ganja
|
Boook! paola06, bravo za mužića a za zubiće, nažalost, šta je tu je, mora proći jelenko bravo i za tvog muža, to je jedan od onih za koje se ne zna jel' postoje zaista ili su samo urbana legenda ...ima ih, dakle... mi smo za zubiće s prvorođenom koristili gel za desni, dentinox i onaj drugi, calgel, mislim, i pomogli bi kad bi je po noći probudili...dalje ništa nismo isprobavali jer nismo imali potrebe...a što se tih igračaka za u frižider i to tiče - bo, ja sam ih kupovala, ali njoj je sve drugo bilo interesantnije za trpat u usta paaaaa...možda se to može i zaobići ionako trpaju što god stignu nas sada s njom muče kutnjaci - petice krene pa stane, a nervozna je već tjednima i ruke su joj non stop u ustima... ...tako nam i treba kad su svi ostali izašli bz prevelike muke ruwenzor, kako vam je super što se tiče prehrane, baš sam vam zavidna morat ću se i ja malo akltivirat tu u rijeci...navodno potoji sve više udruga i grupa ljudi koji se bave razmjenom i prodajom domaćih proizvoda...baš ću si dat posla malo i potražit slične...u puli znam da ima, ali za rijeku nemam pojma..Tina Ri, možda ti znaš nešti više o tome? ili ti, mamasita? uf, sarah_zg što se tiče mastitisa, brz oporavak želim, stvarno sreća da ti je sveki u blizini i super što ste ustrajale s dojenjem...nadam se da neću iskusit "čari" istog...i SR, naravno! Pipi 33 i moja Tonka je imala prištiće i prošli su joj samoi od sebe, mislim prije nego što je napunila 2 mjeseca...dakle, svaki čas će... ...nemoj joj čačkat, ja sam je umivala svako jutro blazinicom i prokuhanom vodom...doduše, bez obzira na prištiće, to i sad radim s drugorođenim, ali možda je pomoglo... mamasita, baš lijepo da su barem tete ugodne, i vska vam čast i samo hrabro na vježbicama...nadam se da gipsić ipak neće biti potreban što se tuiče uvođenja nadohrane, i mi ćemo, nadam se, tek sa nekih 6 mjeseci, a ovo što kažeš, ruwenzor, da je po "novom", zapravo je isto kao i prije, šta ne? Od 17-26 tjedana to je taman od 4.-6. mjeseca, kao što se i prije preporučalo...ma i meni je pedijatrica za T. bila rekla nakn sistematskog sa 4 mjeseca da joj dam malo soka od mrkvice i jabuke, ali rekla sam da, da i dala joj tek malo prije nego što je napunila 6 mjeseci...Što se tiče namirnica, tako sam i ja - nova namirnica, 2-3 dana...ali ovaj put ću počet sa povrćem, jer mi je t. bolje prihvatila voće budući da je slađe i kad je povrće došlo na red nije bila baš zainteresirana...možda baš i nema veze sa redoslijedom uvođenja, ali ovaj put ću barem unaprijed iskčljučit tu mogućnost ;) ...taaako da, moj drugorođeni sa nekih 6 mjeseci kreće sa rižinim i povrćem ;) ...ima vremena za voće ;) poz svima, mi idemo malo na zrak...iako, od jučer mi nešto kašljuca , bili smo u šetnji po onoj buretini ludoj, zabundali se mi i uživao je....ali možda mu je zrak ipak bio malo prehladan...uf, nadam se da neće opet neka prehlada wish me luck!!