Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 19.6.2013 11:05:23
|
|
|
|
svrcica
|
Hvala ti Pinky, naravno da možeš . Žao mi je zbog tvojih iskustava, od srca ti želim da ti slijedeći puta bude treća sreća i da ti roda donese jedan mali mirišljavi smotuljak .
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 20.6.2013 23:50:58
|
|
|
|
pupi11
|
Pozdrav, evo da vam se i ja pridružim,prvi put nakon potvrde ginekologa,drugi put odmah kad je test pokazao dvije crtice najbližima ostalima nakon potvrde ginekologa,a jučer smo radili test i opet su dvije crtice rekli samo najbližima ostali će čekati do potvrde ginekologa
|
|
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 21.6.2013 17:44:06
|
|
|
|
valentinazd
|
IZVORNA PORUKA: svrcica Prvi puta najbližima odmah, drugima nakon 3 mjeseca. Sada samo najbližima i evo vama. Ostalima ću opet nakon 3 mjeseca. Jučer je test pokazao . čestitam ...
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 21.6.2013 17:45:30
|
|
|
|
valentinazd
|
IZVORNA PORUKA: pupi11 Pozdrav, evo da vam se i ja pridružim,prvi put nakon potvrde ginekologa,drugi put odmah kad je test pokazao dvije crtice najbližima ostalima nakon potvrde ginekologa,a jučer smo radili test i opet su dvije crtice rekli samo najbližima ostali će čekati do potvrde ginekologa čestitam pupi11. znači, ima nas već dosta kojima je tek testić pokazao
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 21.6.2013 17:48:57
|
|
|
|
valentinazd
|
ja u srijedu idem kod gin i sad se samo nadam da će sve biti ok... ako bude onda ću već lagano širiti vijest, iako mi se čini da uskoro neću morati ni govoriti... tek sam 6,5 tjedana trudna, a već mi se nazire stomak
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 24.6.2013 7:57:16
|
|
|
|
mariola
|
Mojoj i njegovoj mami odmah a svima ostalima tek nakon tri mjeseca.
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 27.6.2013 17:01:41
|
|
|
|
Marina_
|
ja sam rekla da neću nikome osim najuže obitelji prva 3 mj i to bi značilo da idući tjedan trebam početi govoriti ne znam kako ću to sročiti.. ni od koga da krenem..
|
|
|
|
|
RE: Kad ste obavijestili okolinu o trudnoći 7.7.2013 7:50:06
|
|
|
|
_Ivy_
|
Dragom odmah poslije plusića, a roditeljima nakon što je ginekolog potvrdio trudnoću. Ostalima ćemo reći nakon 3 mjeseca.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!