|
glagla -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (13.6.2013 11:30:14)
|
Drage moje dobar dan vam želim...maloprije napisala roman,sve sam vas spomenila i kad sam išla poslat piše nije vam dopušteno poslat poruku [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] i sve otišlo u vitar [sm=smiley36.gif] . Pa sad evo svima vam skupa šaljem puno poljubaca i zagrljaja...čekam piškilice al nikako katarina da se javi? safobi ? ikaaa sretno sutra ,želim ti [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] ,a šta se glasa tiče znam da je dobro kadulju grkljat,onako vručkastu... lela,ribica [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] drage moje držite se... andydea lip provod ti želim na moru [sm=morje.gif], uživaj [sm=smiley1.gif] . mimag čestitam na [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. *andjela* za tlak joj joj ..moj je povišen,pa moram izbjegavat slano ,jedem dosta banana jer one navodno snižavaju tlak,pa ti zato nemoj jest banane.. Ja sam bila u utorak na 3 d uzv,bebica je super,sve je u redu ali jako je živahna,nisam dobila lipe slikice [sm=smiley13.gif],ali doktor je uslika malog pišu [sm=smiley36.gif],jer gospodin je lipo raširija nogice tako da se lipo vidi šta ima između nogu [sm=smiley1.gif]. Ja sam jako sritna šta je mali dečko,jer nakon tri cure stvarno sam želila i malog dečkića. Ja još mislim da je curica [sm=zmeden.gif]....ne znam zašto...
|
|
|
|