Odvikavanje - piški, a neće kakati! (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

troubled -> Odvikavanje - piški, a neće kakati! (10.6.2013 20:29:05)

cure imamo problem...
franku smo skinuli pelenu, napokon uspješno, prije 10 dana...
prije toga smo u više navrata bezuspješno pokušavali, ali ništa...
sad je on, odjednom, sam odlučio da je dosta i to je bilo to...
nikakvih zapišavanja ni ičega...kao da nikad nije nosio pelene...
traži, popiški se i sve super...
prvi dan se pokakao u tutu i vidio "sadržaj"...užasnuo se i od tada je to bljak i fuj...
do sad je imao jednu do dvije stolice dnevno....a sad drži li drži, po dva dana i onda kad više ne može držati istrese u gaće...
a tek to je bljak i fuj :)
čula sam da neki dečki traže pelenu za kakanje neko vrijeme, ali on neće ni to...
kako mu pomoći?

Renata RR -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (10.6.2013 20:32:40)

Bude prošlo, za par mjeseci ćeš se tome smijati. Jedino ćeš trebati još koju kakicu s poda počistiti do tada... [sm=smiley36.gif][sm=smiley16.gif]

Ninaa -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (10.6.2013 20:34:36)

Draga ne kakanje sam doktorirala od negdje godinu i pol do sad znači s 4 nije kakala po par dana a najduže deset. Isprobali smo svakakve pripravke, išli kod doktora, sve je bila psiha iz nekog razloga nije htjela. Na kraju je presudilo mito i korpucija. Posjela sam je pred stranicu sve. hr. i pokazala crtiće i rekla da svaki put kad se pokaka da može jedan veliki crtić na laptop i sad kaka normalno već je i zaboravila da je to problem i da treba gledati crtić

troubled -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (10.6.2013 20:43:23)

gle, moja magda kaka jednom tjedno...ali to je njen metabolizam i kad smo skidali pelene tako je bilo i tako nastavilo...
on sad neće...deklarativno...i drži sve dok ne može više držati, pa krene u gaće...
danas smo uspjeli "uloviti" u tutu...ali nije to to...

renči - nekoliko mjeseci, iz ove perspektive, je jaaaako dugi period :)

Renata RR -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (10.6.2013 20:56:38)

Sada si me podsjetila ninaa, mislim da smo i mi koristili mito ali u obliku čokolade...[sm=smiley36.gif]

troubled -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (14.6.2013 14:18:43)

ja koristim naljepnice...kad se popiški i pokaka dobije naljepnicu...
i u međuvremenu smo riješili i ovo....
sad smo totalno bez pelena i jako sam ponosna!!! [sm=smiley1.gif]

Cmelica -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (15.6.2013 13:49:57)

Moja isto neće i neće, ne u kahlicu, ne u pelene, onda ju znam u kadu staviti, pa to onda obavi i sam veli "bek" i kaže s prstom

troubled -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (15.6.2013 16:33:50)

nama su pomogle naljepnice....
puuuno šarenih naljepnica i kartončić....svaki put kad se popiški ili pokaka u tutu dobije naljepnicu po izboru na kartončiću...
kartončić i naljepnice su postali jaaako bitni....nešto za što se vrijedi potruditi :)
pokušaj i ti :)

crazyblue -> RE: Odvikavanje - piški, a neće kakati! (18.6.2013 12:54:51)

mi smo imali problema s kakanjem. piškila bi bez problema u tutu (nikad u gaće) ali kakit nikako. trpila bi po 10 dana, nebi htjela ni u pelenu (imala je tvrdu stolicu)... pomagali smo se sa čepićima, nagradama, razgovorom, pričama, mahanjima govancu isl isl... i kasnije je sama od sebe počela i sve posli bilo ok.

Stranica: [1]