Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Simona*** -> Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (29.7.2013 12:02:36)

Drage mame i trudnice, ovo je moja prva tema ovdje i odmah da se ispričam ako već postoji no situacija je hitna :-(
Jutros sam brisala prasinu sa ormara i sa htjela sa stola proc na stolac, no stolac mi se izmaknuo i pala sam svom snagom na trbuh.
Ne znam od soka kojim tocnom djelom sam udarila.
Presjekla me jaka bol u trbuhu, donjem djelu sa obje strane. Sad me i dalje boli sa lijeve strane, krvi nije bilo samo neki iscjedak pomalo, bijeli.
Isprike zbog opisa no jako sam preplašena, ginekologinja mi je na godišnjem.
Ovo mi je druga trudnoca, ali u prvoj nisam bila tako nespretna pa nemam iskustva :-/, što se ovoga tiče.

Zaboravila sam napisati, trudnica sam sutra 20 tjedana tocno.
Znam da je beba zasticena plodnom vodom, no to bas i nije prevelika trudnoca pa ne znam dali ima razloga za paniku ili ne.

UNAPRIJED SVIMA HVALA!!

Renata RR -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (29.7.2013 12:53:11)

Vjerojatno nije ništa strašno , ali mislim da bi ipak trebala otići na hitnu da budeš sigurna.

Mene je sin za vrijeme trudnoće jednom s koljenom udario direktno u trbuh (skakao je po krevetu). ali sve je bilo u redu. Osjećaj mi je bio sličan - kao da me sve prosjeklo od bola. Mirovala sam ostatak dana..

elina -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (29.7.2013 13:38:36)

Vjeriujem da je beba zaštičena, alli ja,poznavajući sebe,nebi bila mirna dok ne provjerim.....možeš poći privatno,čisto da budeš sigurna već kad je tvoj dr.na godišnjem......
samo mirno....Javi se!

anaxx -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (29.7.2013 14:34:05)

IZVORNA PORUKA: Renata RR

Vjerojatno nije ništa strašno , ali mislim da bi ipak trebala otići na hitnu da budeš sigurna.

Potpisujem!

mamacita -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (29.7.2013 23:35:02)

Ne znam sta da ti kazem, ja znam da sam pala u trecoj trudnoci po stepenicama, i otsklizala se od vrha do dna stepenica koje su bile od plocica, no pad je bio na straznjicu i na bok, ostala mi je ogromna masnica. Bebi nista nije bilo. U tvom slucaju se ne bih dvoumila otici na hitnu i da ti naprave ultrazvuk, i da provjere da li je sve u redu. Ipak nisi u jako ranoj trudnoci. Sretno.

I usput da nadodam, PUSTI PRASINU nekome drugome, i svo pentranje po stolovima. Nikoga nije ubilo malo prasine.

anaxx -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (30.7.2013 8:46:29)

IZVORNA PORUKA: mamacita

I usput da nadodam, PUSTI PRASINU nekome drugome, i svo pentranje po stolovima. Nikoga nije ubilo malo prasine.

Potpisujem !!!!!

Kako si danas?

Simona*** -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (30.7.2013 12:32:22)

Pozzz....
Evo mene. Nisa,m izdržala, juce otišla na hitnu sa hitne u prijemnu hitnu trudnicku.
Beba je dobra, zasad nema nikakvih znakova kao posljedica pada.
Htio me zadrzati 3-4 dana na promatranju, jer kaze da se kao posljedica pada zna dogoditi nakon koj dan da se posteljica pocne odvajati.
No kako je rekao da je za sada sve potpuno u redu, i uzv je bio u redu i bebini otkucaji, iz grada sam tako da mogu doci ako bi sto bilo, dogovorili smo se da idem doma, pa u petak idem na uzv i kontrolu u bolnicu a do tad strogo mirovanje.
Eh, sad treba izdrzati na miru :-/
Glavno da je sve ok.
Jedino što sad bebu osjecam skroz nisko na samom dnu trbuha, pa mame moje moze mi samo koja reci dal je to normalno sad tako? Hvala!

Renata RR -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (30.7.2013 13:01:57)

Možda je beba promijenila položaj ...

Miruj do petka, nadam se da bude sve u redu.[sm=pikapoka2.gif]

Što se tiče prašine potpisujem. Čuvaj se!

elina -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (30.7.2013 13:42:30)

Tjedan dana smo razlike u trudnoći,a ja najviše osjećam bebu u donjem djelu,pa je meni to normalno......
vjerojatno se sada tako beba namjestila.....

pincirotvajler -> RE: Pad na trbuh u trudnoći-molim vas pomoć :-( (4.8.2013 20:30:39)

sve ok?

Stranica: [1]