|
daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (7.6.2013 17:40:13)
|
Pinky nemoj sad pretjerat sa svim tim dodacima. Zato se i zovu dodaci,ne mogu nikako nadimjestit zdravu prehranu. Vjeruj mi ja sam imala gadan problem s imunitetom prije par godina. Imala sam 2 upale pluća u 3 mjeseca,pa onda mi izbacia herpes,pa se proširia po cjelim usnama,a onda sam dobila kroničnu alergijsku reakciju na sve i svašta. Sve to zbog imuniteta[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Uglavnom bila san zatvorena u kući nekih 5 mjesecu zbog svega toga. A ti toliko bolesna nisi,stoga laganini i bez te silne kemije. Najvažnije ti je jesti dosta voća iz prirodnog uzgoja naravno,a matična mliječ je bogomdan proizvod i ja sam ju uzimala zbog ovih upala i alergija i pomogla mi je više nego išta šta sam probala. Od tad ne mogu bez nje i vjeruj mi kroz ovih par godina sve bolesti bježe od mene,osim pokoje prehladice,al antibiotik ne pamtim kad sam pila. Još mi je susjed (na selu) pčelar pa dobijem popusta i specjalno za mene je smiksa neke trave,propolis sa matičnom (to mi nije naplatia jer sam veliki potrošač meda i stalno mu šaljem nove kupce) i reka mi da probam bar 10ak dana s tim i mogu vam reći da je to gadno ko otrov i moram začepit nos dok to progutam,ali nikad se bolje i zdravije nisam osjećala. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nisam ni protiv tih dodataka iz kutije i sama ih ponekad koristim,recimo magnezij,ali ako postoji prirodna alternativa radije to biram.
|
|
|
|