|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 19:20:06
|
|
|
|
glagla
|
Perlice ja baš govorim doktoru da ovu trudnoću samo jedem kiselo,jedino me to i privlači....uzmem limun i pocuckam ga onako ko od šale ,gade mi se kolači i sve slatko opčenito... ma bit će to sve u redu,znam...
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 19:26:49
|
|
|
|
tea285
|
glagla ma bit ce sve u redu...da barem i ja imam takve muke.. cure imam pitanje mozda nije prikladno al frendica mi luda pa da pitam vas naime ona jos ne zeli ostati decko inace ne svrsava u nju al ovaj mjesec za vrijeme plodnih dana joj se desilo da je decko svrsio po njoj i ona je to unesla u sebe...sada joj kasni par dana pa je digla paniku a ja neznam sta da joj kazem dal je tako moguce ostati trudan il ne...?!?malo je i mene zbunila a ja nemam pojma
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 19:44:15
|
|
|
|
glagla
|
Ja vam svima od srca želim da što prije sve postanete . Evo odg na tvoje pitanje http://www.cybermed.hr/forum/bolesti_i_stanja/kontracepcija/moguca_trudnoca5 ,akio može tako
< Poruku je uredio glagla -- 26.6.2013 19:52:58 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 20:13:27
|
|
|
|
daxy
|
tea kratko i jasno: Prijateljica ti je glupa i neodgovorna! Da,može ostat trudna i bez da svrši u nju! Ako ne želi ostat trudna nek se zaštiti! I neću dalje uopće pisat o takvima jer me svaki put takva tema razbjesni,ovo gore je ublaženo i cenzurirano mišljenje! glagla draga slobodno ti nama piši,meni je uvijek drago čitati o tim slatkim mukama,a tako je lipo šta nas kolegice trudilice ne zaborave kad se zaokruže. Pinky draga,makni me s liste. Na FF ću za prvi dan upisati sutrašnji jer u "uputama" piše da se za prvi dan upisuje dan kad je krvarenje baš konstantno. Meni tek lagano krenilo. Valjda mi je zato BT pala na 36.5 ova 2 dana.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 20:33:13
|
|
|
|
Jasmina19
|
Katarina nema štrajkanja,kakva vrucina ccccccc.....akcija,akcija i samo akcija Daxy,nadam se da nije menga i da nece krenut za ozbiljno
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 20:51:47
|
|
|
|
perlica55
|
Tea ak tvoja frendica ostane trudna (a moguće je sve) ja ću se objesiti
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 21:45:21
|
|
|
|
Safobi
|
Perlice draga, citiram u potpunosti... Eto mene nije bilo par dana, citala sam vas i vibrirala za plusice, valjda ih bude... Kod nas jos nista, dragi je na putu vec dva tjedna negdje i nikako da odemo po uputnice, a kamoli na pretrage... Depresija lagano prolazi, jos je tu, ali malo je bolje... Drzim palceve da ce sve bit ok s curkama koje cekaju +, odnosno da ce ga napokon i ugledat... Volim vas sve i saljem puuuuuuno pozdrava i pusa i zagrljaja...
< Poruku je uredio Safobi -- 26.6.2013 21:47:50 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 22:02:06
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Cure cini se meni da nista od bebice.Ide mi sukrvica al ful lagano samo kad se brisen.A nevirujen da je implantacija,O je bila 14.06.Al s obzifom da imam test onda ga pravin ujutro mada nevirujen.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 22:09:23
|
|
|
|
tintin
|
Lili žao mi je šta je stigla, želim ti svu sreću na sljedećem odbrojavanju. Daxy i Crvenkapice nadam se da vam to nije menga i da će stati, držim fige. Bucika ne gubiti nadu., uvik postoji. Katarina brzo u akciju sad nije vruće Zagrljaj svima
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 22:30:20
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Tea mislim da nista ni od ovog mjeseca .Ali kod tebe ima jos nade,nemas simptome za menzis a meni kad sam se obrisala je bilo malo rozkasti iscjedak a i trbuh me boli za menzis.Drzim ti draga fige da bude veeeeeliki .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 26.6.2013 22:55:33
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Tea ak tvoja frendica ostane trudna (a moguće je sve) ja ću se objesiti i ja ti častiš konopom? malo sam kratka s lovom,pa da mi konop isto ne bi bia prekratak. tea nemoj se ljutit šta sam to tako grubo napisala,al takvo mi je mišljanje,možda sam trebala izostavit ovo "glupa",al ne mogu sad promijenit post. lili draga žao mi je. Budi s nama na sljedećoj listi,možda ti donesemo sreću. bucika nadam se da si u krivu i da neće doć. crvenkapice žao mi je. bit će u srpnju sigurno! katarina šta si tako škrta,pa daj čoviku. cccccccc,mislim stvarno... tintin , jasmina i ostalim curama hvala vam do neba na pozitivnim vibracijama,al nažalost znam kako počinje moja i znam da je to to (ako izuzmemo to šta nema više jakih bolova). pinky kako stojiš s "nabildavanjem" imuniteta? Ide li? Tempicu neću spominjat.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 5:57:18
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Evo drage pala je i zadnja nada u vodu .Napravila jutros test i naravno - ko kuca. Nista zato,idemo dalje.Pinky javim datum kad mi procuri. Tea ima li sto?Kad piskis?Ajde daj Boze da ugledas + pa da se veselimo!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 7:37:09
|
|
|
|
glagla
|
Draga crvenkapice žao mi je ,jedva sam dočekala jutro da se veselimo ako bude +,nemoj biti tužna...doći će i tvoja ,šaljem puno . Perlice,daxy i ja ću sa vama,nasmija se dobro... Draga daxy hvala, ja prvo dođem na trudilice da vidim ima li koji plusić,kad se očekiva i tako....vi ste meni svaki dan u mislima,jer znam kroz šta prolazite... ne mogu vas napustit . Katarina,Jasmina ,safobi
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 8:06:48
|
|
|
|
perlica55
|
Crvenkapica draga, žao mi je.... Nema nam druge, glavu gore i družimo se zajedno na idućem odbrojavanju Mene i jutros boli trbuh, kao da će stići
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 9:05:17
|
|
|
|
lili22
|
crvenkapica bas mi je zal, bi ce bolje drugi misec treba ostat pozitivan. meni je za sad jos uvik zabavno pa tek smo i poceli radit na bebici, ali virujen da je tesko kad dugo pokusavas. meni je sa mojon curicon tibalo 4 miseca pa san se bila zabrinula, ali to je sve ok. samo treba uzivat u procesu!!! idemo ponovo!!! nema kad dode bebica nema keksa dugo vrimena bar je tako u mene bilo.
< Poruku je uredio lili22 -- 27.6.2013 9:07:22 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 9:23:59
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Trudilice: mimag - 12.06. - ponosna svrcica - ponosna tintin - 22.06. ninich - 22.06. Janet - 23.06. tea285 - 27.06. crvenkapica123 - 27.06. Tedy bear - 28.06. andydea - 30.06. ? cecilija - 30.06. ?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 9:25:21
|
|
|
|
crvenkapica123
|
lili22 hvala ti na lijepim rijecima .Ali nemogu biti prokleta,koliko zena ovdje pokusava po prvi put ostati trudna pa nikako.Ja hvala Bogu imam dvije cure ibez problema ostala trudna s prvom odmah prvi misec a s drugom nakon dva mjeseca.A u meduvremenu se stiltila i pilulama pa kasnije i spiralom,sad imam 32god i htjela bi jos jedno.Ma, kad bude bit ce,sve u svoje vrime. Ajmo cure koje ste jos na listi ima li sto? Tea jeli ima sto? Perlice kako mi se ti osjecas?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 9:45:20
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga daxy, jako mi je žao što je glupa, glupa vještica stigla. Drži mi se draga. Ljeto će sad učiniti svoje i vjerujem da će ubrzo biti mala u buši. Crvenkapice, ja ne priznajem minus niti "nešto roskasto" ... dok nema prave menge ti si i dalje na listi kao potencijalna trudnica. To vrijedi i za našu tintin. Cure šaljem vam puno ! Katy, kakve vrućine? Što to znači... da cijelo ljeto nećete biti u akciji? Nemoj da ti dođem tamo pa ćete morati na silu! Draga tea, navijam i čekam nestrpljivo da nam javiš da si dobila plusić (a testić pravi kad ti odlučiš)! I meni je jako drago da nam se naše okruglice (čitaj: trudnice) redovno javljaju. Safobi, milena, šaljem ti puuuuno ! Draga Perlice, kad se bebica gnjezdi onda su grčevi dosta slični onima pred mengu. Evo, iz mog iskustva ... kad trebam dobiti obično me večer ili dvije prije nego procurim baš zgrabe i boli me po nekih 2 do 3 sata i prestane, a kad se bebica gnjezdi onda to krene puno ranije (kao kod tebe) i boli svaki dan svako malo jedino što je bol za nijansu slabija/drugačija. Ma, znaš draga koliko bi voljela da nam ugledaš ! Ja se još uvijek kljukam sa tabletama, ali ništa posebno ne osjećam. Drago mi je da nema nikakvog peckanja i iscjedak je neki kremast, ali oskudan pa pretpostavljam da se candida nije razvila. Jedino što sam cijelo vrijeme napuhnuta strašno ... mogla bi vjetrenjaču okretati sa zrakom koji mi se skuplja u probavnom traktu (da budem pristojna). Cure možete dati datume za 7. mjesec (koje već niste) pa ću danas složiti novu listu. I najljepše molim ninich i Janet da nam jave što je s njihovim ciklusom.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 10:53:55
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy draga, tek sam sad vidila da ti stiže glupača TEAAAAA, nemoj nam dizat živce šta je s testićem???? Pinky, nadam se da će sve bit dobro na tvom kontrolnom pregledu pa da napokon TM i ti možete u akciju Mene ima 3 dana boli donji dio trbuha, isto kao pred mengu Baš mi se čini da bi mogla dobit, al mi je prerano jer mi je tek 20dc.... Ne nadam se baš previše, jer sam pod totalnim stresom, al opet nikad se ne zna. Bili smo vrijedni
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 11:17:12
|
|
|
|
ikaaa
|
drage moje evo i mene...nije me bilo duuuugo ali ja i MM smo se primili posla oko potpomognute i eto...stalno smo na kotačima OG-ZG, ali dobro svemu će valjda tome doći sretan kraj...eto ja još moram povaditi 23-24 DC progeteron, 3-4 DC hormniće, briseve sam sve povadila sad čekam rezultate nadam se da će biti OK ..30.7. sa nalazima na kod dr...i krećemo u postupak.... ..eh da vadila sam prije 3tj nalaz za bakterije, na fran mihaljeviću i jučer stigao nalaz, ja i mm smo ostali u šoku ispalo je da sam već nekad davno preboljela toxsmoplazmozu (ono što prenose mačke), znači još kad sam bila curka ...odmah sam se sjetila naše perlice, kako mi je napisala za svoju mamu.ali sada više nema birige za to jer sam to preboljela, nemože utjecati na ništa, barem tako kaže dr i ginić.... drage moje kao ste mi, perlice, daxy, pinkyice, tintin? glagla i safobi a sve ostale koje očekujete neka ih što prije ugledate i da nikako ne stigne..
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 11:18:24
|
|
|
|
ikaaa
|
pinky piši mene za 15.7...možda postoji nada i za mene...
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 11:38:01
|
|
|
|
lili22
|
pinky mene pisi za 25.07. valjda ce bit tako ovi mi je zadnji ciklus bi 27 dana ?!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 12:25:06
|
|
|
|
hkajo
|
žene koje ste dobile baš mi je žao al nema odustajanja idemo u sljedeći mjesec meni je m završila prije par dana bila je cudna neka totalno, i sad me već 3,4 dana nekako čudno dolje boli ili ne boli, imam neki osječaj ali nemou opisati kao lagani grčevi , počela sam piti folnu da nije od toga??' a prije toga sam 4 mj pila prenatal i nisam imala nikakvih simptoma,a ovo mi je kao neki teret dolje i svako malo sam na wc-mislim da sam jucer išla pi-pi nekih 20 puta u danu , napravila sam tes i - jer sam posumnjala na pinky piši me za 18.7
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 12:26:01
|
|
|
|
daxy
|
ikaaa draga,fališ nam. Držim fige da nalazi budu uredni! Joj,pa ti ćeš nam brzo bit . Ima da Pinky ispiše tvoje ime i naše tintin velikim crvenim slovima! Jedva čekam! Cure s liste! ninch Janet tedy bear šta se čeka? Meni je ovaj zadnji ciklus traja 27 dana. Više ništa nije sigurno. Pinky piši me na listu 26.07,to je ako mi ciklus bude traja 30 dana.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 27.6.2013 12:59:35
|
|
|
|
malena 35
|
drage moje oprostite što se nisam javljala ali u takvoj sam gužvi da nemam kad ni laptop upalit. drage čestitam i želim vam najljepšu moguću trudnoću a vama koje ovaj mjesec niste uspile ne odustajte nego idući misec u još žešću akciju . vama koje još imate vremena želim
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!