|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJetne bebice 2013g
11.12.2013 13:46:45   
Pipi 33
Jelenko sretan rodjendan!!!user posted image user posted image user posted image
Sarah_zg cure su nam tu negdi po duzini i debljini! Jos A nosi robicu 62 kao moja!! Meni je to ok jer duze mozemo iznositi dobivenu robicu, zao ju nam je spremiti user posted image
Ostalo nam je od jucer jos bolonese umaka, samo da jos zakuham pastu i rucak gotov! Joj kako dobro sto se ne moram misliti sto cu novo skuvati!
L mi spava, taman stignem obaviti jos neke kucanske poslove, pa cemo onda malo u šetnjicu, steta ne iskoristiti ovo lipo vrime!
Ostale mamice i bebice di ste!?
Pusa svima

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 251
11.12.2013 20:41:52   
paola06
hello!
Da se i mi malo prijavimouser posted image
P je prije tri dana navršila 5mj,kako vrijeme leti,nemogu vjrovati,kao da sam je jučer rodilauser posted image
Prava je frajerica,odkad se naučila okretati s leđa na trbuh sva si je važna,problem nastaje jer još nezna s trbuha na leđa i onda je to vrisak,vratim je na leđa,za sekundu je na trbuhu i tako u nedogleduser posted image user posted image user posted image user posted image  To joj je sad glavna fora!
Zadnjih par dana je dosta nervozna,muče je zubići,nosimo ogrlicu i čekamo da nas posjeti zubić vilauser posted image
Što se jela tiče,super je prihvatila dohranu,jede uglavnom sve što joj ponudim,al najviše se veseli krušci!
Danas smo nas dvije bile u kupnji božićnih poklona,rješila sam P,muža,kumu,kumče i naravno sebeuser posted image  Moram još vidjeti s mm što ćemo svekićima,i ja moram odlučiti što ću svojimauser posted image  Ako imate kakvu ideju,pucajte!
Ovih dana,sva sam u božićnom raspoloženju,i da se malo pohvalim,napravila sam inventuru u ormaru,maknula sve što više ne nosim,spakirala i poslala potrebitima. Javila mi se i jedna mama s molbom nekih sitnica za svoje dvoje dječice,tak da sam spakirala i nešto igračaka,slatkiša,slikovnica i poslala im....Nemogu vam opisati kako se dobro osjećam,nekako sretno i ispunjeno....eto,nadam se da sam nekom bar malo uljepšala blagdane.

pusam bebice! pozdrav mamice!

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 252
12.12.2013 7:53:06   
ruwenzor
Jutro! Nikako da vam se stignem javiti, N mi je prehlađena ovaj tjedan, malo šmrca i kašlje, pa ju ne vodim u vrtić dok ne ozdravi (sarah držim fige da ti i G prestane šmrcati) pa smo to iskoristile za crtanje božićnih čestitki (super crta snjegovića i kuglice na boru, moram ju pohvaliti malouser posted image ) Za cure su pokloni stigli, naručili smo od unicefa tanjuriće za H i memory za N, kupili budemo neke sitnice za mog brata, bratiće i šogoricu, ostali će dobiti cmoku i čestitku user posted image
H mi je prije par dana napunila 3 mj i sve je slađa, priča, pjeva, slini user posted image neki dan se okrenula s leđa na trbuh al mislim da je to bilo sasvim slučajno, nije ponovila, još se samo vrti s boka na bok. Na trbuhu bude koju min pa joj dosadi, al ak joj stavim jastučić ispod može ostati dosta dugo na bušici, osobito ak je okrenuta prema telki user posted image . Hvata sve kaj stigne i trpa u usta, kupanje joj je super, maše rukicama i nogicama ko velika, još koji tjedan pa krećem s njom na bazen, N je krenula s 8 mj al H kada nije dovoljna user posted image Ima oko 6 kg, nosi uglavnom 68 i neke 74 bodiće i hlačice, još samo ciki.
Jelenko sretan rođendanuser posted image Sretno sa zubićima, držim fige da izađu što bezbolnije. N sam mazala s calgelom kad sam vidjela da izlaze i davala joj igračke za grickanje.
Paola baš lijepo od tebeuser posted image , trebala bih i ja napraviti generalku pa proslijediti.
Idem si skuhati kavicu dok još stignem user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 253
12.12.2013 8:37:33   
ganja
Jutro, mame!

Evo i nas brzinski uz kavicu.

I Z je malčice zaštopan, preko dana je skroz ok, ali ga pred jutro, oko 4-5 uvijek malo jače "guši", jutros je čak i povratio, valjda od sekreta koji mu se počeo slijevati iz nosića...inače normalno jede i duda, a bo'me i napreduje, mislim da je već negdje oko sedmice user posted image , a za 7 dana će 3 mjeseca tek. :D ...ali i dugačak je.... noćna buđenja su i dalje dva redovita, a po danu još nema ritma osim ovog jutarnjeg spavanja, nekih sat vremena nakon buđenja obično odvali još jedan sat...

Postao je apsolutno neodoljiv, nije što je moj user posted image user posted image user posted image jaaako voli biti u baby gymu, mlatara rukama i nogama i sve češće mu pođe od ruke da nešto zgrabi i onda odmah, naravno, vuče prema ustima, počeo si je fiksirati šakice, ali ih još ne kontrolira potpuno, drži je pred očima i promatra, a onda si je u sljedećem trenutku zabije u oko user posted image umirem od smijeha...guguće sve u šesnaest, a jučer je čak jednom zabrujao usnicama, ali mu nije uspjelo ponovit user posted image

..nego, muči me, počeo je prduckati tako da dobro zasmrdi, a stolicu ima svaka 2-3 dana, istu kao i prije, ništa gušću...to me baš zbunjuje jer ja u svojoj prehrani nisam promijenila ništa, a on još uvijek samo doji i, osim tih plinova, ne pokazuje ni na koji način da mu to rijetko obavljanje nužde smeta...niti je nervozniji, niti napuhaniji, ima isto apetita...bo...user posted image ..znam da kažu da dok beba samo doji i ima po jednu stolicu svakih 5-7 dana - a bez subjektivnih simptoma zatvora - da je sve ok...ali ipak bi mi bilo draže da je ta stolica nešto češća...

Frendica mi je rekla da je njezinoj prijateljici pedijatrica predložila da počne s nadohranom kad su se bebici isto tako s oko 3,5 - 4 mjeseca prorijedile stolice, jer joj navpodno nije dovoljno samo mlijeko - jeste li ikad čili za neki takav sličan slučaj?...moram priznati da sam protiv nadohrane do 6 mjeseci, ali da mi ovo objašnjenje ima nekakvu logiku...budući da je on stvarno velika beba...mišljenje, molim! user posted image ...a i radije bih krenula s nadohranom nego s adaptiranim...

Hvala!

Što se tiče božićnih poklona ja sam se ove godine bacila na izradu otisaka dlanova/stopala u tijestu i to će, uz neke još sitnice, lijepo obojane/lakirane dobiti sve tetke i nonići i to...i mogu vam reći da super izgledaju...Recept je šalica brašna+šalica soli+ pola do šalice mlake vode - i to je to! Dobro umijesiti, napraviti "polpetice" valičine dlana/stopala djeteta i otisnuti...zatim posložiti na lim i 3 sata sušiti u pećnici na 100 stupnjeva...budući da mi se to činilo puno (skupo) - ja sam pokušala i uspjela osušiti na našoj peći na drva...nakon toga lakirala i flomasterom za cd-e pored dlana napisala ime djeteta i dob..e, da, prije sušenja slamkom izbušila rupice i na kraju provukla rafiju da se može objesiti na zid!

Paola, super za donaciju, i ja sam prošle godine nosila, a sad baš slušam za akciju - donacija hrane za beskućnike, mislim da ću to odradit ove godine...moji iz pule obično se uključe u akciju kupovanja poklona za štićenike dječjeg doma... user posted image

Ruwenzor, super za bazenčić, čujem da je to super za bebe...

Jelenko i tina - sretan rođendan u zakašnjenju i tina - baš mi je drago zbog vas user posted image user posted image user posted image user posted image

T. - 17.7.2011. <3
http://lb3f.lilypie.com/nHsTp2.png
Z. - 19.9.2013. <3
http://lb1f.lilypie.com/AGxwp2.png

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 254
12.12.2013 10:22:35   
JELENKO VG
Jutro mamice!
Da se na brzinu prijaviuser posted image user posted image mo.hvala na čestitkama za roćkas!
Jučer napravila torticu,lisnato i nešto slatkiša...došli moji i muževi i kao neki mali roćkas slavili.E je cijelo vrijeme bila po rukama od jednog do drugog! Uživala je!! Zato je čim su gosti otišli zaspala ko prava bebauser posted image user posted image
Zubići još nisu izašli i kao da je malo manje nervoznija nego prije par dana...ma ko će im više znati user posted image ...
Te bebe su čuda!!
nama je 68 na knap...a opet 74 veliko pa kombiniramo svašta nešto dok ne naraste....kako je krenula brzo će u 74.
Sutra 5 mjeseci jupiiiiii....kao da sam jučer stigla doma sa malom štrucicomuser posted image user posted image
Moj ormar je za sada ok jer je prije mjesec dana bilo generalno čišćenje...tako da sam mirna do proljeća user posted image
Što se tiče poklona inače nemamo naviku kupovanja božićnih poklona...eventualno neke sitnice nečacima.user posted image ...Ja darujem ljubav heheheheuser posted image user posted image ...
Ali baš se veselim Božiću,kićenju stana i bora...još Emica s nama.bit će to najljepši Božić ikada...

Di ste mamice? pišite!!!

Puseeee

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 255
12.12.2013 17:27:39   
YesNo
DD cure!
Evo nama je danas veelikih 3 mj. Bili smo maloprije na kontroli, dobio je 990 g i 2,5 cm. Sada imamo 7040 g i 62,5 cm. 
Ganja, moj isto prdecka nešto smrdljivo, ali za razliku od tvoga, moj kaki 6-7 puta dnevno, i to bude smrdljivo, mada mu je sad stolica normalna, zlatnožute boje. 
I dalje se budi noću 1-2 puta, to mi je skroz ok. 
Ovih zadnjih dana nas je poslužilo vrime, pa smo svaki dan negdi u điru, gušta se voziti u kolicima, najčešće spava, pa i ja mogu popiti kavu ili obaviti shopping. 

Jelenko, sretan ti rođendan sa malim zakašnjenjem 🎉🎉

Pozdrav svima :)

Mamina princeza - 2008.
Mamin mali frajer - 2013.

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 256
13.12.2013 12:17:59   
and1
dan!

ganja moja ccurka nema redovitu stolicu, zna nekad imati svaki drugi, nekad dva puta tjedno a nekad i jedan put.. usprkos biogaii sto smo davali nije se izregulirala.. isto tako je pocelo to oko 3-eg mj.,zabrinjavala sam se u pocetku ali sada vise ne.. zakljucila sam da ona iz majcinog mlijeka iskoristi maximalu pa nema potrebe za cestom stolicom. dobra je, mirna je, ne muci ju nista, dobiva na tezini tako da,kao sto sam rekla ne vidim problem, a pogotovo razlog za davanje dohrane..

mi smo evo po starom, bili smo ovaj tj. na jos jednom alergotestu sa straijom i naravno jaka alergija na grinje i na duhanski dim.. i za duhanski dim mi je bas drago jer imam medicinsku dokumentaciju da ne smije boraviti u zadimljenim prostorijama sto mi daje mogucnost da i dalje trazim od svekra i svekrve, kad idemo kod njih, da ne puse u njenoj bizini i u prostorijama u kojima jesmo.. vec su bili poceli sa forama: "neka se celici".. znam da ju necu moci zauvijek drzati dalje od toga ali dok je god u mojoj mogucnosti ja cu se truditi obje ih drzati dalje od toga i da ne udisu taj otrov..

E je evo budna na podu u babygymu je.. jako mi je zanimljivo gledati kako dolazi do stvari koje zeli.. okretajuci se, odguravajuci nogama,sa rukama se odguruje skoro pa kao vojnicko puzanje user posted image uglavnom nikad nije na mjestu..

netko je pitao za daljne bebice user posted image ja bih voljela imati jos jedno,ali za sada ne.. iako.. zadnji put sam imala cini mi se krajem 9og mj.. zaista nisam pamtila i obracala pozornost na to, ali sve se tjesim da je to od dojenja pa kako zene uvijek govore da im ciklus nije redovit.. zasad ne planiram raditi test, cekat cu ako me pocne za mj,dva nesto lupati znat cu sta to znaci user posted image iako si ne mogu pojmiti da bi nesto bilo od sveukupno 3 zasticena odnosa.. sad zvucim sama sebi kao one klinke u teen casopisima user posted image user posted image ali tko zna.. ja se svejedno nadam da ce me uskoro posjetiti user posted image

toliko od nas! ljubimo vas

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 257
14.12.2013 19:20:43   
paola06
Večeruser posted image

Kako ste mamite?
Evo ja sam danas mama "na čekanju", tata nam je na g.o. pa se on cijeli dan bavi malom princezom,hrani,presvlači,igra se s njom,uspavljuje....user posted image  Nadam se da će njegov današnji entuzijazam potrajati još koji danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Budući da sam imala slobodnog vremena,bacila sam se na kreativni rad -ganja hvala ma super ideji za božićne poklone,napravila sam otiske dlana za bake i dedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super su ispali,i baš sam zadovoljna!
Doduše,P nije bila oduševljena mojom idejom,pa sam otiske uzimala dok je spavalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pusa svima!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 258
16.12.2013 8:17:13   
ganja
Hehe, Paola, baš mi je drago...a što se tiče oduševljenja - ja sam isto malome otiske uzimala dok je spavao user posted image

Hvala svima na savjetima što se tiče stolice, ja sam se isto prestala brinuti jer je nakon 5 dana kakao dvaput u 12 sati, a evo nakon dan i pol još jednom tako da je vjerojatno isto kao i s tvojom, bit će neredovita i, dok napreduje i ne pokazuje nervozu - ne krećemo s nadohranom...tim više što sam se uspješno izdojila i tata ga je nahranio mojim mlijekom iz bočice tako da je test uspio user posted image user posted image user posted image i od siječnja, kad počnem radit - redovito ću se izdajat i tata će ga hranit mjim mlijekom user posted image ...nadam se da ćemo ustrajat..

..i ja danas doma sa oboje, starija je dobro zakurila jučer user posted image ...

E, da, htjela sam ga pohvaliti - dva dana za redom mu je prvo buđenje bilo tek malo prije 4!!! ...a sinoć malo prije 3...nadam se da će se vratit na ono prvotno..jer onda je drugo dojenje zapravo već buđenje, oko 6:30...kad ionako malu spremam za jaslice user posted image

i mi za tri dana 3 mjeseca user posted image

puse svima!

T. - 17.7.2011. <3
Z. - 19.9.2013. <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 259
17.12.2013 3:59:29   
mamasita
hej cure.nadam se da ste mi sve dobro.user posted image
mm i Nikol mi završili na hitnoj,jer ju ulovio napadaj laringitisa i sad ih čekam....nije me bilo,ali čitala sam vas,izgubila sam šifru pa samm je konačno našlauser posted image
kvragu i taj laringitis,svaki put je ulovi po noći i moš se slikat,nema druge nego doktoru,a baš grozno to izgleda i prvi put kada ih je ulovilo bilo je to grozno iskustvo,sad znamo da mora na injekciju i inhaliranje kada god je ulovi tako da se odmah obučemo i pičimo.Ena mi kuri u temperaturi,nije imala veliku ali ima upalu grla tako da je jučer dobila antibiotik.trebali smo sutra ujutro ići kod okuliste sa njom jer se žali da dobro ne vidi ali mi se čini da ću ih danas zvati da je bolesa,da koga ne zarazimo.divota user posted image u subotu smo slavili veliki 6.rođendan,kako vrijeme leti,da ne povjeruješ.
a paolica lolica je prava velika bumbarica,išli smo na fizikalnu dva tjedna na vježbice,nogica je bolje,sad sutra idemo kod druggo ortopeda u bolnicu jer će trebati nositi ili gipsić ili cipelicu.,i samo sikimo,obožavamo cicu,ona nam je božanstvo i uspostavili smo neki reduser posted image
spavamo cijelu noć i smijemo se jako i gugućemo i pričamo sa sekama ko velike,nosimo se u mei tai i svaki put tako obavezno zaspimo,seke nas čuvaju da nam uvijek bude lijepo i zabavljaju da maam malo odmoriuser posted image stvarno su super,a pogotovo Ena,ona se tako promijenila,sve pomogne,divna je.i Nikol isto ali ona ipak još nema ni 4,pa je razumljiva njena šlatkoća i ona je mali paprić,definitli paprić,manipulator žešći,može me prevarit samo takouser posted image user posted image user posted image
ja sam dobro,čekam mengu da stavim spiralu i odem kod ginića,nema nikakvih naznaka da ću je dobiti,i boljeuser posted image
sad odoh malo pročitati opet što ste sve pisale jer sam sad već zaboravilauser posted image ljubim vas i bebače i velike i male user posted image

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 260
18.12.2013 9:06:33   
JELENKO VG
Jutro!
Danas budna od pol 6,odradila zornicu,vratila se ..mm i E ćore...ja iskoristila vrijeme za peglanje i usputno čišćenje!
Jučer bili kod doktorice na cjepljenje pošto je dugo vukla kašalj pa nikako da odemo!
Malo je plakala,ali sve u svemu bila je super.
Prošlo 5 mjeseci ..ima 8200 i 66 cm...bucika
Kaže doktorica da je to super kako napreduje.malo je troma i neda joj se okretati..Mislim,okreće se ona na bok ali ju ja moram pogurati da ode na ledja i da se vratiuser posted image ...Mala lijenčina!!
Svako jutro popapa neko voće,a u podne za ručak napravim neku kašicu.Za sada sve prihvaća super!
Ode mm raditi...tako da i nema više slobode moje do popodne :)
Idem...puseeeeuser posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 261
18.12.2013 16:00:08   
mamasita
i službeno u gipsiću user posted image
ali dobro,bit će bolje user posted image

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 262
18.12.2013 19:38:40   
paola06
pozzz mameuser posted image

Kako ste? Kako provodite ove hladne zimske dane?
Mi  danas bili u posjetu kod baka i dede ujutro,popodne na pregledu kod pedice.
Sve je super,carica ima 7800g i 70 cm!
Sva sreća da joj je baka neki dan malo obnovila garderobu s većim brojem,jer joj je hrpa toga što ima u ormaru-kratko!
P je prava mala mustra,okreće se sve u šesnaest,zasad samo s leđa na trbuh,obrnuto još nije skužila! Glasovne mogućnosti su joj se također povećale,priča po cijele dane,a počela se i sve ranije buditi ujutro i buditi mamu i tatu svojim pričamauser posted image
Papa sve po redu,podjednako voli i voće i povrće,za nekih mjesec dana,probat ćemo meso.
Ganja,jel starija curka ozdravila? Nadam se da nije bilo ništa ozbiljno.
Mamasita, jel Nikol ok,jel se laringitis smirio?
Pusa lolici i brzo skidanje gipsića našoj imenjakinjiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 263
18.12.2013 22:44:51   
mamasita
hej Paola super za veliku curkicuuser posted image user posted image
da,laringitis ti nas ulovi tri,četiri puta na godinu i to je to.rekli mi dr da tu ništa ne možeš.to su djeca sklona tome,nažalost.
evo moji svi spavaju i lolica isto,zaspala je samo ne potrbuške,vidjeti ćemo kako će spavatiuser posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 264
20.12.2013 10:45:34   
ganja
Jutar!

Evo ukratko...T ponedjeljak bio zadnji dan s temperaturom, bila je sa mnom doma još uto i sri, zdrava i vesela, jučer otišla u jaslice i probudila se danas sa 37,3...user posted image ...s time da su u vrtiću kozice pa, iako sam ih bila eliminirala nakon utorka i srijede bez simptoma...sad si kontam da su je možda ipak napale..čekamo daljnje znakove, točkice i touser posted image

...a i mene jučer ulovilo, pritisak u glavi, boli cijelo tijelo, što od početka bolesti, a što od treninga prvog na kojem sam bila u srijedu user posted image ..i tako, navečer 37,2 i to nakon što sam popila lekadol, preko noći se preznojila i zasad sam barem bez temp...samo nos, grlo i popratni sadržaji user posted image

...ali "boli me uvo" jer imam ručak od jučer i kuća je čista pa bez grižnje savjesti mogu bolovat i uživat s klincima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..samo da malenoga ne zadesti temp user posted image ...jer taman mu se nos potpuno očistio...uf...valjda će ga zaobići...mišića malog od puna tri mjeseca sada user posted image ...jaaako nam je dobar, evo sinoć opet 1 buđenje, zna on da mami treba odmor user posted image user posted image user posted image user posted image

T. - 17.7.2011. <3
Z. - 19.9.2013. <3

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 265
20.12.2013 13:13:30   
plavka
Curke, evo da se i mi javimo nakon dugo vremena... pet mj. smo navršili prije tjedan dana, imamo 8100 gr. i 69 cm..... zafrkava me s mlijekom tj. baš ga više ne želi pa smo morali uvest nadohranu veli pedica da jednostavno ima takve dijece... jučer smo primili i drugi dio cijepiva protiv rote, prošli tjedan smo bili kod kardiologa te nema više pregleda za sada jer je došlo vrijeme za operaciju srčeka, naime odmah poslije Nove godine ide na kataterizaciju srca pa će se shodno tome viještačiti i ti papiri slati na hzzo te nakon njihovog blagoslova oni traže termin u Austriji za operaciju.... sad će nam tek početi prava igra živacaaaa.... samo da to sve prođe dobro.... čitala sam vas redovito.... netko je davno pitao za terme Jezerčica, oni su se preuredili i imaju bazen i animaciju i za najmlađe mi znamo tamo navratiti jer imamo viksu u blizini....
dobila sam bila i drugu mengu..... no sad nemogu razmišljat o stavljanju spirale jer mi je važnije moje zlato malo.... prošli tjedan sam išla predat i papire za produženje porodiljnog.....
Unazad tri godine smo mi radili ručak za Božić za moje i njegove ali ove godine zbog svega smo odlućili biti sami te rodbinu pozvali popodne na coffe i kolače, poklona isto ove godine neće biti (osim mojim prinčipesama) jer nam treba svaka kuna za Austriju..... Isto tako što se tiće dječice, oduvijek sam si ih željela troje ali jednostavno to neide kod nas nažalost user posted image a i nakon muke s K. nema u meni više niti trunkice želje već samo strah i strepnja.... Ove godine sam si dala truda pa smo kupili čestitke od onih koji slikaju ustima i nogama pa smo ih moja D. i ja ispisale i poslale našim najdražim frendovima i kumovima i naravno pisali smo i djedu mrazu + crtež za njega, baš sam se obradovala tome jer naime ja se niti ne sijećam kada sam primila čestitku za blagdane....
Drago mi je što vam bebice dobro napreduju, šmrkavima želim što brže ozdravljenje.... mamasita tvojoj mišici da što prije skine gipsić i da bude sve o.k. nekima da ne dobiju kozice, onima koji su počeli raditi da se puno ne umaraju uglavnom sve vas pozdravljam i ljubim bebice te vam želim puno zdravlja i sreće za nadolazeće blagdane, mislim da se nećemo ćuti do iza blagdana jer mi je od pon. i D. doma pa će biti kaos...

p.s. svašta sam vam tu našvrljala i znam da nema reda oprostite zbog toga ali jednostavno uz behandlanje K. i kolača te spremanja nisam mogla drugačije, pisala sam u hodu....
puseki

< Poruku je uredio plavka -- 20.12.2013 13:19:26 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu ganja)
Neposredna veza do poruke: 266
21.12.2013 8:43:31   
JELENKO VG
Dobro jutro!!
Plavka-baš sam mislila di si? Držimo figice da sve dobro prođeuser posted image user posted image user posted image ,mislit ćemo na vas!!
mamasita-a Paolica mala smijalica :) nek i ona što prije skine gipsić,iako vidim da joj ne smeta hehehe
Ganja-nadam se da će malenoga zaobići boleštine...moja non stop kašlje,nos pun..i taman kada se oporavi,opet počne :(
Paola-super ste mi na onoj slici na Trgu,malena je preslatka.....i rekla si da ima 70 cm?? fakat je duga :)
And-i jel došla vještica ?? heheheh
Mi se danas rano budili...mm ode raditi i nadam se da će ranije doći da mi pomogne oko kućanskih poslova jer je stan zatrpan..nikako uhvatiti vremena...a danas će morati biti generalka.
Ema gleda crtiće ko velika!! po cijele dane vrišti i pjeva,i samo da se divlja!!
Blagdane ćemo provesti nešto doma ,nešto kod mojih....ionako ne možemo biti sami jer živimo u istoj kući sa svekrom i svekrvom,pa se svi okupljaju....najrađe bi nekada pobjegla u podstanare nego ovakouser posted image user posted image
Luda sam već od svega....ali skuliram se i mislim si samo neka se mi slažemo i imamo zdravu i dobru bebicu a ostalo će se nekako riješitiuser posted image ...
Idem pripremati doručak...danas je kruška na repertuaru!!!

Puse od Eme i mene!!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 267
22.12.2013 7:54:00   
paola06
jutar!

Da se malo pohvalimo -jučer nas je posjetila zubić vila i donijela našoj princezici prvi zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilo je "čupavo" sa puno suza,nervoze,odbijanja hrane,nespavanja....... vrištala je od bolova,pa sam joj nakraju dala čepić paracetamolauser posted image
Danas je ko novauser posted image
Tata nam je u rano jutro bio u konzumu i kupio psića sveznalicu u pola cijeneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bake će još uzeti lončić i puža s oblicimauser posted image user posted image user posted image
Nek se sad izguštaju,nakon ovoga igračke necemo kupovati bar godinu dana!
Jucer je tata čuvao P,ja sam pekla kolače,ove godine se  nisam iskazala sto se toga tiče,zasad imamo samo kolačiće suhe od naranče i čokolade i lažne čupavce,sutra mi dolazi baka čuvat P pa mozda napravim još koji....Moram još sredit stan,ma sto stvari.....
Mame kako teku vase pripreme za Božić?
Jelenko,tnx za slikuuser posted image  Da,ima 70cm,moja duga mršavicauser posted image

Pusa svima od P i mene!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 268
23.12.2013 13:05:57   
ruwenzor
Samo kratko da se javimo, N je u vrtiću još danas, sutra smo kod mm-ovih a od sri nadalje kod mojih u čk user posted image
H je super, opet se okrenula s leđa na trbuh i sad joj je već skoro svejedno jel na leđima il na trbuhu ak ima odgovarajuću zanimaciju user posted image
Počela se opet budit po noći 1-2x puta za papanje user posted image pa mi je kava opet najbolji prijatelj user posted image i u zadnje vrijeme trpa palac u usta dok jede user posted image nije mi uopće jasno zašt to radi. Nekad normalno jede a nekad nam cijelo papanje prođe u vađenju palca iz usta i ona ga ponovno stavi i ja ga opet izvadim i dam joj nešt da uhvati pa je za min opet palac u ustima i tak se vrtimo u krug... jel koja od vaših bebica to radila? I po našoj kućnoj vagi je dobila samo pola kile u mjesec dana user posted image inače je ok, vesela, živahna, vrišti, priča, glasno se smije, vrti, okreće... uskoro idemo do pedice pa budem vidjela kaj ona kaže, nadam se danećemo trebati AD.

Ganja tnx na ideji za slano tijestouser posted image , napravili smo hrpu poklončića i ukrasa za bor
Mamsita nadamo se da će gipsić moći uskoro skinuti i da bude sve ok user posted image
Moram ići motati jednu malu guzu user posted image
Pusa svim bebicama, želim svima ugodne i vesele blagdaneuser posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 269
24.12.2013 14:46:16   
and1
hej, da se i ja malo javim..

evo mi smo svi doma, starija ima praznike, mm je slobodan do petka tako da uzivamo.. nama je ovo prvi Bozic doma, inace smo svake godine isli u slavoniju kod muzevih ali ove mm nemoze dobiti godisnji jer ga je iskoristio kad se E rodila.. a ja sam to jedva docekala da ne moramo ici tamo user posted image veceras smo kod mojih na veceri i sutra na rucku..ja sam samo kolace napravila posto moram posebno raditi zbog male alergicarke pa cemo svi skupa jesti kolace bez mlijeka user posted image

E mi je nesto nervozna,ovih dana, pogotovo kad treba jest.. zdanja dva dana nista nije skoro htjela jesti a meni sise samo sto ne eksplodiraju.. cak sam morala izdajati! i jutros neku laganu povisenu temp.ima 38.5 u guzi..ne cini se kao da ju ista boli, samo eto malo nervoznija je i ne zeli jesti.
ruwenzor E tako stavlja palac stalno u usta i to samo dok doji, i isto tako borbu vodimo :))

jelenko user posted image nije jos dosla.. prije jedno tjedan dana smo se tako zezali ja i mm uvezi toga i u tom trenu naletila moja mladja sestra.. stala kao ukopana i onda pocela vikati sta sam ja noramalna jos jedno dijete, da ne moze vjerovati i onda je odjurila kupila test i donjela ga i zahtjevala da ga napravim user posted image user posted image inace je onako raspinicki tip i govori ona meni: znas, mislim da nisi trudna.. kad sam davala novce ovoj u ljekarnoj osjetila sam da su to uzalud baceni novci user posted image i da test je bio negativan.. malo sam se razocarala jer sam se bas pocela ufuravati u ulogu trudnice koja stalno zanovjeta i zahtjevata svasta nesto od mm-a user posted image user posted image

paola user posted image user posted image user posted image user posted image za zubic!

zelim vam lijepe blagdane i koju kilicu u plus user posted image

< Poruku je uredio and1 -- 24.12.2013 14:54:40 >

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 270
25.12.2013 20:39:55   
and1
evo zene samo na brzinu da vam svima, koje slavite, pozelim sretan Bozic..nadam se da ste danas provele lijepo vrijeme sa svojim najmilijima i zelim vam lijep nastavak ove veceri..
pusa svima user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 271
29.12.2013 9:28:33   
paola06
P je dobila i drugi zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 272
29.12.2013 16:40:21   
cuba
Paola06 čestitam na prva dva zubićauser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 273
1.1.2014 21:53:45   
YesNo
Bok cure!!!
Sretna vam Nova i svako dobro Vama i Vašim obiteljima 😄

Paola bravo za zubic 👏👏

Mamina princeza - 2008.
Mamin mali frajer - 2013.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 274
2.1.2014 10:30:08   
JELENKO VG
Cure!!!!
želim vam sve najbolje u Novoj godini user posted image user posted image

Mi rastemo...nema još zubića!!
Paola-čestitke na zubić vilama :)

šaljemo puseeeeuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!