|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (30.5.2013 18:31:34)
|
Andy, draga, ti si za mene kraljica ... i to prekrasna sa svojom dječicom i još ideš po još jedno. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Safobi, meni se čini da nisi imala O ovaj mjesec. [sm=zmeden.gif] Ovo je sve jaaaako niska tempica. Moooožda je bila 17 dan ciklusa, ali čudno mi je da nije porasla iznad prosjeka svih prethodnih tempica od tog mjeseca. Ne znam dal si već pisala, ali dal imaš kakvih problema ... tipa PCOS ili nešto i dal si išla koji put na UZV da ti ginić potvrdi O? Možda je ovaj ciklus onaj anovulatorni koji svaka žena ima s vremena na vrijeme. [sm=zmeden.gif] Vjerujem da je bitnije mjeriti svako jutro u isto vrijeme nego nakon određenog broja sati, ali to je kod mene, a naravno da je svatko drugačiji pa možda za druge vrijedi drugačije pravilo. Tea, mila, dal je to tebi 37,1 tempica koju izmjeriš ujutro odmah nakon buđenja? I dal ti je to ostalo visoko od prošle O (koja je bila prije M)? To ti može označiti trudnoću. Sad si me baš zainteresirala pa ću pogledati prošle postove da vidim kad si piškila testiće i kad je stigla M. Dal je bila što slabija od obično? [sm=zmeden.gif] Vidim da si očekivala mengu 24.05. i tad je testić bio negativan, no M je kasnila 3 dana. Sumljiva si mi od početka. [sm=zmeden2.gif] Ako ti je M bila u bilo čemu drugačija i ako imaš žgaravicu i dalje predlažem ti da pišneš još jednom testić ili odeš vaditi betu. Dal si ju već vadila sad kad si pravila i ostale pretrage? [sm=zmeden.gif] Draga moja Perlice, što sam ti rekla za O? [sm=smiley36.gif] Ajde, baš mi je drago da je pokriveno dan prije. [sm=smiley1.gif] Vidim da ste i pomirdbeni odradili. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Neka, neka ... valja utvrditi gradivo. [sm=smiley36.gif] Samo mi molim te reci dal si u nedjelju digla guzu i ostala spavati nakon keksa? [sm=zmeden.gif] Ikaaa, bravo za pozitivnu LH trakicu i za odrađenu akciju! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sigurno uživate s mačićima ... ja ih obožavam! [sm=smiley1.gif] Ali čim dobiš [sm=modricrtici.gif] nemoj čistiti njihovu kakicu već zaduži muža (zbog Toxoplazmoze). [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|