|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice 2013.
12.2.2014 15:38:40   
paola06
pozz curke!

Evo i mene u klubu pokvarenih vešmašinauser posted image user posted image user posted image jde
Jelenko, And niste sameuser posted image user posted image user posted image
Dakle danas odlučim napravit generalku dok P spava, i onda mi vešmašina otkaze poslušnost! Ajde bar je stan sreden, al kad se primim pranja i peglanja neću van do proljećauser posted image user posted image user posted image user posted image  baš sam kampanjac po tom pitanju.
uglavnom,vešmašina neide dalje s programom,stalno vrti na mjestuuser posted image user posted image user posted image  valjda joj ima spasa...
And bravo za V, neka ostane zdrava i gušta u vrtiću s prijateljimauser posted image user posted image user posted image
sto se smrznutog mlijeka tice,nemam iskustva jer mi radimo na ad,al znam par cura da tak radi isto u posudicama za led pa je valjda ok,nikad nisu pricale da je bio neki problem.
Ruwenzor meni tvoj termin kave savršeno odgovarauser posted image user posted image  Što se mene tiče mozemo se dogovorit kad god ti pase.
Jelenko,kak tvoja viroza? Nadam se da ti je bolje. i da vešmašina radiuser posted image user posted image user posted image

Ostale cure di ste? Mamasita? Mishica?

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 401
13.2.2014 0:54:54   
ganja
Pozdrav, naša perilica još radi, ali do kad će ne znamo! user posted image user posted image

Ja učiteljica razredne nastave i engleskog jezika i mogu ti reći da sam prvih par mjeseci, godina čak s polsla odlazila bez da slušam muziku u autu! Samo tišina i ja! user posted image user posted image ..a inače sam ovisna o mjuzi...i tek nakon što bih skuhala ručak, također u tišini, bih ili upalila tv ili radio ili dočekala cimere da skupa ručamo uz čakulu...ali na kraju se navikneš na multitasking! user posted image user posted image user posted image ...i sve možeš obavljat uz minimalni napor i užitak!

Mi danas bili na uzv kukova i sve je ok! user posted image

And, može kava, obavezno se javi kad namjeravaš u ove krajeve. Ja mogu isto predložit i u jesenjim bebama, mislim da je tamo isto nekoliko cura s ovog područja! user posted image

Prijavljujem i nas u nespavače, već par noći bi samo sisao, pobuni se kad mu pokušam dudu uvalit, a sekica se pridružila sa noćnim mokrenjem dvije noći za redom što se nje ponovilo već sto godina...valjda zbog povratka u jaslice nakon mjesec dana "bolovanja"...kako god, još neko vrijeme ću imat razumijevanja! user posted image user posted image

NAdam se da ste svi prizdravili, i veliki i mali, a što se tiče raspoloženja i nama je jedan dan savršen, a drugi opet negoduje od jutra do večeri...Uglavnom odspava 3 puta po 45 min, sat vremena, vrlo rijetko duže s time da je neko jutro skoro cijelo prespavao...no, nije ni čudo, kad je cijelu noć MORAO sisati user posted image user posted image hehehe..

poz svima, idem user posted image

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 402
13.2.2014 9:34:21   
and1
paola po simptomima bi rekla da ti je otisao programator. meni je isto otisao ali je skroz pregorio popravak tj.novi programator me je kostao oko 900 kn, nije mi padalo na pamet davati tolike novce s obzirom da masina uopce nije dobro prala, pa smo se odlucili na novu.

ganja mozda je prehladila mjehur pa ti zato piski.

btw. vas dvije sam nasla u grupi i dodala na fejsu user posted image nemojte me ignorirati user posted image user posted image user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 403
13.2.2014 10:04:29   
paola06
hello!

Vešmašina spašena! Začepio se filter, a kak ima neki senzor koji detektira "nedopuštene tvari" on joj ne da da krene dalje s programom. Kakva pametna mašinauser posted image user posted image user posted image  Mm očistio filter i sad radi ko bebauser posted image user posted image user posted image
And i meni je palo na pamet da je programator, tak nam je bilo na mašini prije ove i isto se nije isplatilo popravljati pa smo kupili ovu k
oju sad imamo.
Dodala sam te na fejsu dragauser posted image user posted image  Baš sam se pitala tko je fensi teta koja mi šalje zahtjev,i onda na RR nađem odgovoruser posted image
Ganja, user posted image user posted image user posted image user posted image  za kukiće!
Nadam se da će te se kroz par dana vratiti u stari ritam, možda je u pitanju skok u razvojuuser posted image  pa se često budi i traži papati?
T vjerojatno ima reakciju na povratak u jaslice, valjda ponovno proživljava "adaptacijsku krizu", nadam se da će se i ona brzo vratiti na starouser posted image user posted image

Ja pijem kavicu u miru,P spava, u zadnje vrijeme je postala prava mazilica,samo bi se stiskala,mazila,u skladu s novim okolnostima uvodimo i nove ritualeuser posted image user posted image user posted image  Stalno traži moju blizinu, svi ju mogu čuvati,nositi,igrati se s njom, ali samo ako je mama u blizini. uh, ak se tako nastavi biti će suza kad krene u jasliceuser posted image user posted image user posted image

Nadam se da ćemo ići u šetnju danas, popodne najavljuju razvedravanje, al kod mene je još uvijek gusta magla....
Kuma mi se najavila za kavu, ak uspije izorganizirat da tata čuva duplićeuser posted image

Pusa od P i meneuser posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 404
14.2.2014 8:59:39   
ruwenzor
Jutro! Cure su mi se danas probudile s punim nosićima user posted image
H zove, nastavak slijedi

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 405
14.2.2014 12:18:02   
ruwenzor
Evo me opet user posted image
N je u vrtiću, malo kašlje i šmrca al zasad ništa drastično, H curi nosić i malo mi je topla, danas preskačemo bazen i nadam se da će se sve smiriti do sutra.
Paola super za vešmašinu user posted image pusa maloj mazilici user posted image do jaslica ima još puno, ne brini, onda će joj biti interesantnije igračke i vršnjaci, samo uživajte sad
Mamasita kak je sa spiralom?
Pipi kak je L? Papanje, spavanje?
Ganja super za kukiće user posted image Kak ste sa spavanjem? Nama su ovakvi spavcanci od pol sata normalni, ne sjećam se kad je zadnji put dulje odspavala, za razliku od N koja je bila prava spavalica (tek sad kužim koliko je N bila nezahtjevna)
And1 mislim da nije bitno dal je smrznuto u sterilnim posudicama jer hladnoća ubije sve, a bebe ionak sline sve do čeg stignu a nije da je sve baš najsterilnije. Kak vešmašila?
Jelenko kak si? Viroza prošla? Vešmašina?
Naša vešmašina nasreću super radi al nam je suđerica otišla, elektronika joj je riknula, drugi tjedan je popravak. Cifru neću ni spominjati. Btw danas smo mm i ja zatvorili kredit za kućicu, sad je službeno naša!!!! I možemo ju srušiti user posted image da napravimo novu user posted image

E, skoro zaboravih- SRETNO VALENTINOVO!!!!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 406
14.2.2014 14:56:02   
and1
ej,evo brzinsko javljanje prije nego sto idem po V u vrtic..

mi smo cijelo jutro bile u gradu, vrijeme je preprekrasno, toplo, bez jakne se moze slobodno biti. a kazu da ce ici jos temperature gore user posted image user posted image
E je takodjer prehladjena, pocela je dosta kasljati,hropti malo isto se cini kao da ce dobiti temp.svaki cas..i jucer a evo i danas po danu nece skoro nista spavati, noc je isto prosla na sisi, cim bi ju stavila u krevetic i legla ona bi pocela plakati.. cini mi se da joj i zubici opet idu jer joj jezik stalno vani, grize si prste i sve sto joj dode pod ruku..

paola imas za razmisljati jos o jaslicama, kad dode vrijeme onda cemo o tome user posted image ali otplakat svoje ce, nazalost, morati. sto ti budes smirenija i prema tome prijateljski nastrojena to ce ona prije prihvatiti jer em sto ce sama se osjecati tako jos ako bude osjetila da se i ti osjecas lose bit ce joj jos gore..
i ajde super za smart masinu user posted image

ruwenzor cestitam na otplati kredita,vjerujem da vam je veliki teret pao s ledja! i ajde lako za sudjericu, sta ce ti to, sudje operes na ruke user posted image mi smo prije nepunih mj.dana uzeli vesmasinu, ovaj put s garancijom na 5 godina.. ubilo nas je ali smo prezivjeli user posted image ali divno je opet imati cistu robu koju ne moras sto puta namakati,prati da se fleke skinu.. a i carape su mi opet lijepo bijele user posted image

zna netko kako su plavka i K??

idem sada pokupiti V pa cemo malo do parka iskoristi ovaj lijepi dan user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 407
14.2.2014 15:41:23   
mamasita
hej žemskeee!!!
samo da vas pozdravim,javim se kasnije kada stignem ,sada me cure zovu.pusaaauser posted image
i da,nemamo više gipsićććććććććććććć,kontrola za pola godineeeeee jeeeejjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 408
14.2.2014 16:43:37   
JELENKO VG
Bok cure!!!
Samo da se na brzinu javim...Mi napokon svi zdravi user posted image user posted image user posted image
Prošle viroze,prehlade....
Vešmašina spašena juhuuuuuuuuuser posted image user posted image
Ruwenzor i Paola---meni paše kad god i di god user posted image ....dogovorite i ja sam za!!!

Jurim peglati,hrpa mi se skuplja već tjednima...sad imam malo vremena dok mm čuva bebu...
Javim se kasnje.....puseeee mame i bebiceeee

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 409
15.2.2014 9:46:33   
paola06
Pozz drage moje ljetniceuser posted image

P i mm spavaju, ja pijem kavicu i gledam ovaj prekrasan dan vani, sunce bez ijednog oblačkauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad se P probudi idemo negdje u šetnju da pokupimo malo D vitaminauser posted image
Popodne nam dolaze gosti, pa ćemo negdje usput dok šetamo obaviti i šoping.
Mamasitauser posted image user posted image user posted image  za našu imenjakinjicu i skidanje gipsića! Nadam se da će sljedeća kontrola pokazati da joj novi više nije niti potreban!
And, nadam se da će s E sve biti ok, hrpa tih prehlada je rezultat i tog ludog vremena,malo toplo,malo hladno,jučer snijeg danas 18 stupnjeva. Mi odrasli se tome teško prilagođavamo i podnosimo,a kamoli djeca.
Što se zubića tiče i mi s njima prolazimo kalvariju, prijateljica mi je preporučila Dentinox gel i zasad nam super pomaže!
Ponovno zahvaljujući njemu spava po noćiuser posted image user posted image user posted image
Inače smo isprobali sve živo od jantarne ogrlice do homeopatskih kuglica. Pomaže joj i grickanje smrznutih igračaka. Evo,i nas zubi muče ima već dva mjeseca,a nikako da izađu te zločeste gornje jediniceuser posted image user posted image  Eto,ako već nisi,probaj nešto od toga.
Ruwenzor, čestitam na otplati kredita, vjerujem da vam je skinut velik teret s leđa, i financijski i psihološki! Ako Bog da, nadam se istom za cca. 22 goduser posted image user posted image user posted image
Kako su N i H? Nadam se da šmrcanje i kašljucanje nije preraslo u nešto više.
Jelenko, ajde neka ste nam zdrave konačnouser posted image user posted image user posted image

Što se kave tiče, ja sam za, Ruwenzor je nešto spominjala da joj paše u tjednu od 9-15h ak se dobro sjećam,i meni je to vrijeme idealno, neznam kako to tebi odgovara? Kako ti odgovara zapadni dio grada? Ruwenzor je spominjala Antunović možda? ili ak će biti lijepo vrijeme možemo negdje vani, Jarun, Bundek ili neki šoping centar? Ja sam otvorena za sve opcije, auto imam,tak da mi je svejednouser posted image

Jeeee,baš se veselim kaviciuser posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 410
   RE: LJetne bebice 2013g
15.2.2014 16:31:24   
kisica
Drage mame, evo jedne dolutale k vama jer mi treba savjet poddhitno.
Curica je stara mj. dana,i dobila je kiselu stolicu i u roku par sati strašan ojed, probali smo mazat sudocremom - ništa, Niveinom kremicom sa dodatkom cinka-ništa, inaće je mažem Becutan kremom.. Uglavnom ovo je strašno, pečeno. Glupo mi je da je vozim sad na hitnu zbog toga, a opet pitam se do pon.kakvo će to biti.
Perem ju, ne brišemo maramicama, i neznam više šta da probam sa tim ojedom.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 411
15.2.2014 18:11:11   
ruwenzor
Hej! Cure su mi ok, N još šmrca malo al je H super, nije bilo temp. N i mm su u kazalištu pa sam skoknula samo baciti oko na rr, može Jarun, dapače user posted image user posted image : Koji dan vam paše?
Kisica je to na ličeku, ili? Ak je, mala ti se vjerojatno čisti od hormona, osipi i perutanja i sl. su česti kod beba od 1 mj i traju do max 3 mj, to je normalno za dojene bebe. Ak je inače ok pričekaj do pon pa nazovi pedicu za svaki slučaj. Ak je na guzi, vjerojatno od nečeg kaj si pojela ako dojiš, pa prati kakve su stolice, kojiko česte, i kak je ona, i ak ima proljev pazi na dehidraciju. Ak je negdje drugdje, ja bi išla na hitnu.

Pusa svima, čeka me generalno spremanje kuće u sat vremena dok mi se voljeni ne vrate domeka (ah kak sam puna ljubaviuser posted image )

< Poruku je uredio ruwenzor -- 15.2.2014 18:16:09 >

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 412
15.2.2014 21:11:40   
kisica
Ruwenzor - guza je u pitanju. Stolice su iste cijelo vrijeme od rođenja, ništa posebno samo taj kiseli miris.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 413
15.2.2014 22:52:58   
and1
Evo brzinsko javljanje :)
Lisica izbaciti vlažne maramice, fizioloskom i vatom brisati guzu, stavljati 10minutne
Obloge s fizioloskom, ako imaš plymicol mazi ujutro i navecer ako ne bude bolje onda ped. Jer će trebati
Jača krema. S obje smo se mučili tim opisima do negdje 2,2i pol mj i onda bi samo prošlo.

E mi je katastrofa! Ima temp.od sinoć, noć katastrofa,puna jr slajma pa se svako toliko izbljuje da to izbaci,stolica takodjer
puna slajma, ne mogu se pomaknuti od nje odmah civili, kaslje.. evo večerasje plakala od 8ipol
do maloprije, nit hoće sisu,nositi se,ležati,nista ništa. Van sebe sam, onda sam cijeli dan morala skakati oko
V jer je i ona u super raspoloženju a čim lezim s malom u sobi tj.pokušavam ju (neuspješno) uspavati ona radi gluposti u
dnevnom. Nadam se da će ova noć bar malo bolje o prospavane proc. Čisto sumnjam mislim da ju čujem..

Malo sam se izjadala,sorry!

Ljubimo vas sve!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 414
16.2.2014 8:02:14   
paola06
Kisica, jel si jela možda puno voća tipa agrumi (naranče,mandarine,limuni) ili općenito kiselkastije hrane? Bebe od toga znaju imati kiselu stolicu. Probaj jesti više juhe,mliječnih proizvoda,tipa jogurt sa probioticima. Probaj izbaciti svu suvišnu kozmetiku, guzu peri prokuhanom vodom, obriši papirnatim ručnikom i što više luftaj, zrači guzu, probaj dan-dva ne stavljati nikakvu kremu, i možda pelene bez gela i sa što manje kemije. Neznam koje koristiš,al probaj uzeti neke vulgaris tipa Babylove ili Libero. Inače,od kremica za guzu i za takve ojedine super je od Mustele Stelaktiv. Probaj u apoteci tražiti testere.
Sretno i nadam se da će te uspješno rješiti problemuser posted image

P mi plače, javim se još kasnije

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 415
16.2.2014 9:49:30   
paola06
Eto mene opet, pišem po drugi put isti postuser posted image user posted image Uh,kak me to živcira,napišem Rat i mir i onda raspad sistema,pa ti tipkaj sve ispočetkauser posted image user posted image user posted image
Sorry, ovaj post bit će kraći od svog neobjavljenog prethodnikauser posted image user posted image user posted image
And, kako je E? Kako je prošla noć? Nadam se da je malena ipak boljeuser posted image
Ruwenzor, super, može onda Jarun, meni paše svaki dan, osim ove srijede,dolaze mi svekići. A oko koliko sati? Meni osobno bi najviše odgovaralo oko 11,30h jer P jede oko 11 i onda spava od 12,12,30-14h pa se u to vrijeme pokušam negdje utaboritiuser posted image user posted image user posted image  Al nije bed ni neko drugo vrijeme,sve se da iskombiniratiuser posted image
Čekamo još Jelenko i njezin prijedlog!

pusa curke!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 416
16.2.2014 12:17:16   
Teona
Samo da se javim, malo sam pisala dok sam bila trudna, citam vas redovito ali nikako da se javim. Rastemo, moj mali koji je rodjen u 36 tjednu sa 2480 grama sada sa 7 mjeseci je vec preko 9 kila. Imamo 2 zubica i bas voli gristi.
Uveli dohranu prije 3 tjedna, za sada samo kasice ujutro, voli jesti ali sisanje nam je i dalje glavno.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 417
16.2.2014 22:05:01   
emaemily
Curke drage evo i mene napokon..mi smo super..decko papa super, poceo je i juhice sve voli. Ono sto me zanima je, kako ste izbacili nocna hranjenja ili niste jos? Moj decko bi papao 2 puta nocu i to po 210ml to je puno znam, jednu noc sam ga zavarala sokicem pa je izdrzao .. mene izmuci u noci jer 5,6, puta ustanem da ga umirim kad krene plakati .. znam da vec ima djece od pola godine koja spavaju po cijelu noc a ovaj moj mali bi samo jeo :)

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu Teona)
Neposredna veza do poruke: 418
17.2.2014 8:22:44   
and1
jutro!
bas lijepo da ste se javile vas dvije stare tipkalice user posted image
teona sjecam se kako je tvoj mali sve nas preduhitirio dok smo strpljivo cekale user posted image drago mi je da je sve ok i da nema nikakvih posljedica!

emaemily nazalost savjet ti ne mogu dati,prvorodjena se budila za jest sve do 2 i pol g kad smo ukinuli dojenje ali i dan danas se nocu budi 3-4 puta..drugorodjena se budi 1-2 puta i onda ju samo stavim kraj sebe i ona se sama posluzuje user posted image uopce se ne nadam prospavanim nocima uskoro niti to ocekujem..pomirila sam se sa tom cinjenicom da su mi djeca nespavaci.

ja sam jedva docekala pon. popodne jurimo ped. E je recimo nesto bolje, temp.nema ali joj zato slajm curi od svugdje, iz usta joj se sve cijedi cak.. puno nas spasava inhalator i inhaliranje jer koliko toliko razrijedi tu sluz makar na sat vremena.. noci su uglavnom prolazile zacuđujuce dobro! nocas je cak od 9-4 spavala bez budjenja (ili ju ja nisam cula je sam bila suvise umornauser posted image )

dosadna kisa opet pada,dugo je nije bilo user posted image i idem pokusati napraviti od kucanskih obaveza!
user posted image

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 419
17.2.2014 9:54:38   
paola06
Jutro!

Teona i Emaemily welcome backuser posted image user posted image user posted image
Teona, tvoj dečkić super napreduje,teži je od moje P koja je rođena u terminu,čak i prenesena!
Baš mi je drago da je tako, i da raniji porod nije ostavio nikakve posljediceuser posted image user posted image user posted image user posted image vo
Emaemily, što se buđenja noću tiče,mogu ti reć svoje iskustvo. P nikada nije jela po noći, zadnji obrok do 6mj je imala oko 23h. Kada smo uveli dohranu,sama ga je izbacila i sad zadnji put papa u 19h i spava do 6-6,30h ujutro. 
Po meni, tvoja beba se budi iz dva razloga, ili iz navike ili zato što je zaista gladna, pises da ste uveli dohranu, jesi sigurna da kroz dan dovoljno pojede, dohrane i mlijeka? Ako si sigurna da da, probaj umjesto mlijeka ili soka noću ponuditi vodu,ako se budi iz navike,za par noći će odustati,a ako je u pitanju glad, po meni kroz dan ne dobiva dovoljno hrane i zbog toga se budi noću. I ja sam imala takav slučaj s P, kad je štrajkala s mlijekom kroz dan,slabo je spavala noću i ranije se budila, iako je do tada uredno spavala cijelu noć, srećom kod nje je to bila faza,za par dana se vratila u ritam i sve 5. Ili možeš postupno smanjivati količini mlijeka koju daješ po noći za 30ml svaki dan dok ne dođeš u toga da si ga u mogućnosti skroz ukinuti. To je neko moje iskustvo s P, neznači da sam u pravu,ali kod nas je to funkcioniralo pa možeš pokušati. Sretnouser posted image
And, drago mi  je da je E mrvicu bolje, i dalje ju inhaliraj, špricaj fiziološku i usisavaj, bitno je da nema temperaturu. Bit će sve ok, mala mišica če za par dana biti ko novauser posted image user posted image
Idem i ja nešto pospremati po kući, van danas neidemo, ta dosadna kišauser posted image
Al zato smo se jučer zguštali, šetnja,kavica na terasi, P spava, ma idila!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gibam kuhat ručak za P! danas je na meniju, amaranth,cikla,batat!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 420
17.2.2014 17:33:25   
kisica
Na prehranu jako jako pazim, tako da sam 99% da nije od toga.
Inaće koristimo Pampers..za sad smo maramice izbacili, peremo guzu, budemo probali ove savjete.

Adrijan - 16.06.2009.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 421
17.2.2014 20:12:35   
and1
evo mi smo bile kod ped. hvala Bogu za sada joj se jos nije spustilo na pluca, nastavljam svim onim sto sam radila- inhaliranje, aspiratorom nosic, balzam mazanje prsa-ledja, sljez, prospan cepici.. mislim da je to to user posted image
tata ju je cuvao cijelo popodne dok smo V i ja bile na rodjendanu user posted image to mu je prvo cuvanje tako dugo od 4 i pol sata.. user posted image
idem sada uspavljivati Vanessu, Eva vec spava!

zelimo vam laku i mirnu noc!! pusa

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 422
18.2.2014 10:21:11   
ruwenzor
Jutro djevojke! U ned je bilo prekrasno vrijeme, poveselila sam se da se bude tak i nastavilo, već sam i role izvadila za Jarun i kavicu user posted image a sad opet user posted image (neurotična treskavica kak bi Ganja reklauser posted image )
N još šmrca, jučer sam i ja počela, nasreću H je ok, al sve u svemu- ništa od rolanja tak skoro user posted image Možemo kavu prebaciti na drugi tjedan? Ne bih vas htjela zaraziti. Btw Jelenko kak si? Ozdravile?
And držim fige da i vi uskoro ozdravite, i uvijek se možeš izjadati, zato smo tu user posted image shvaćam kak ti je, trčati od jedne do druge a nijednoj se ne možeš posvetiti koliko bi htjela.
Izgleda da je gotov jutarnji spavanac, pusa svima user posted image user posted image

< Poruku je uredio ruwenzor -- 18.2.2014 10:22:41 >

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 423
18.2.2014 12:55:41   
Pipi 33
Dan svima!
Vidim jos se vuku prehlade.. Mi imamo srecu, dobro se drzimo, L jos nije dobio znakove kozica, mozda ce ga i ovaj put zaobici! Ali to je nevjerojatno vec je 4-5x bio u doticaju s djecom koja imaju kozice i nista, a ja bi volila da to preboli..
L mi se jos budi 3-4x vise se ni nerviram nego ju samo prištekam na cicu u polusnu i nastavimo spavati!

Paola probali smo kuhati amaranth 40 ak min i bolje je prihvatila ali joj isto nije namirnica br 1, moram se dobro izglupirati da bi pojela par zličica! E i sto se tiče pisanja, kad završiš odma kopiraj i probaj poslati, jer ti nakon nekog vremena prikaze erorr i onda napravis novi post i samo zaljepis, tako uvjek imas sigurno i sejvano! Tako ja uvijek napravim i sigurna sam da ne trebam pisati sve ispocetka!

Sad smo uveli marelicu i šljivu, palentu, bananu od novih namirnica!
Marelicu i šljivu sam kupila od alnature u dm suhe, malo ih prokuham i izmiksam s ostalim uvedenim namirnicama!
Neki dan sam joj napravila tikvicu, korabicu, luk, šljivu i jabuku! Meni je bilo malo čudan taj mix, ali ona je super prihvatila i sve pojela! Tako dok ona to voli, mješat cu voće i povrće!

Bili smo u nedjelju 4 h na bazenu, L nije htjela van, obozava vodu! Čak imaju i veliki bazen u kojem puštaju valove svakih 10 min i mm ju je stavio u onaj kolut za bebe i isli su na valove, ona se nije prestala smijati koliko ih je ljuljalo i pljuskalo!

mamasita bas mi je drago da je P skinula gipsić jos dok nisu počele velike vručine!!!

ruwenzor nisam nikako mjerila L u ovih mjesec dana, neznam kako idu kontrole u hrv ali tu bebe imaju s 6 pa sa 12 mj, tako da se moram nekako snaci i vidjeti di mogu vagati L!
Ali mi je bilo smjesno u ned, bila je jedna gdja s blizancima u bazenu i kaze ona meni: moji dečki su isto stari kao vasa curica, i pitam koliko imaju!? Kaze ona 3 mj!!! A moja 7!!!!! user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 424
19.2.2014 6:41:55   
emaemily
Jutric curke evo 6:39 ja vec pijem kavicu, decko me nocas 3,4, puta budio..uf..sreca legla sam s njima u pola 9 inace bi jutros bila krepana.. Nikako da okrenemo ovaj ritam pocinjem raditi za 10 dana nemam pojma kako cu onda sve ovo izdrzati nadam se da ce se stanje mao stabilizirati dotad :) Pusa vam i lijep dan

Today I'm thankful <3

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!