|
Sunshine28 -> RE: Kada odviknuti dijete od dude varalice? (3.12.2014 13:28:21)
|
evo mene godinu i pol kasnije [sm=smiley36.gif] na kraju je i moja Em postala ovisna o dudi, imala je jednu fazi kada je dva mjeseca bila bolesna i rasli joj zubi i tu je sve otislo k vragu....vise nije bilo zamislivo ici spavati bez dudice, a bome ju je i preko dana svako malo trazila... i onda smo sa oko 18 mjeseci poceli furati pricu da se sa dudicom ne ide izvan kuce...malo se bunila, ali kroz 2-3 dana ju je vec sama vadila iz usta kada obucemo cipele za van...malo je bilo patnje kada mi se vani rasplace ali sam pocela nositi uvijek nesto grincuti, obicno voce i to joj davala.... prije dva mjesec, oko 2. rodjendana, nakon sto mi je legica zubarske struke rekla kako joj zubi strse malo, samo sam joj jedan dan rekla duda je samo za spavanje i nisam dala i tocka, isto 2-3 dana i privikla se, sada dudu kada ju vadim iz krevetica sama vadi iz usta i ostavlja u krevetu.... ali kada cemo se i kako odviknuti od dude za spavanje ne znam...ide sapavati oko 21h i vec oko 19h krece prica "ide spavati, dobi dudu" i raduje se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|