - krene dijete u vrtić nakon nekog vremena...

moram hitat, ljubite svoje bebače i brz oporavak bubanima...

joooj, da, moram se osvrnut na spavanje kod vaših beba - MENI JE TO JOŠ ČISTI SF!!! ...da moja štruca prespava noć, mislim...ja se smatram dobro naspavanom ako po noći u dva navrata odspavam po 3 sata bez prekida user posted image user posted image user posted image ...pa, eto, ni sad kad čitam - ne čini mi se tako loše user posted image ...a cijeloj noći se ne nadam još tako skoro...iako, objeručke bih je prihvatila user posted image

paola06 i meni se to brdo puta bilo dogodilo, da mi izbriše poruku jer dok je pišem idem podojit, pa se javim na tel i tako...prođe voz, ugl. od tada svaki put prije nego što potvrdim - označim i kopiram tekst user posted image

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 210
20.11.2013 15:42:33   
mamasita
hej babe jedne kako ste miuser posted image
mm nam radi popodne,P spava,u petak idemo kod pedice na vaganje i mjerenjem i cjepljenje,sutra idemo dati mokraću,jučer smo bili kod privatnog fizijatra za nogicu,i radimo0 skroz druge vježbice i izgleda da će nam dati cipelicu koja će ispraviti nogicu,ali sva sreća pa je stopalo još mekano pa nema problema,rekao je da moja pedica zna malo pretjerivati,da je on pozna,i d neće trebati nikakva operacija,HB,i kontrolu imamo za mjesec dana,a u tom vremenu idemo i u bolnicu opet u rijeku kod fizijatra jer je tamo takva gužva da nas još nisu zvali za vježbe za dnevnu bolnicuuser posted image Enu sam naručila kod okuliste,idemo 18.12,jer se žali da slabije vidi,ai mi smo primjetili da ne vidi dobro kada iz duga gleda u tv ili komp.
ja menge još nemam hvala bogu,i neka još tako ostaneuser posted image
Paolica lolica je super,spava i jede ismije se naglas....njoj je glavno da netko priča sa njom,pa počne i ona pričati,srce moje.naučila se na mei tai,i da,ruwenzor to je spas i toliko l toliko lakše od kolica ali kičma pati,ali da,naspavam se tako da je to okuser posted image
meni je npr nevjerojatno kako su moje tri cure copy paste što se spavanja tiče i to je nevjerojatno,sve su spavalice,to na mmuser posted image user posted image user posted image
idem sad malo sa curama se pozabavit,ljubim vas
ganja super ti je veliki dečkićuser posted image Paola bravo za prestanak povijanja i uzv kukovauser posted image and1 žao mi je šta ste pobrali bronhitis,nadamo se da će ga čim prije proć...a što se paltnenih pelena tiče ja sam na čudu,jer bi si baš uzela za p par komada pa da isprobam :)

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 211
21.11.2013 8:18:24   
sarah_zg
Hej cure, evo i nas medju živima! Bili smo od četvrtka do utorka u Herc. A je super podnijela put- prespavala ga u oba smjera! Kod nas je sve ok. Ancica raste, bas se zbucila! Spava po cijelu noc, a po danu jako slabo pa je većinom na rukama, a to ne volim jer sam i G tako nanasala do prvog rodjendana! Užas živi! Mi jos uvijek samo sisamo i jedva cekam dohranu. Idem sad citat sta ste sve pisale!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 212
21.11.2013 8:30:41   
paola06
Pozzz....
Mi jučer bili kod pedice na pregledu i cijepljenju -carica ima 7200g i 68cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Dobila je cijepivo 5u1,malo je zaplakala i to je bilo to. Makar je mene jučer izmaltretirala,samo bi se nosila!Nosim je sve super,smije se,guguće,spustim je plač i tak cijeli dan,obično nije takva al jučer joj je valjda bio neki ludi dan! Sarah,znam o čemu pričaš,ni moja ne spava po danu (nekad se zalomi,ali....) i onda bi se samo nosikala,ujutro se još i zaigra na babygymu ili puzzlama ali popodne oko 16,17h je već toliko umorna,a samim time i nervozna da je to strašno. Sva sreća taman muž dođe s posla pa on preuzme.
Jučer je otkrila okretanje s boka na bok,i sada si je sva važnauser posted image user posted image user posted image
Mamasita super za Paolinu nogicu,samo budite uporne s vježbanjem i rezultat neće izostatiuser posted image  Pusa našoj imenjakinjiuser posted image
Ganja, user posted image user posted image user posted image user posted image  za naprednog dečka! Samo nastavite tako!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 213
21.11.2013 9:42:56   
and1
dan :)

oh sarah i ti si se pojavila user posted image

velika u vrticu, manja spava..ona bude vec koma u 8 h jer se gospodica u 6 budi.. a i meni oko 17 h bude jako nervozna, pa sve do 19h, 19.30 kad ide spavati iako po danu spava.. ujutro ga odpava jednoi 3-4 sata, popodne 2 h i kojih 20ak min oko 17,17.30..vecinom trece spavanje nema pa bude sva grintava, samo bi se nosila nema sanse da ju igdje pustim.. a pomoc od muza- nema je! ako ne radi, bitniji su mu drugi i tuđi poslovi, kad ode iz kuce nema ga po 3-4 sata dok ja mogu otic i sve obaviti u 45 min. a i kad se "bavi" njima onda je sva koncentracija na tv-u ili laptopu pa kad mala pocne cviliti kaze: a joj ne mogu ja nju,evo tebi nje i bris.. a ako mu kojim slucajem dopadne starija onda joj samo upali crtic i on to smatra rijesenim.. sorry malo sam se pojadala ali mi zbilja dize zivce

nego, E je bolje..otkako sam joj dala ventolin pocela je kasljati kao luda, ocito je bila toliko zastopana da nije mogla niti kasljati i to ju je sad otvorilo..sutra cemo na kontrolu pa cemo vidjeti ako trebamo nastaviti terapiju..

sad idem voziti auto vuklanizeru pa cu nove gume stavljati,jer su ove katastrofa klizu i po suhome..i to je naravno morala napraviti moja druga polovica jos prije 2 tjedna ali on ocito ceka da poklizem negdje i spucam se.. samo ne racuna da su djeca uvijek samnom u autu user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 214
21.11.2013 10:20:39   
ganja
Eeeej!

Moram vam se pohvalit - i moj dečkonja se pretvara u smijalicu pravu...sve je manje grintav i sve više lovi nekakav ritam user posted image user posted image user posted image da se zainteresirati i u baby gymu i pod mobilom...smijulji se i blebeće, a majci srce veeelikoooo user posted image

And1, čini se da tvoja mala ženska baš fino spava po danu, moj uglavnom sat i pol, max dva ujutro ako smo doma (jer ako smo u kolicima ili nosiljci uglavnom prespava cijelu šetnju) i onda ne bi nikad zaspao ako ga sami ne idemo uspavljivat...pa sam si ja dala neki termin oko 15 - 15:30 da ga malo ljuljuškam i uspavam, a ako ne upali legnem s njim i stavim ga na sisu pa se umiri i zaspi, a i ja iskoriostim priliku za odmorit malo user posted image ...a što se tiče muža user posted image - ne mogu si pomoći, osjetljiva sam na takve situacije, pa nismo sebi samo djecu rađale?! ne volim kad se tako prave nesposobni...nek' si se ti nama izjadala, ali možda bi ipak bilo efikasnije da se njemu požališ malo pa nek' se malo potrudi...ovo za gume stvarno nema opravdanja user posted image user posted image nije da mi žene ne možemo, ali zašto da sve preuzimamo na svoja pleća?

e, a što se tiče mei tai-a, ja mislila da su tek od 6 mjeseci, kad dijete počne samostalno sjedit...kao da sam to negdje bila pročitala...jer mi imamo i elastičnu i mei tai i znam da smo je bilo počeli koristiti tek nakon što je mala "prosjedila"...a do tada elastičnu...kasnije i klokanicu jer ju je lakše namjestit da beba gleda prema naprijed - sve nosiljke smo isprobali user posted image ...sada mala i dalje s tatom planinaRI u onom ruksaku za na leđa user posted image

idem, šef se buni user posted image

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 215
22.11.2013 10:52:42   
ruwenzor
Jutro! Bile smo jučer na cijepljenju, H mi ima 5.450g i 62cm, pedica ju je pohvalila kak je lijepa i dobra, smijala joj se dok ju je pregledavala user posted image mršavica moja dugačka user posted image
Inače u zadnje vrijeme spava 22-6, malo popapa pa odspava još sat-dva-tri, a prek dana ciki svaka 2-3 sata pa zadrijema na pola sata, max sat ak je u šetnji. Jučer se počela glasno smijati, baš je slatko to čuti user posted image , smjehuljica moja, a baš ima zavodnički smajl, još kad obrvice podigne skoro mi srce stane user posted image Počela je hvatati igračkice i trpati ih u usta, nadam se da nisu još zubići neg da samo istražuje i igra se.
Moja velika curka me neki dan baš jako nasmijala pa da i to podijelim: vidjeli smo quad na cesti a ona je sva happy počela vikati: mama vidi traktor!! a frajeru koji ga je vozio bilo neugodno skroz. Btw kaže mi mm da u termama jezerčica ima super bazena za kikače (u čk su super bazeni pa uvijek N ide kad smo tam, al mi je žao kaj u zg nema tak nečeg) Jel netko od vas bio u jezerčici? Mm ih je samo vidio u prolazu dok je bio na kongresu, zanima me jel čisto, kakav je sanitarni čvor i tak...
And1 baš mi je žao user posted image nekad mi se čini da ne kuže il ne žele kužiti kaj treba napraviti, mm mi je super al ga nekad treba malo nogom u guzicu da se mrdne, možda se nekad malo ljuti na mene al se pomiri sa sudbinom user posted image
Ganja mislim da ti ne treba još dodatno široko ak ima pp, nama je rekao ortoped da je to u biti to, makar ni N ni H nisu trebale široko a imale su pp, možda bi drugačije rekao da su imale problema s kukićima, ne znam
Bebačica se budi, gibam, bye

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 216
22.11.2013 12:38:25   
Pipi 33
Dobar dan svima!
Evo i nas s kontrole s 4 mj, L je 62 duga i 5700 teska! Ruwenzor tvoja i moja ribica su jednako duge i teske! Dobila je 2 cjepiva i sad samo spava.. Super je proslo, bila je mirna pjevala je, smijala se, samo su je ubodi malo rasplakaliuser posted image
Dr je rekla da je u zlatnoj sredini i da lijepo prati krivulju rasta! Za srceko je isto zadovoljna, šum se cuje samo u tragovima!!!!
Samo me malo iznenadila kad je rekla da mogu poceti uvoditi povrceuser posted image ( a zna da samo dojim) inace je super dr, uvijek se zadrzimo po sat vremena kod nje, ispregledava ju od glave do pete,tako je pazljiva, a onda ovo ko grom iz vedra neba.. Tako da And u potpunosti te razumijem, kad je tvoja pedijatrica pocela gurati farm. proizvode! Inace i sama sam iz te branše i znam kako to ide, kad prestavnici farm.firmi dođu i potkupljuju dr da guraju njihove proizvode!
Moja L i dalje nocu spava na trbuhu, a danju na leđima!
Neko je pitao za mrlje, s cime najbolje idu, ja koristim Gallseife( moze se naci u dm i mülleru) i savrsen je za mrlje od kakice!
Mamasita htjela sam ti samo napisati da si ti jedna super mama, i ti da ih imas jos toliko uspila bi izaci sa svime na kraj! Nekako imas odgovor na sve!
Cure koliko cete jos imati kosaru u kolicima? Moja L iako je sitna kad ju zapakiram u skafander, jedva stane unutra, a tu di smo mu vec su temp oko 0 i pao je snijeg!
And zao mi je sto nemas vecu podrsku od muza, ja mog ne vidim po cile dane ali kad dodje doma odma uzima malu i pomaze mi max oko nje, a najvise ih volim gledati vikendom kako se maze..
Pusa svim ljetnicama, idem se baciti na kuhanje rucka!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 217
22.11.2013 12:50:11   
paola06
pozz
Carica mi se zaigrala na babygymu pa da iskoristim vrijeme i napišem par riječiuser posted image
Nakon što je jučer imala neki ludi dan s izmjenjivim epizodama plakanja i vriskanja,danas kao da to nije ista bebauser posted image user posted image user posted image
Cijelo vrijeme se smije,igra se na babygymu," priča",okreće se s boka na bok,to joj je sad jako fora!
Čak je odspavala nekih sat-sat i pol,ja sam to iskoristila za čišćenje stana,napravila sam reda u kupaonskim ormarićama (moj mm je ko hrčak,čuva sve i svašta za slučaj da će mu možda i nekad zatrebati),pobacala sam sve što mi se činilo kao višak,po tom pitanju nemam milostiuser posted image user posted image user posted image . Uspjela sam i usisati,oprati podove  i sanitarije,prašinu i još neke detalje mislim srediti u drugoj rudni paolina spavanja. Ručak sam skuhala još jučer,tako da danas konačno imam osjećaj da imam stvari pod kontrolom.Inače,većinu dana nam stan izgleda kao da je u njega pala atomska bombauser posted image user posted image user posted image  
Jučer sam se malo pokeckala s mm,baš u vezi tog pospremanja,šta god radi ostavi za sobom,jede ne pospremi stol,skine se kad dođe s posla ostavi robu u boravku,sprema p hranu sve ostavi vani, radi sendvič iza njega milion mrvica koje naravno ne pokupi,kad ode ujutro na posao sat vremena skupljam stvari po stanu i stavljam ih na mjestouser posted image user posted image user posted image  Neznam,možda sam sitničava i pretjerujem,al to ne izbacuje iz takta,mislim da ne tražim ništa extra,al on ni to malo nemože napraviti,jučer sam poludila i izvikala se na njega,neznam sve to mi je nekako too much,osjećam se kao da sam u pogonu 24h dnevno i da se vrtim u krugu obveza koje su svakim danom sve veće.
Rekla sam mu da tako više neće ići,neka si odabere par stvari koje će raditi s p,i ja trebam malo odmora.
eto morala sam se malo izjadati,oprostite na dugom postu....
Mislim dobar je on muž i otac,al što se tiče sudjelovanja u kućanskim poslovima,od toga bježi ko vrag od tamjana. A ja pucam po šavovima i padam s nogu od umorauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  mamama i bebama

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 218
22.11.2013 17:18:23   
and1
vecer :)

mi smo bili na kontroli i moramo jos do nedelje koristiti ventolin.. kasnije sam isla do slovenije i napokon sam nasla trgovinu koja nije bio&bio (u kojoj su cijene zbilja pretjerane) pa sam curi kupila brdo proizvoda koje smije..jest da je i to skupo ali toliko sam sretnna da cu joj moci napraviti kolac sa slagom, koji toliko voli posto sam nasla zamjenu za slag tj.rizin slag :)))

paola vidim da nam je jucer bio dan D user posted image i ja sam jucer imala, po neznam koji put, razgovor sa mm, ok tome je predhodilo slom zivaca i izbacivanja frustacija dernjavom pa tek onda razgovor user posted image ali kao i svaki put obecanja i obecanja pa cemo vidjeti koliko ce dana sada to trajati,ali mu je jasno dano do znanja da se vise nece trpiti njegove gluposti..ja neznam koji mu je klinac, kad pocinje kriza srednjih godina mozda ga i to mucci?? user posted image user posted image majko mila, em djecije faze moram trpim em muzeve..
nego za pospremanje tek sada nakon 5 godina upornog govorenja,objasnjavanja a 3 godine i intezivnog rada na tom podrucju vidim neke pomake, jest da su mali ali opet bolje ista nego nista.. na zalost on je odrastao u obitelji gdje je otac osoba koja zaradjuje za obitelj i to je to, a zena je ta koja skrbi o djeci i o kuci pa razumijem da mu je bilo tesko uzeti metlu i pomesti.. dan danas nece prati sudje ali sve ostalo je bio krenuo raditi! i prestao prije par mj.do jucer, jutros je ponovno nesto napravio po kuci dok sam vozila malu u vrtic i bila kod ped. user posted image

evo velika dosla da se mazi i trazi paznju pa idem.. provedite lijep viken
pusaa

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 219
22.11.2013 17:22:27   
TinaRI 2
Evo da se i ja javim nakon duuuuuugo vremenauser posted image
Ja rodila user posted image malenoga Luku....i to nebi vjerovale kako..
Ujutro sam se probudila u 5 sa bolovim (" tj. prije sam završila u bolnici jer se mali okrenuo naopako ) i pošto su bolovi bili isti ja sam fino otišla do bolnice podignut papire iste te od prije 2 tj i nosila ih ginekologici.Naravno požalila sam se na bolove ona me pregledala,nista,stavila na onaj vrazji ctg NIŠTA.Dala mi spasmex sa preporukom popi 2 ako ne preodje u sat vremena šta bi trebalo popi još jedan-ok,ok sve 5.I ja lijepo sjela sa mojoj dragom mamom(šta bi ja bez nje???)na kavu,koja je trajala jedno sat i pol pošto sam popila i 3 spasmexa za sprečavanje trudova(eh,nisam napomenula da mi je termin bio ravno mj dana ranije user posted image ),otišla u pekaru i to sve sa mojom Lanom koja me natezala na sve strane hehhehhe ali sam počela sve šire i šire hodat....pošto sam se lagano već umorila otišla sam doma.Ušla u kuću i nakon točno 6 koraka puko vodenjak(nisam znala dali je to to sa Lanom su ga probušili)i opet je mama došla na red.Zvala sam je u 14.23,stvorila se za 7-8 min kod mene (bila sam sama sa malom,mm je bas pogodio kad će otić i G.Kotar),nije bilo vremena ,zvali smo hitnu.....strpali me unutra i u hodniku na prijemnom u Riječkom rodilišu osjetila sam glavicu user posted image ,kada su doktori shvatili šta se dešava vodili su me direktno u rađaonu (naravno dogovoreno je bilo da tata bude na porođaju ali pošto ga nije bilo trebala je bit mama,ali....nije stigla user posted image )nakon 2 tiskanja točno u 15h rodio se Luka nedonošće dugačko 46 cm i teško 1900...
Evo to je moja priča,prošlo je super samo što nam je tata falio..

< Poruku je uredio TinaRI 2 -- 22.11.2013 17:27:33 >

Puno pozdrav iz Rijeke

Lana 19.03.2008

Luka 05.06.2013

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 220
22.11.2013 18:33:25   
mamasita
hej hoj mamice :)
vidim sve neka kačenja sa mužićima,ja svog stalno špotam,ali nemam pravo prigovora,skuha,pomete,pospremi,ima i on svojih ispada,npr kada jede,netko je već spomenuo,ne zna pokupiti za sobom i tako,ali i to sam srezala user posted image user posted image jučer me baš nanervirao,kaže on,a ja taman sjela na komp,na miru,da bi mogla posteljinu promjenit jer da je jako prljava a ja je promjenila noć prijeuser posted image eto,morao mi je nešto reć jer ipak sam si ja našla vremena da sjednem na kompuser posted image to što se on nezna organizirati je baš njegov problemuser posted image user posted image user posted image
mi danas bili na vaganju,imamo sutra točno 4 mjeseca i moja srećica je duga 65cm i teška 6940g!!!user posted image user posted image pedica je prezadovoljna,PIPI ne brini i noja je počela kenjakti meni da bi joj mogla mrkvicu ili kakav sokić počet davati ali na žlicu da se kao navadi jestiuser posted image ja zaista tome ne vidim potrebe jer ona napreduje izvrsno i super je beba,smije se,kaka normalno,piša normalno,spava lijepo,samo sam rekla aha,dobro,dobro,HB pa idemo kod nje tek za dva mjeseca.uvijek me usporedi sa sestrom,mislim pa C je starija od P 3ipol mjeseca normalno da pije i jede sve,i počela je sa dohranom,P će bit samo na cici još dva mjeseca a onda ćemo polako počet uvodit dohranu,tako da ne brini,PIPI,oni uvijek fantazirajuuser posted image
danas su Ena i mm otišli u Zagreb na utakmicu Medveščaka tako da Nikol i ja i Paola soliramo doma.curke gledaju baby tv a evo aj sjela malo pa idem svojim oposlom dalje.
TINARIČESTITAM OD SRCA NA MALOME LUKI,I SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU ŽELIM user posted image user posted image
ja se uopće ne sjećam da smo tipkale prijeuser posted image user posted image
evo vejžbamo nogicu i kako su nam vježbe drugačije koje nam je dr pokazao moram reći kako lolica malo protestira i jako se razljuti,ali što da radim,kada to moram.baš mi je drago što tipkamo i volim ovu rr :)

(Odgovor članu TinaRI 2)
Neposredna veza do poruke: 221
22.11.2013 18:46:45   
mamasita
eda,zaboravih se pohvaliti da mi je seka sa svojom C bila ove dane tu,pa su se moje cure zabavljale user posted image obožavaju svoju sestričnicu malenu iako je E teži posesivac što se C tiče,dođe N blizu C,odmah je tjera ćauser posted image
a sad idem :9 tipkajte,tipkajte :)

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 222
23.11.2013 9:24:59   
JELENKO VG
Jutro!!
I moja šefica se malo zaigrala pa da iskoristim slobodno vrijeme!
Nisam vas ni uspjela sve pročitati kako ste se odjednom raspisale!user posted image user posted image
Nama je ovaj tjedan bio buran! MM bolestan,temperatura tri dana 39,a on kada je bolestan takva je mimoza za poludit!!
Tako da sam imala dva mala djeteta doma hehehe...Ali hvala Bogu,ozdravio je i otišao danas na posao...rađe bi da sam ja bolesna,imam osjećaj da bi sve lakše podnijela nego njega služiti !! jao,stvarno je bio naporan heheheh...Jadničak mojuser posted image user posted image
Ema je super...manje kašlje,iako još tu i tamo ima momenata! Bili smo na pregledu..7800 i 64 cm...Malo je velika bebita!! Ali neka,meni je to super!!
Tako je dobra da nisam mogla poželjeti bolju bebicu.samo se po cijele dane svima smije,priča...je da traži puno pažnje ali super mi je jer se zna sam zaigrati sa plišancima.....Zna biti dva sata na miru i gristi svoga Memu (Memo je Elmo iz Sezam street,od rođenja ju ima i nigdje bez njega)
Već je sav ofucan :)
Što se tiče muža i kućanskih poslova,vjerujte mi da mi ponekad ide na živce jer sve mora biti čisto!!! taj čovjek uvijek miriši,sve iza sebe pospremi,pere suđe,čisti...jedino kaj neće peglati heheh...Ali ja bi ponekad da se malo opusti,volim onaj kreativni nered...ali ne...A eto mu ..onda neka čisti hehehehe...meni je to malo previše za muško!
Inače je super,da sam ga tražila nisam mogla boljeg naći!
Ali zato svekrva...Bože dragi...posvađali smo se mm i ja s njom ovaj tjedan,ne priča s nama već tjedan dana i Emu nije ni pogledala.
Žena je grozna!!Njoj smeta jer ja nisam onakva kako si je ona zamišljala,da s njom sjedim,pijem kavu i tračam!!ona bi htjela da nam ona kuha,brine se o nama i ima sve pod kontrolom..a mi da smo joj vječno zahvalni...a ja luda!!Inače je žena jako naporna i primitivna i ja jednostavno ne mogu s njom komunicirati jer ona ne zna dvije normalne rečenice sastaviti...I većina ljudi ne može s njom,posvađana je s pola svoje obitelji!....nju je jako uvrijedilo jer smo joj na početku kada nismo imali svoj kat rekli da nam kuca kada ulazi u spavaću sobu!!Inače je ulazila ko furija unutra bez pardona!...Ma mogla bi sada cijeli dan o njoj ali ne želim si kvariti ovo jutro user posted image

Što se tiče dohrane E jede te rižine pahuljice,pojede ih na žlicu cca 60 ml...sad bi htjela još nešto uvesti ili još jedan obrok!!Kako vi s time.Paola??-daj piši kaj P papa od dohrane,znam da si već pisala ali neda mi se sada tražiti :)

Evo je vrišti,presmiješna je!! Idem čitati malo postove da budem u toku!!

Pozdravvvv

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 223
24.11.2013 9:53:56   
paola06
Jutroooo curke!
Kakvo idilično jutro, P se igra,ja pijem kavu,mm spava,a vani se čak pojavilo i sunce,sama pomisao da je prestala dosadna kiša dovoljna je da mi dan postane savršen!
Inače,jutro je počelo kasnije nego obično,naime zaspali smo i preskočili hranjenje u 7! Slatkica moja mala,nije plakala,nešto je "pričala" i ono slučajno pogledam na sat a ono 9 sati!!!!!!
Danas popodne idemo s kumovima do westa,na sajam mama i beba,oni idu gledati opremu za svoje dolazeće dupliće,a tko zna možda i mi nađemo nešto povoljno recimo hranilicuuser posted image
Jelenko, Paolin jelovnik sad izgleda otprilike ovako:
07,00h - AD
11,00h -rižine pahiljice+neko povrće (dosad probala mrkvu u raznoraznim kombinacijama;mrkva-krumpir;mrkva jabuka i bundevu - to obožava) ovisno o tome koliko pojede dam joj još AD
15,00h -AD
17,30h - neko voće (jabuka,kruška,banana)
19,00h -AD
22,30h -AD

Neznam kak tvoja E reagira,ali pazi s rižinim pahuljicama jer one zatvaraju! Moja rižine obožava i jela bi ih u svim kombinacijama i s voćem i s povrćem,pa gledam da joj iskombiniram u danu namirnicu koja "zatvara" i onu koja "otvara". Recimo,ako za ručak jede mrkvu (koja zatvara),dajem joj kao voćnu užinu krušku ili jabuku (koja otvara). Ako jede bundevu (koja otvara) užina može biti i banana (koja zatvara). Par dana je imala tvrdu stolicu,otkad tako kombiniram je ok.
Jučer smo bili u nabavci hrane i pelena,pa sam joj uzela i pahuljice riža-kukuruz od nestlea,da ne jede samo rižuuser posted image user posted image user posted image
Šta mislite o egzotičnim žitaricama u prehrani beba? Mislim na amarath,quinoju,bulgur......? Jel ih tko koristi? Nutritivno su vrlo vrijedne,a mogu od početka dohrane. Gledala sam ih u dm i mulleru,al nisam kupilauser posted image

pozzz

Neposredna veza do poruke: 224
25.11.2013 9:50:21   
ruwenzor
Jutro! Slatkica još aja, baš je mali pospanac user posted image Bili smo na sajmu u sub, cure su uživale, malo mi je vrijeme pobjeglo pa smo otišli doma tek iza 22, pronašla sam knjigicu koju sam za N tražila tjednimauser posted image H je počela s onim naginjanjem prema naprijed kad ju čuvam tak da mi je okrenuta leđima il u AS, ko da hoće sjesti, i na trbuščiću je sad već puno sretnija i baš super digne glavicu i gornji dio tijela user posted image . Jel vi stavljate neku potporu bebama na buši? Znam da su cure znale stavljati smotani ručnik il jastučić ispod bebinih prsa da ima beba veći oslonac pa radije provodi vrijeme za bušici. Mi imamo neki jastučić za to al ga još nisam koristila.
Paola za N sam kupovala quinoju, amaranth, proso i sl. kad smo počeli s dohranom, i sad ih znam još nekad kupiti, fino je, quinoja je skroz fora.
Pusa svim bebicama

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!