|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice 2013.
27.1.2014 15:34:45   
mamasita
hej curke,ali ste se raspisale,jupiiiiuser posted image user posted image
ganja,drago mi da ste ozdravili i nadam se da nećete takav vikend skoro imati,pa kud još i tm nepokretan,mogu misliti kako ti je bilo veselouser posted image user posted image dječica su ti prekrasna,ma baš ste lijepa obiteljuser posted image
paola baš mi je drago dapuno papate,i hvala za inf za palentu,to će mi dobro doći za ubuduće kada bude imala problema sa stolicom,sad su nam stolice još uvijek kao na početku,jer pošto ciki i počela sam sa dohranom,onda joj bude one zlatnožute boje i kaki tri puta na dan,rekli bi školski primjer user posted image baš sad spava,danas smo se šetali,cure su vozile bicikle,pa smo išli do susjede malo da se cure poigraju sa malim susjedićem i tako,pa su se umorile,sad su poručkale i ja skupa sa njima.danas smo papale paštu sa tunom i vrhnjem i mljac je ispalo,super,a brzo gotovo,cure to obožavaju.mm išao do mog šogora nešto u vezi guma na autu i tako,danas je doma,pa radi dva dana,pa je opet doma pa radi u petak pa je onda doma za vikenduser posted image
E sam bila upisat u školu,joj bila sam tako uzbuđena,ne vjerujem kako je 6 godina proletilo,joj kako sam starauser posted image user posted image
N je super,postala je prava čistunka,sve mora bit na svojem mjestu,ujutro se probudi napravi krevete,onda počisti wc pa svašta nešto,prekomična je ali stvarno voli pomoć ljubav mojauser posted image pa da tako mali ne mogu,ne mogu vraga,mogu oni i više nego šta mi mislimouser posted image user posted image user posted image
ruwenzor,baš mi je drago da ste uspostavili neki ritam,to je superuser posted image
mishica,molim te ako imaš fejs pošalji mi pp da te dodam na ringerajke na fejsu ako želiš user posted image user posted image
mi smo noćas imali ludnicu sa spavanjem,lolica se budila 54684762455 putauser posted image user posted image i onda pococa dva puta doslovno i zaspi i tako unedogleduser posted image user posted image
ovi zubi će nas uništituser posted image
a meni moe vrijeme počinje kada svi zaspu,...onda si lijepo napravim kakao,zavalim se na kauč i utonem u knjigeuser posted image trenutno sam na 50 shades of grey user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 28.1.2014 18:50:07 >

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 326
   RE: LJetne bebice 2013g
27.1.2014 19:57:23   
JELENKO VG
Pozdrav cure!!
Evo malo sam vas čitala ,koliko sam uspjela i reko da se javim malo,nisam dugo!!

Kao prvo Mishica dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image
Plavka-sretno na operaciji,drzimo figiceeeeuser posted image user posted image
Vauuu baš ste se raspisaleuser posted image user posted image ....Malo smo živnule!!

Mi muku mučimo sa trećim zubićem,prehladom,kašljanjem,začepljen nos....ma čudesaauser posted image
Bili danas kod doktora,kažene sviđa joj se kako pišti u plućima kada diše!! jadnica,dvije noći ne može spavati kako joj je nos začepljen...
Baš se jako razbolila...I glas joj je u banani,promukla!user posted image Non stop joj usisavamo šmrkljiće,inhaliramo....sve živo samo da bude bolje...I čini mi se da je danas bolje nego jučer hvala Bogu..
Imala je malu temperaturu ali vjerovatno jer je taj zubić izbijao...
Smiješna je...dva mala zuba dolje već se dobro vide...Kupila Calgel koji joj je čini mi se dosta olakšao!

Što se tiče dohrane,mi ne kupujemo kašice nego sve radim i miksam doma.
Nisam protiv kupovine nego jednostavno imam volje raditi i kombinirati namirnice doma,a i E sve živo papa pa mi je tak svejednouser posted image
Počeli smo sa voćem-kruška,jabuka,banana-to sve smiksam u kombinacijama i eventualno dodam žitarice.Zatim povrće-tikvica,mrkva,blitva,brokula...probala sam i piletinu,rižu,palentu...i stvarno sve jede odlično i baš imam sreće što se toga tiče.
Ujutro i navečer popije bocu i ne vidim da išta lošije pije od kada je počela dohrana.
kakala je tvrdo dok nije počela piti vode malo više i pd tada je kakica super!user posted image

Unatoč bolesti jede ko termit!! hehehe

Za dva tjedna imamo pregled i pikice pa ćemo vidjeti koliko je napredovala.Meni je jako velika i buca,tako kažu i drugi.

Pozdrav curkama i bebicamauser posted image user posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 327
28.1.2014 11:50:04   
mishica2
Mamasita, nisam ti na fejsu, frendice su me nagovarale, ali ja se još odupirem user posted image
L mi već par dana pojede kašicu i nakon toga je ne dojim, izdrži oko tri sata, kao i kad papa mlijeko. Jedino mi nije htjela vodu na žličicu, sve bi ispljunula van, pa smo joj kupili čašu sa silikonskim kljunom, imam osjećaj da je jučer napola s njom masirala desni a napola pila user posted image Morat ću prije i nakon pijenja provjeravati količinu jer čaša nema mjeru.
Stolicu zadnjih dana ima po par puta dnevno, samo što više nije sraćkica, što mi i odgovara.
Paola, hvala za info o palenti i bući. Čitala sam da navodno i proso i maslinovo ulje otvara, naravno i sokić od šljiva.
Jelenko, imam i ja volje i vremena praviti joj kašice doma, ali nemam svoje namirnice, a baš ni povjerenja u naše centre. A ponešto što dobijem domaće preko rodbine i sl. svakako ću joj napraviti. Evo, baš sam dobila domaću tikvu i malo blitve, ali to je za dva - tri dana. Nažalost, preko zime je i izbor jako slab...
Znam i neke ženice koje djetetu kupuju voće i povrće u centrima i na placu (kao i sebi), jer ne žele kasnije imati probleme, jedna kaže da joj prvo dijete nakon kupovnih kašica dugo nije htjelo jesti njenu hranu...
Naišla sam na neki članak o namirnicama koje se najviše tretiraju, odn. najviše upijaju pesticide, pa ako koga zanima evo link: http://www.sensaklub.hr/clanci/zdravi-odabir/najzagadenije-voce-i-povrce
Sutra je u Kozmu popust od 30% na dječju hranu, kozmetiku i pelene, a od četvrtka je popust 15% na sve Hipp staklenke u Muelleru.
user posted image
Moram se malo posvetiti bubici user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 328
28.1.2014 11:58:38   
mamasita
hej mishica ,svaka čast,što uspiješ odoliti čarima fejsauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam naime teži ovisnikuser posted image
hv ala ti što si javila za popuste,baš mi trebaju dve,tri stvari.
mi smo se opet budili 2516826126552 putauser posted image user posted image user posted image user posted image ,kao zombi sammmm!!
vani je baš brrrrrrrrrrr i puše buretina.
ne znam što ću danas kuhatuser posted image

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 329
28.1.2014 13:38:09   
JELENKO VG
...Mishica baš....kako uspjevaš??I ja sam ovisnik teži user posted image user posted image

I Ema se noćas budila mali milijun puta!!
Već sam kronično neispavanauser posted image
Ma znam..kuham ono što imam domaće a ostalo kupim....malo su mi te kašice i skupe za ovog mog termita koji bi ih smazao u trenu user posted image
Danas idemo doktoru da ju opet posluša.Prestala je zviždati u plućima,sada samo malo hropće,ali i dalje je nervozna za poludit...Valjda još zubi ide van...
Mrzim ovu zimu i jedva čekam lijepše vrijeme jer ću poludit u stanu grrrrrrruser posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 330
28.1.2014 13:41:28   
JELENKO VG
Super za informaciju za popust u Mulleru...sutra jurim po peleneuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 331
28.1.2014 14:42:19   
mishica2
Jelenko, prekosutra je u Muelleru popust, ali ne na pelene, dane bude zabune.
Znam, kupovne kašice su dosta skupe, ja sam evo danas L pomiješala kupovnu sa žlicom raskuhane riže i fino ju je zasitilo. Inače je jedan dan pojela 2 kupovne od po 125 g. user posted image
Inače, čini mi se da Mueller ima najveći izbor svih kašica, s time da sam primjetila da su npr. Hippove na njemačkom jeziku, dok su drugdje za hrvatsko tržište.
Ako i vi mamice saznate za neke dobre popuste hrane, dječje opreme i sl, objavite, vjerujem da svakome nešto dobro dođe...user posted image
Mi još nemamo nijedan zubić na vidiku, pedijatar je rekao da bi mogli u dogledno vrijeme, pa nas pravo veselje tek čeka user posted image

Neposredna veza do poruke: 332
28.1.2014 16:47:41   
JELENKO VG
Aha ja mislila da sam pročitala na pelene istouser posted image
nema veze,ionako ću ići tamo po neke stvari.
Mi došli od doktora i malo je bolje,u četvrtak opet pregled!
Rekla nam je da možemo malo van prošetati da bi joj friški zrak dobro došao.

Mi smo u fazi kupovine auto sjedalice pa eto ako nešto neko čuje.
Paola-ti s nešto spominjala neke akcije na autosjedalice koliko se sjećam??

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 333
28.1.2014 17:20:03   
mishica2
Ne, u Kozmu su snižene pelene user posted image
Ja ti samo znam da do kraja siječnja adax ima 20% popusta na gotovinu, a mislim da sam vidjela u Bubamarinom katalogu neku AS.
Idem, moram završiti ručak, muž će mi doći s posla, a ja zabušavam user posted image

Neposredna veza do poruke: 334
28.1.2014 17:53:52   
JELENKO VG
Joj Mischica..posljedice nespavanja heheheuser posted image

Sad sam tek skontala Kozmo,Muller hehehe

< Poruku je uredio Zvonki -- 28.1.2014 18:50:38 >

(Odgovor članu mishica2)
Neposredna veza do poruke: 335
29.1.2014 8:05:36   
paola06
Jelenko,da akcija je u Baby centru,koliko se sjećam da je teta rekla do početka veljače ba Cybex autosjedalice.
Imaš još i u Magic baby popust od 20% na Romer autosjedalice.

http://www.magicbaby.hr/roemer-britax-hr.html
Ovo je naša
https://www.babycenter.hr/proizvod/71532/autosjedalica-cbx-isis-grupa-123-grey-rabbit7dark-grey-514106022

Neposredna veza do poruke: 336
29.1.2014 10:05:08   
ruwenzor
Jutro! H je opet odspavala 8 sati u komadu ove noći user posted image user posted image i onda još 4 h na ciki. Inače ima kratke spavance oko 10, 12:30 i 16:30 (ovaj zadnji vani u kolicima dok se igram s N u snijegu). Jako joj se sviđa sjediti mi u krilu al to pokušavam svesti na najmanju mjeru, draže mi je da je na podu pa se vrti. Kad su vaši počeli sa sjedenjem u krilu? Koliko im dozvoljavate da tak sjede? Btw kak su Plavka i Klara? Bježim ju uspavati, vrijeme je user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 337
29.1.2014 10:46:47   
mamasita
hello :)
evo lolica je spavalas sinoć od 21 pa do 01 ipol,onda je bila bidna uru vremena,pa je zaspala do 6 pa je opet spavala do osam i poluser posted image user posted image ja sam naravno,umjesto da odem spavat visila na fejksu do 1user posted image user posted image i onda legla u krevet i normalno da seprobudila user posted image user posted image
i da,samo bi se nosila i evo baš mi je se sad pokakala a promijenila sam joj pelenu user posted image user posted image
tu kod nas sunceeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 338
29.1.2014 13:18:04   
paola06
helloo!
P mi spava pa da se nakratko javim prije nego se probudiuser posted image
P zadnja dva-tri dana ima totalno poremećen ritam,stalno je nervozna,nemozes joj s ničim ugodit,ništa joj ne paše... kaze mm,na mamu jeuser posted image user posted image user posted image
Evo zadnjih par noći loše spava,budi se par puta u toku noći,što prije nikada nijeuser posted image user posted image user posted image  Odlazak na spavanje je posebna priča, po sat vremena vrišti u krevetu i nemože se smiriti,ne pomaže ni mobil,ni šuškanje,ni nunanje,ništauser posted image user posted image
Jedino što pali je da je uzmem i uspavam držeći je na prsima,tako je voljela spavati kad je bila mala bebica.
Danas otkad je otvorila oči oko 5,30h samo plače,neće se igrati,ništa....Jede normalno,i kad ju uspijem uspavati spava normalno...
Što se vremena tiče,danas je i kod mene sunce,je hladno,ali je lijepo....baš sm se mislila išla prošetat sa P,i usput do Kozma,a ono muž obadvoja kolica vozi kod sebe u autuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pozz curke, oprostite na kukajućem postu, al nemam ništ pametno za reć....

pusa bebolincimauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 339
29.1.2014 15:34:16   
JELENKO VG
....Paola- tako je i moja E zadnjih tjedana...danas se čudom probudila vesela i cijeli dan je nasmijana,igra se i brbljauser posted image
Ali noć je druga priča..do nedavno je pajkila cijelu noć,do 6 h..i milina!!
zadnjih tri tjedna se budi svakih cca sat-dva i plače,pa joj duda ispadne,pa je nervozna...svašta nešto...namažem calgelom gornje desne i čini mi se da se smiri...

Vjerovatno su zubi i kod Puser posted image ..
Mi imamo dolje dva,i navodno idu u paru pa čekamo gornja dva iako sam već mislila da ima gore zubić a ono to samo zubno mesouser posted image

Mi danas išli šetati malo van i dobro joj je došlo,posloje toga je spavala dva sata u komadu..

odoh kuhati blitvu i krumpir termitu... Puseeee

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 340
29.1.2014 15:38:01   
mamasita
ajme pa mi sve imamo identične probleme sa spavanjemuser posted image user posted image
Paola,znam kako je to kada ti muž uzme kolica sa sobom ili kada uzme ovac ili karticu pa ti ne pusti a ti biš baš u šetnjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lolica sad spava!!!a ja odoh pojesti štogod :)

Neposredna veza do poruke: 341
29.1.2014 17:29:11   
paola06
hej cure.... zaboravih vas nesto pitati.
bili smo prošli tjedan kod pedice,pregled,pikice,sve ok.
i tako izmedu ostalog pricamo o dohrani, i pita ona mene dal imam od koga nabavit domace meso,konkretno teletinu,da maloj dam teleca jetricauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ostala sam u šoku,jedino sto sam uspjela izustit "Nemam domaceg mesa".
jel se koja susrela s tim?
pretpostavljam da aludira na željezo,i hranu bogatu njime, al brate mili, teleca jetricauser posted image
To mi se cini too much za bebu od 6,5mj.
Jedva je prihvatila i piletinu,diže joj se želudac od nje,a di iznutrice....uhhh,nemogu doć k sebi....
neznam možda ja pretjerujem,recite.....

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 342
29.1.2014 17:43:50   
paola06
Ruwenzor,što se sjedenja tiče, meni P sjedi u krilu zadnjih mjesec dana i bas to voliuser posted image
Dizala se ona i prije u sjedeci,al nisam je stavljala dok na vjezbicama nismo dobili zeleno svjetlo. Meni je fizio rekao da je sjedenje u krilu ok,naravno ne dugo,koliko bebi pase. Moze sjediti i u hranilici,svugdje gdje ima cvrst oslonac. btno je da se ne naginje prema naprijed,tj.da joj je kičma ravna da ne opterećuje lumbalni dio

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 343
29.1.2014 18:16:08   
tomato
pozdrav mame
evo ja imam jednu dilemicu.. moj mali princ ima 7 mjeseci, s dohranom smo počeli kad je napunio 6, i zasad idemo polako ali sigurno. ono što mene muči je: prije par dana smo prešli s bebimila 1 na Bebimil 2 koji ide od 6 mjeseci i od tada mu je stolica užasno tvrda, danas se čak i rasplakao dok se kakio user posted image . dosad mu je stolica bila skroz uredna i nismo imali ni grčeve. sad se ja pitam, jeli taj zatvor od bebimila 2 koji je puno gušči? user posted image skroz mi ga je milo gledat dok se tako muči. jeste li se vi sreli s problemom zatvora kod prelaska na jaču formulu? dal da mu vratim bebimil 1? inače on nema još ni jedan zubić al straaašno je nervozan i slabo spava. pozdrav svim mamicama i bebicama

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 344
29.1.2014 19:05:14   
JELENKO VG
...Meni E sjedi na meni i u hranilici,ali ju ne forsam baš dok sama ne odluči sjediti...U hranilici se sva iskrivi u stranu a na manei onako čvrsto sjedi..

Paola-teleća jetrica??Iskreno,prvi put to čujem,i nekako mi je to preteško za bebu tak malu,ali ko zna...trebalo bi malo prosurfati i proučiti.
i ja bi tako reagirala vjerovatno.meni E papa piletinu i fino joj ide,teletinu još nismo probali.

Tomato-mi smo isto imali tvrdu kakicu kako smo prešli na Hipp 2.I to baš jako tvrdu da se jadna mučila i stenjalauser posted image
Probala sam sa kruškom,tikvicom i što više tekućine i mogu ti reći da je upalilo.Je da još uvijek tu i tamo ima tvrđu stolicu ali sve se nekako reguliralo pogotovo od kada je počela piti više vode

(Odgovor članu tomato)
Neposredna veza do poruke: 345
30.1.2014 8:58:48   
ganja
Pozdrav svima!

Prvo tvrda stolica: user posted image ...nemam iskustva s AD, ali znam da mame često miješaju prvu i drugu formulu par dana prije nego što potpuno prijeđu na novu, možda bi i to pomoglo, da se polako navikava trbuščić. Što se tiče napinjanja i meni bi prvorođena plakala, ali stolica joj uopće ne bi bila jako tvrda, ali za razliku od one prve - kompaktnija. Ja sam si to objasnila tako da je vjerojatno imala "osjetilni" šok, a tako je vjerojatno i bilo jer je nakon prvih par dana nakon što smo počeli s dohranom (i isto toliko stolica, znači nekih 5-6) prestala plakat, samo bi se malo više zajapurila i obavila bez problema...radilo se samo u prilagodbi i neugodi prilikom nove "vrste" stolice. Nadam se da je i kod tebe, tomato, u tome stvar. A, naravno da treba obraćat pažnju na namirnice koje beba konzumira jer kako brzo ih nešto zatvori, jednako brzo ih neka druga namirnica "odštopa" ...btino je što više tekućine i to bi trebalo biti to. Ja sam svome pokušala jučer dati da pije vodu iz bočice, čisto za probu i na prvu sam bila ful zadovoljna jer mi se činilo da je skužio i da sisa ful...da bih skužila da nije ništa popio nego je dudao kao dudu user posted image ...dala sam mu jučer opet rižine, pola doze i pola od toga je pojeo, nekih pola deca. mljackao je i uživao i bunio se kad ne bih dovoljno brzo punu žličicu primicala ustima...user posted image danas ću mu dati opet...

ruwenzor, ne znam jesam li spominjala posao, ipak sam još na "čekanju"...ali spremni smo za "zamjenu uloga"

Što se tiče spavanja, moj NIKAD nije prospavao noć, ali je uletio u super ritam, od nekih 10 navečer do 4 ujutro i taman kad sam se navikla se malko prehladio i opet počeo budit oko 2, a onda barem još jednom do jutra...mah, samo da on meni brzo prizdravi..kapamo mu otopinu od bijelog sljeza i usisavamo i to je to..

Teleća jetrica - nemam pojma, nikad čula! user posted image ..moja prvorođena ima 2,5 god - još je nikad nije probala...ja ne jedem meso pa moram priznati da moji doma i nemaju neki dijapazon mesnih jela, mislim jedu ga redovito, ali je to uvijek neka klasika, pureće, pileće, goveđe, teleće, a od svinjskog samo ono suho za u maneštre i to..i jedemo puno ribe..

Ja se osjećam preoporođeno jer sam prije dva tjedna počela trčati! Pokušala sam na neki aerobic, ali mi jedini trening koji je u terminu koji mi odgovara - u 21, nekakav trx koij mi se baš i ne sviđa pa sam se ja vratila svom trčanju user posted image ..nije to neko ludo trčanje, ali gledam otići barem svaki drugi dan po nekih 20 min/oko 3 km user posted image , a od ožujka krećem s adidasovom školom trčanja - jedva čekam!

Sjedenje - moj uglavnom "sjedi" u viperu, (ima 4 mj i 10 dana) a zadnjih par dana ga i u hranilicu znam stavit dok kuham, ali onako sa ful spuštenim naslonom...u krilu mi je uvijek dosta kratko i nikad u sjedećem položaju, uvijek u onom "poč2tnom" kad je kralježnica u položaju luka..ali da se njega pita, on bi već i stajao :D u shantalu/tummy tub za kupanje ga jedva uspijem spustiti user posted image user posted image koliko ispruži i ukruti nožice. Uglavnom je u baby gymu ili se vrti po kauču koji nam je razvučen konstantno otkad je Tonka napunila nekih 6 mjeseci, znači već 2 godine user posted image user posted image user posted image i kad se družimo/igramo uglavnom to radimo ili hodajući/plešući ili tako da ga zabavljamo dok je u ležećem..

Jedva čekam pregled (za neka dva tjedna) da vidim nove "dimenzije". Bilo mi se jedno vrijeme činilo kao da samo ide u dućžinu, a sad mi se u zadnjih par dana baš "zaokružio". user posted image

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

Neposredna veza do poruke: 346
30.1.2014 13:33:01   
paola06
pozz ekipauser posted image

P spava,ručak se kuha,pa dok vlada blaženi mir da napišem par rečenica....
Noć je opet bila koma,budila se sto puta,prevrtala po krevetu,a u 4,30h začuo se i dobro poznati vrisak,i onda u naš krevet,pa nunanje,maženje,čaj...ništa....onda joj se još od silnog plača začepio i nos i tu je nastao rusvaj,čišćenje,usisavanje,njezino plakanje...
Što je uzrok lošem spavanju i noćnom buđenju,neznamuser posted image
Mm tvrdi da je gladnauser posted image  hm....možda....neznam ni sama....makar već 1,5mj jede i ide spavati u isto vrijeme i nikad se nije budila.... do zadnje dvije-tri noći... Na kraju sam joj dala malo mlijeka,popila je oko 60ml,da se probudila uz takav vrisak zbog tako male količine pojedenog mlijeka,iskreno ne vjerujem...On bi da joj ponovno uvedemo kasnovečernji obrok,ja sam protiv,kad ga je već sama izbacila prije 1,5mj,mislim da ponovno uvođenje obroka vodi lošim prehrambenim navikama i da će se kasnije buditi ne zbog gladi nego zbog navikeuser posted image user posted image user posted image . Kroz dan,pojede dovoljno u to sam sigurna.
Iskusne mame,šta vi mislite?
Cure,kako stojite s kilama poslije poroda? Ja sam prije trudnoće imala 55kg, sad neide iznad 52-53kguser posted image user posted image user posted image  Svi mi govore da sam užasno smrsavjela,da više jedem bla,bla... jedem,čak i dosta slatkiša,kolače,al jezičac na vagi neide gore....

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 347
30.1.2014 18:08:12   
mamasita
hej curke,ajme koje vrijeme grozno,groznoooouser posted image
p i mm spavaju,e i n gledaju crtić a ja malo koristim priliku da se javim.
mi smo još krezubi i ja mislim da bi mogao sutra izić zubić vani,zato jer joj se bijeliuser posted image user posted image i neka više krene van jer ja sam luda,prije je spavala normalno ali sad,ajme majko,zadnjih desetak dana,koma,spavanje nam je pravi komitis,valjda jer zbog zubičća takva,budi se u jedan,pa u dva pa u tri i tako unedogled,dva puta pocica i zaspi,tu ni duda ne pomogne,tako da paola,mislim da nije glavna već je ili muče zubići ili odspava malo a misli da je spavala tri ureuser posted image user posted image ,vjerujem ti da sui koma jer ja jesam,i mislim da joj nemaš potrebe uvoditi obrok akom ga je izbacila,ali ja neznam pošto ste vi na ad koliko bi ona u biti trebala popiti jwer ja još uvijek dojim na zahtjev i ne pratim koliko pojede,mislim nemogun znati koliko po ml povuče u jednom obroku.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 348
30.1.2014 18:10:12   
mamasita
benti,ja kada čitam sama sebe,ispadam nepismena koliko grešaka imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 349
30.1.2014 18:46:40   
JELENKO VG
bok curke!!
Mi se vratili od doktora,još uvijek " hrče" i ima dosta šlajma na bronhijima...dala neki inhalator poslije inhaliranja,i da ju tuckamo po leđima da to izađe van.
Što se tiče spavanja,komauser posted image user posted image ...Noćas opet buđenje svako malo...Vidim svi imamo iste probleme.
Do prije mjesec dana je tako lijepo pajkila a sada....user posted image user posted image user posted image ....
Nadam se da će uskoro proći i tješim se da su zubići...
Paola-
Ja nebi uvodila obrok ako se već odvikla...Bolje pričekati da prođe ta faza buđenja.

Vrijeme je grozno,jedva čekam proljeće...dosta mi je zime.iako imam filing da će ova potrajatiuser posted image
Nama pao dogovor!! Za dva mjeseca idemo na posao raditi bebicu hheheheuser posted image user posted image ...Ako bude kao i E iz prve bit će super heheheuser posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!