mamasita
|
ajme a jeste se raspisale.ja soliram,P spava,cure su od jučer ujutro kod nonića od mm-a,danas popodne mi dolaze,mm ide po njih.i tako mi je čudno bez njih,i Paoli je čudno,jedva je zaspala bez buke ,već se toliko navikla na njih,da joj fale.seka nam je danas tu,mislim kod mojih sa svojon C prekrasnom,joj što je to dijete divno,pjase mioje veliko ne vidi me tako često pa ju je sram,ali se evo već tri dana konstantno družimo pa je već opuštenija.što se tiče P,ovu npć je spavala od 22-10,punih 12 sati bez probudit se,ja sam se naspavala skupa sa njom,i odmorna sam,jedino me kičma ubija od mei tai,sada kužim papalinu kada kaže da je leđa ubijaju.ugl,P samo cica,i dalje papa ko velika,ima sigurno 7 kg i smije se svima,ovisno kako je raspoložena.ja sam dobro,menga još nije došla,i neka ne dođe.YESNO bravo za velikog bebača i bravo za posao,čestitam na uspješnom hendlanju posla i malene bebice ja imam vremena još tri godine za posao,i ne žuri mi se PIPI33 i mi imamo punooo robice koje smo prerasli,i moram joj pothitno poslagat robicu u njen ormarić i spremit ovo što joj malo.prekrasna je tvoja L,ljepotica.AND1 ajme kako je bura puhala onaj dan,ja san mislila da će nas otpuhat,to nije bilo za ljude,ali sve dobro prošlo.da,spavamo svi ko male bebe,i neka je tamo,ja naime ne znam što znači nespavanje,i HB na tome a kg su mi poslije poroda ostali,jbg ali ne brinem se,kako sam prije skinula skinut ću i nakon ove trudnoće,ači ne žuri mi se,ilijepa sam si i ovako PLAVKA,neopisivo mi je drago što je tvoja ljepotica Klara super velika i jaka beba i što vam je pregled u Austriji prošao dobro,i vjerujem da će K izrasti u pravog i zdravog malog čovjeka a što se ljubomore tiče,znam kako ti je,mene je to čekalo x2 i kada se sjetim mukica mi dođe,ali sve se uspije pa ćete tako i vi,teško je isto rasporediti vrijeme ali snađemo se mi,ipak smo žene oni jako puno osjete i baš mi je drago da ste se lijepo provele ti i D Jelenko super nam je smijalica Emica GANJA divna ti je prvorođena i drugorođeni ti lijepo napreduje,buco mali RUWENZOR bravo za heki-eli i tvoju N i drago mi da ste ok!PAOLA ljubim lijepu imanjakinjicu našu i ne sjećam se više šta ste pisale točno,ova moja demencija me ubija u pojam,ostalo od trudnoće koga sam zanemarila neka mi oprosti,kako mi je lijepo vidjeti kako se stranice naše teme pune,idemo dalje
|